Ideje za Dan zaljubljenih

Kada prođe Dan zaljubljenih, želite da dan svom partneru učinite malo boljim od ostalih. Problem je što je to teže nego što zvuči! Bez obzira da li ste zajedno nekoliko nedelja ili više decenija, uvek je teško planirati dan na koji bi Kupid bio ponosan.

Da bismo vam olakšali, odaćemo vam malu tajnu: najvažniji deo sjajnog Dana zaljubljenih je druženje! Uz to, razumemo da li želite da dan učinite malo neobičnim. Zato smo prikupili ideje o tome kako ovaj Dan zaljubljenih učiniti posebnim, bez obzira da li želite da provedete dan kod kuće ili da se uputite u grad. Izaberite jednu od ovih ideja i pripremite se za ljubav koja će cvetati tokom cele godine.

Ostanite kod kuće Ideje za Valentinovo

Ako sanjate o ugodnom danu zaljubljenih sa svojim partnerom, ne možete pobediti dan proveden u udobnosti svog doma. Iako romantični filmovi imaju svoje mesto, mi ga razumemo ako želite da se razgranate. Zato smo sakupili sjajnu listu ideja za sastanak kod kuće.
Uzmite belešku od svojih omiljenih pekara

Ako postoji nešto slađe od ljubavi, to je dan ispunjen troslojnim kolačima i kolačićima koji su još topli iz rerne.

Započnite dan ležeći se na kauču dok gledate The Great British Bake Off. Kada vam se u mislima vrte od vizija pudinga od šljiva i kada vam se suze na usta, idite u kuhinju da se pečete. Dekorisanje kolačića u obliku srca je klasična opcija, ili možete odabrati omiljeni recept iz emisije.
Organizujte plesnu zabavu

Pustite neke melodije i udarite na plesni podijum, poznat kao kuhinja, sa svojim omiljenim partnerom! Najbolja stvar kod plesa kod kuće je da ne morate da brinete o isprobavanju svojih najnovijih poteza, bez obzira koliko su smešni. A ako želite da poboljšate svoje pokrete, uvek možete da pokrenete onlajn lekciju plesa.
Idite na kampovanje u zatvorenom prostoru

Ako je zimsko vreme previše hladno da biste mogli da prenoćite napolju u šatoru, ponesite doživljaj kampovanja u zatvorenom prostoru! Raširite vreće za spavanje ili ćebad, skuvajte marshmallov na šporetu ili u mikrotalasnoj pećnici i okupite se oko logorske vatre napravljene od sveća.
Održati čitanje poezije

Ako ste romantični u duši, ali vam je teško da izrazite svoja osećanja, čitanje poezije može biti upravo ono što tražite. Idite u lokalnu biblioteku da prikupite neke romantične tekstove, a zatim provedite noć razmjenjujući rečenice sa svojim partnerom. Ne zaboravite da naručite malo crvenog cveća za Valentinovo za taj dodatni dodir romantike!
Napravite Valentinovo za svoje voljene

Postoji li nešto kao previše ljubavi? Ne mislimo tako. Iako nema sumnje da jako volite svog partnera, oni verovatno nisu jedina osoba koja zaslužuje valentinovo.

Sakupite karton, šljokice, lepak, nalepnice i šta god da se vaš lukavi seti, a zatim se bacite na posao kreiranja ručno rađenih valentinova. Nakon što dobijete dobru gomilu, potpišite ih od vas dvoje i pošaljite ih poštom ili ručno dostavite svojim voljenima.
Izvucite društvene igre

Pretresite svoj orman za svoje omiljene društvene igre, očistite svoj sto i pripremite svoj najbolji šaljivi razgovor – stvari će uskoro postati ozbiljne! Da biste svojoj večeri u igri dodali uzbudljiv stil, stavite neke opklade na pobedu. Možda pobednik dobije masažu ili može da izabere odakle ćete naručiti večeru.
Održite degustaciju čokolade

U slučaju da već ne znate, sada možete pronaći sve vrste specijalnih čokolada! Jednog porekla, 80% kakao, mlečna čokolada punjena matchom – opcije su u suštini beskrajne! Iako je Hershei možda malo ljubomorna, degustacija čokolade će vašem partneru pokazati koliko ste slatki.

Sakupite pet do deset čokolada i podelite ih između vas dvoje dok usput pravite beleške. Ne zaboravite da se setite favorita vašeg partnera za buduće prilike!
Naučite kako da pravite vrhunske koktele

Da li ste umorni od odlaska u bar kad god poželite dobar koktel? Onda naučite kako da napravite svoje! Krenite na internet da biste pronašli virtuelni čas miksologije (ili idite na IouTube ako želite da uštedite nekoliko dolara). Dok se noć završi, vi i vaš partner ćete imati više od nekoliko pobedničkih recepata za koktele u rukavu.

