Kako iznenaditi svog dečka na Dan zaljubljenih romantičnih ideja

Pošto je Dan zaljubljenih odmah iza ugla, možda se pitate kako da iznenadite svog dečka. Odabir prave ideje zavisi od toga koliko dugo ste zajedno, koja su njegova interesovanja i ideje koje ste već radili u prošlosti. Želeli smo da malo otklonimo pritisak tako što smo zaokružili najbolje načine da iznenadite svog dečka ovog Dana zaljubljenih. Bez obzira da li ste tek počeli da izlazite ili ste u ozbiljnoj vezi, na našoj listi ispod ćete pronaći savršenu ideju za Valentinovo za svog dečka!

Ostanite na ovom Valentinovu ako želite da izbegnete užurbane restorane i uživate u intimnoj noći. Iznenaditi svog dečka kod kuće najbolje je ako ste zajedno bar nekoliko meseci. Bez obzira da li živite zajedno ili ne, noć možete učiniti posebnom.

1. Postavite romantičnu scenu

Stvorite romantično okruženje u njegovom ili svom domu kao iznenađenje nakon dugog dana na poslu. Podesite raspoloženje sa svećama, posebnim osvetljenjem, muzikom i bilo čime drugim što voli i pripremite se za romantičnu noć.

2. Filmsko veče u

Priredite filmsko veče u kući tako što ćete na kauč staviti mekana ćebad i puno jastuka. Ako želite da date sve od sebe, koristite projektor i ekran (TV jednako dobro radi). Popijte kokice, sakupite njegove omiljene slatkiše, opustite se i uživajte u sjajnom filmu zajedno.

3. Napravite umetnost zajedno

Ako voli da stvara umetnost, pripremite sve zalihe i neka ga piće po izboru čeka kada se vrati kući. Ako ste umetnik i on je ranije izrazio interesovanje za učenje, pripremite mu lekciju jedan na jedan. Voleće da stvara nešto sa vama što može da prikaže i vidi svaki dan.

4. Napravite veliki ulaz

Iznenadite ga odmah kada uđe kroz vrata sa velikim ulazom koji ga vodi do drugog iznenađenja. Osim klasičnog traga latica ruže, foaje možete ukrasiti balonima ili trakama i tragom fotografija vas dvoje. Možete čak i da promenite stvari tragom umotanih slatkiša ili porukom napisanom slovo po slovo.

5. Dajte mu spa tretman

Iako to možda ne priznaju, i muškarcima je potrebno maženje. Pomozite mu da se oslobodi stresa tako što ćete mu nacrtati pjenušavu kupku, napraviti manikir i pedikir ili opuštajuću masažu. Moguća ideja za poklon može biti komplet za brijanje ili udoban bade mantil.

6. Muzika i ples

Kreirajte svoj intimni ples mešanjem brzih i sporih pesama na personalizovanoj listi za reprodukciju. Ovo bi trebalo da uradite samo ako već znate da on voli da pleše, inače će se možda osećati stidljivo da odustane od vas.

Kako iznenaditi svog dečka daleko od kuće

Ako vi i vaš dečko obično volite da ostanete unutra, promenite to tako što ćete ga izvesti za Dan zaljubljenih. Pobrinite se da se dogovorite i rezervišete unapred jer se mesta brzo rezervišu tokom nedelje Dana zaljubljenih.

7. Planirajte avanturu na otvorenom

Povedite svog dečka u romantičnu avanturu na otvorenom, poput šetnje do vidikovca, kampovanja, vožnje kajakom ili ruksaka. Isključite telefone i uživajte u međusobnom društvu i lepoti prirode.
8. Izvedite ga iz grada

Promenite pejzaž i rezervišite izlet za vikend. Destinacija koju odaberete treba da odražava njegova interesovanja – neke od mogućih destinacija uključuju vinarije, velike gradove, selo ili obalu.

9. Vodite ga u kupovinu

Da li se vaš dečko žalio da mu je potrebna nova odeća? Ako je previše teško sami kupiti njegovu veličinu ili stil, iznenadite ga kupovinom. Voleće da vas ima kao svog ličnog asistenta za kupovinu i da dobije vaše povratne informacije jer ionako samo pokušava da vas impresionira.