Da biste noć učinili posebnom, naručite posebno stakleno posuđe, piće i miksere unapred. Ne samo da će ovo učiniti Dan zaljubljenih za pamćenje, već ćete biti spremni i za buduće večeri.
Planirajte tematsku večeru

Čak i ako ostanete kod kuće preko noći, još uvek možete da koristite svoje ukuse da putujete svetom! Izaberite zemlju ili grad koji će vam poslužiti kao inspiracija za vaš romantični obrok – ako ne možete da izaberete, zatvorite oči i izaberite mesto na mapi! Zatim pronađite recepte za predjelo, glavno jelo i desert, a zatim sakupite sastojke. Pustite neke melodije, uzmite piće i kuhajte!
Noć zaljubljenih daleko od drugih ljudi

Pošto Covid još uvek diže glavu, možda ćete oklevati da izađete u gomilu. Međutim, pomisao da provedete još jednu noć kod kuće dovoljna je da vrištite. Ako je to slučaj, pogledajte ove ideje za bezbedan i zabavan noćni izlazak.
Prošetajte

Ako zaista želite da pobegnete od drugih ljudi, idite u šumu ili na plažu! Pešačenje po živopisu će vam pomoći da se oslobodite pare i da vam krv počne da pumpa. Spakujte grickalice (i možda pljosku) i uživajte na svežem vazduhu.
Piknik pod mesečinom

Pošto pun mesec pada 16. februara, nebo za Dan zaljubljenih biće preplavljeno mesečinom. Iskoristite ovo kao priliku da se uputite na romantičnu večeru za piknik, zajedno sa udobnim ćebetom, svećama i cvećem za Dan zaljubljenih.

Da bi hrana i piće bili jednostavni, naručite hranu za poneti iz svog omiljenog restorana i uzmite paket od šest komada ili flašu vina. Možda ćete otkriti da je ova romantična noć upravo ono što vam treba!
Planirajte vožnju biciklom

Još jedna opcija za Dan zaljubljenih za fitnes orijentisane je vožnja biciklom kroz vaš grad! Ako nemate svoje bicikle, proverite da li vaš grad ima program deljenja bicikala ili iznajmite bicikle u prodavnici na otvorenom. Kada planirate svoju rutu, razmislite o putovanju niz traku sjećanja krstareći pokraj lokalnih znamenitosti koje dijele poseban značaj za vaš odnos.
Idi na sankanje

Ako ste dovoljno srećni da živite u oblasti sa belim zimama, ne propustite priliku da ponovo doživite zabavnu omiljenu detinjstvo! Zgrabi tobogan, nabaci tu vunenu kapu i spakuj termos tople čokolade. Kada nađete dobro brdo, uskočite na sanke sa svojim partnerom i pripremite se za dobru vožnju. Ne zaboravite da ih čvrsto držite!
Traganje za pamćenjem

Ako vaš partner voli izazov, pošaljite ga u lov na smetlare. Da bi stvari bile romantične, umešajte naznake koji se odnose na vaše zajedničko vreme – razmislite o stvarima kao što su „lokacija našeg prvog poljupca“ i „naše omiljeno mesto za branč“. Iako je krajnja nagrada na vama, ne možete pogrešiti sa jednim od naših paketa poklona za Dan zaljubljenih.
Vruća i pjenušava noć

Kada je vreme hladno i zima izgleda kao da nikada neće završiti, toplo namakanje čini um opuštenim. Osim toga, postoji li nešto romantičnije od usamljene hidromasažne kade? Idite na Airbnb ili VRBO da biste proverili da li ima smeštaja za odmor sa hidromasažnim kadama. Dodajte latice ruže, čokolade i druge poslastice, a zatim se pripremite za opuštanje tokom cele noći.
Ideje za dan zaljubljenih

Iako klasična večera i filmsko veče imaju svoje mesto u svetu, to baš i ne vrišti posebno. Ove ideje za sastanke će stvoriti uspomene koje će nastaviti da cvetaju u budućnosti.
Masaža za parove

Ako i vi i vaš partner možete da ustanete da ublažite napetost, priuštite sebi masažu za par. Nakon što rešite svoje čvorove i zategnutost, idite na opuštajuću noć u vinskom baru.
Soba za bekstvo

Iako zarobljenost sa svojim partnerom može zvučati idilično, morate odbaciti ovu misao u sobu za bekstvo. Ne samo da ćete se vas dvoje zabaviti radeći zajedno na izbijanju, već ćete možda i naučiti ponešto o svom partneru!
Klizanje na ledu

Bez obzira da li možete da spustite dupli aksel ili jedva da stojite na nogama, lepo na ledu sa vašom drugom drugom je lepa promena tempa. Uparite ga sa toplim napitcima i nećete pogrešiti. Čak i ako živite u toplijem području, u blizini može biti klizalište u zatvorenom.
Idi u arkadu

Bilo da se radi o klasičnoj arkadi ili fliperu, svako mesto ispunjeno igrama stare škole sigurno će biti zabavno. Spremite se za duel sa svojim partnerom u ski lopti i kladite se ko može da dobije veći rezultat na Pac-Manu.
Otpevajte svoja srca u karaoke baru

Da li vi i vaš partner volite da pevate? Zatim idite do karaoke bara da čujete svoje omiljene pesme. Čak i ako sami niste baš pevač, možete provesti noć bodrejući svog partnera i ocenjujući druge vokale.
Uživajte u biljkama na konzervatorijumu

Ako vaš partner žudi za ukusom tog prolećnog zelenila, odvedite ga na sastanak u zimski vrt. Čim uđete u ove bujne kuće pune biljaka, osetićete da ste prebačeni u drugi svet. Kao bonus, oni su lepi i topli!
Ideje za Dan zaljubljenih na daljinu

Ne može se poreći da je velika udaljenost teška – posebno na Dan zaljubljenih. Ali to ne znači da ne možete da slavite sa svojim partnerom! Zamenite telefonske pozive i video ćaskanje za jednu od kreativnih ideja u nastavku da biste napravili dan za pamćenje.
Igrajte društvene igre

Čak i ako ste udaljeni miljama, i dalje možete da sednete zajedno za igru Monopola ili Settlers of Catan. Zahvaljujući maloj stvari koja se zove internet, lako je virtualno igrati klasične društvene igre. Uzmite grickalice, kladite se i počnite da igrate. Isprobajte Boardgame Arena za odličnu lokaciju na kojoj možete da igrate sve svoje favorite preko pretraživača.
Pošaljite jedni drugima kutiju iz snova

Iako je teško biti odvojen, fokusiranje na budućnost može olakšati stvari. Dok razgovor o snovima dobija palac gore, predlažemo da svoje snove upakujete i predate svom partneru.

Popunite kutiju idejama o vašim snovima za zajedničku budućnost – to mogu biti stvari poput koncerte kojima se nadate da ćete zajedno prisustvovati, velike događaje kao što su mature i načine na koje planirate da podržite svoju ljubav izdaleka. Zamolite svog partnera da napravi sopstvenu kutiju, a zatim otvorite svoje kutije zajedno na Dan zaljubljenih.
Naručite jedno drugom večeru

Odredite datum i vreme za večeru, ali nemojte praviti planove za hranu. Umesto toga, prepustite partneru da vam obezbedi hranu (i obrnuto). Naručite dostavu iz jednog od njihovih omiljenih restorana ili pomešajte tako što ćete izabrati nešto sa tog novog mesta u njihovom gradu. Bonus poeni ako naručite desert!
Prijavite se za virtuelni čas kuvanja

Ako biste radije iskoristili svoju kuhinju, upišite sebe i vašu drugu osobu na virtuelni čas kuvanja! Većina časova vam omogućava da se uključite sa više lokacija, tako da ćete oboje moći da učite i kuvate iz svojih domova. Kada se čas završi, oboje ćete imati domaći obrok u kome možete zajedno da uživate preko video ćaskanja!
Pišite ljubavna pisma

Čak i ako već imate naviku da razmenjujete pisma, ne postoji previše ljubavnih poruka. Napišite svoja osećanja, nacrtajte neka srca i recite svom partneru koliko ih cenite.
Cveće za Dan zaljubljenih

Kako god slavite, ne želite da zaboravite cveće za Dan zaljubljenih! Bez obzira da li želite da pošaljete ruže za Dan zaljubljenih ili naručite neke lale za Dan zaljubljenih, MojaCvecara je tu da vam pomogne!

Naše cveće nabavljamo sa održivih farmi i isporučujemo ga pravo do vas ili vrata vašeg partnera. Sve što treba da uradite je da raspakujete, uredite i uživate!

I da li smo spomenuli da možete naručiti unapred? Ako se sada brinete o cveću, možete se usredsrediti na stvaranje savršene proslave Dana zaljubljenih. A ako planirate da uradite nešto za Dan pre nego što ste prošli dan, takođe smo vas pokrili sa našim vodičem za žurke za Galentin dan.
FAK
Šta da radim na Dan zaljubljenih?

Kada smišljate šta da radite na Dan zaljubljenih, počnite sa svojom vezom! Šta vi i vaš partner uživate da radite zajedno? Da li postoji nova aktivnost ili mesto koje su želeli da isprobaju? Ako ste još uvek zaglavljeni u tome šta da radite, probajte klizanje, isplanirajte tematsku večeru ili igrajte društvene igre kod kuće.
Šta mogu da uradim za Dan zaljubljenih kod kuće?

Dan zaljubljenih kod kuće ne mora da bude dosadan! Pustite muziku i igrajte, naučite kako da kuvate novo jelo uz onlajn časove kuvanja ili napravite maraton društvenih igara.
Kako mogu učiniti Dan zaljubljenih zaista posebnim?

Najbolji način da Dan zaljubljenih učinite posebnim je da razmislite unapred. Ako planirate poseban sastanak i naručite cveće, vaš partner će videti koliko vam je stalo.
Šta da uradim za svog partnera na Dan zaljubljenih?

To zavisi od toga šta vaš partner voli! U najmanju ruku, trebalo bi da provedete nekoliko sati sa njima, bilo da je to virtuelno ili lično. Da biste otišli ​​dalje, naručite njihovu omiljenu hranu ili isplanirajte odličan sastanak koji uključuje jednu od njihovih omiljenih aktivnosti.