10. Degustacija vina ili piva

Ako je vaš dečko snob vina ili ljubitelj piva, povedite ga u obilazak lokalne degustacije. Pronađite najbolje pivare i vinske barove u blizini i odvedite ga da proba najbolje što vaš grad može da ponudi. Ako ne želite da se vozite ili taksirate, ručno odaberite izbor i probajte ga kod kuće.

11. Vodite ga na predstavu ili utakmicu

Potražite neke od njegovih omiljenih muzičkih grupa i timova i vidite da li će biti u vašoj oblasti. Ovo iznenađenje je sastanak i poklon koji će mu se svideti. U redu je izabrati emisiju ili igru koja ne pada blizu Dana zaljubljenih, biće to zabavan datum kojem se radujemo!

12. Datum ulaska filma

Vozovi su mnogo romantičniji od bioskopa. Ponesite ćebad, piće i omiljene grickalice i uživajte u filmu pod zvezdama bez potrebe da napuštate automobil.

13. Prepustite se njegovom adrenalinskom smeću odnosno strana

Ako vaš dečko ima stranu zavisnika od adrenalina, pogledajte aktivnost za koju je bio strastven. Neke od ovih aktivnosti mogu uključivati padobranstvo na otvorenom i u zatvorenom, paraglajding ili parasailing. Ako voli aktivnosti kao što su motokros ili vožnja brdskim biciklom, potražite biciklističke dodatke koji su mu potrebni.

14. Uradite čas zajedno

Zajednički čas je odličan način da se povežete sa svojim dečkom u novom zabavnom okruženju. Neke ideje za časove uključuju kuvanje, umetnost, pečenje, ples, miksologiju i masažu. Parovi koji uče i rastu zajedno, ostaju zajedno.

15. Izlet u muzej ili galeriju

Da li je vaš dečko ljubitelj istorije ili umetnosti? On će uživati u istraživanju i učenju sa vama u velikom muzeju ili modernoj umetničkoj galeriji. Profesionalni savet, kupite mu kopiju njegove omiljene štampe kao dodatni poklon za Dan zaljubljenih ili budući rođendanski poklon.

16. Sastanak iznenađenja sa povezom preko očiju

Podignite svaku ideju za iznenađujući sastanak na viši nivo tako što ćete povezivati oči i „kidnapovati“ svog dečka. On neće imati pojma kuda ga vodite, čineći iznenađenje mnogo zabavnijim. Profesionalni savet, zavežite mu oči novom kravatom koju će zadržati na poklon.
Kako iznenaditi svog dečka sa malim budžetom

Ove romantične ideje su promišljene, jeftine i uključuju ideje koje rade za nove ili dugoročne veze. Savršeni su i za parove koji ne vole poklone ili više vole proslave Dana zaljubljenih u skromnijem stilu.

17. Radite sa njim njegovu omiljenu aktivnost

Jednostavan i promišljen način da pokažete svoju naklonost je izlazak na sastanak na kom se bavite njegovom omiljenom aktivnošću sa njim. Neke ideje uključuju video igre, slušanje njegovog omiljenog podkasta ili muzike ili igranje njegovog omiljenog sporta, samo da spomenemo neke. Jednostavno je, ali će mu mnogo značiti da zna da želite da naučite ili učestvujete u stvarima koje on voli da radi.

18. Odvedi ga na piknik

Iznenadite ga piknikom pod zvezdama ili dnevnim piknikom na plaži ili vidikovcu. Ponesite sa sobom neku od njegovih omiljenih jela, pića, ćebad, posuđe i možda prenosivi zvučnik da pustite neke od njegovih omiljenih melodija.

19. Napiši mu pismo ili pesmu

U svetu kojim dominiraju digitalni mediji, rukom pisano pismo iz srca jedan je od najličnijih i najpažljivijih poklona koje možete dati. Ako znate reči, razmislite o pisanju poezije i čitanju naglas za njega. Ako ne znate šta da napišete na prednjoj strani kartice ili pisma, pokušajte da koristite romantični citat za Dan zaljubljenih.

20. Napravite mu video, slajd šou ili uramljenu fotografiju

Sakupite neke od svojih najboljih fotografija i video zapisa koje imate zajedno i koristite program da napravite video ili projekciju slajdova svojih najboljih trenutaka. Ako nemate dovoljno sadržaja ili to jednostavno nije vaš stil, razmislite o tome da iznenadite svog dečka uramljenom fotografijom vas dvoje.

21. Radite zajedno u dobrotvorne svrhe

Ako se vaš dečko bavi dobrotvornim radom ili je strastven u vezi sa određenim ciljem, pokažite mu da vam je stalo radeći uz njega. Doniranje svog vremena nije samo sjajna stvar koju možete učiniti sami, već će vam pomoći da vidite drugu stranu jedni drugih koju možda nikada ranije niste videli.

22. Napravite od njega ličnu kartu

Pokažite svoju duhovitu, smešnu stranu sa slatkom i personalizovanom karticom. Ručno rađene i nekonvencionalne kartice su mnogo bolje od osnovne kartice kupljene u prodavnici. Za dodatni poklon, uparite punu karticu sa malom biljkom.

23. Iznenadite ga koketnim fotografijama

Iznenadite svog dečka slatkim i koketnim fotografijama sebe. Nađite prijatelja koji ima dobro oko za fotografiju da vam pomogne ili ga sami odvojite sa tajmerom. Neke slatke ideje uključuju nošenje dresa njegovog omiljenog tima, kosplej iz njegovih omiljenih filmova i emisija, njegovu radnu odeću ili nešto drugo što predstavlja njegova interesovanja.

24. Uradi sam projekti

„Uradi sam“ projekti su odličan način da pokažete svoju kreativnost i stvorite nešto u čemu će on zaista uživati. Pokušajte da napravite čokoladicu sa njegovim omiljenim ukusima i ukrasite je slatkim „uradi sam“ rukavom ili sastavite personalizovanu sadilicu sa njegovim omiljenim biljkama.

25. Odvedite ga da vidi lokalnu izložbu ili umetničku galeriju

Ako vaš momak voli umetnost ili muziku, podrška lokalnom umetniku može biti odlična alternativa skupom koncertu ili izložbi. Ova okupljanja takođe imaju tendenciju da budu intimnija i ne toliko gužva, što je mnogo bolje za romantičan sastanak.

Kako iznenaditi svog dečka hranom

Možda ste čuli da je najbrži put do nečijeg srca kroz stomak. Ako želite da idete putem hrane ove godine, isprobajte jednu od ovih ukusnih ideja.
kako iznenaditi svog dečka branč za Valentinovo

26. Isporučite mu omiljenu čokoladu ili poslastice

Za slatko iznenađenje, ponesite luksuznu čokoladu, sušeno voće ili neku drugu poslasticu koju mu pošalju kući ili na posao. Pokušajte da napišete slatku poruku uz nju ili belešku da ga kasnije podsetite na vaše planove.

27. Doručak ili branč

Započnite njegov slobodan dan sjajno tako što ćete mu poslužiti doručak ili branč u krevetu. Palačinke u obliku srca, jaja i krompir sigurno će mu izmamiti osmeh na lice, pokušajte da ih poslužite uz ružičasti ili crveni smoothie ili osvežavajuću mimozu.

28. Dostavite mu ručak na poslu ili u školi

Dostavite mu slatki ručak za Dan zaljubljenih i provedite malo vremena sa njim tokom pauze za ručak. Pokušajte da napravite domaću picu sa feferonima u obliku srca i ponesite je u slatkoj kutiji. Osim toga, videti vas usred dana bi mu definitivno podiglo raspoloženje.

29. Ploča sa vinom

Za prefinjeno veče uzmite finu flašu vina i meso, sireve, voće, krekere, hleb i povrće koje želite da uključite. Manja daska za jelo odlično funkcioniše kao predjelo ili možete napuniti svoju dasku poslasticama i učiniti je glavnim jelom.

30. Neka bude njegova omiljena hrana

Spremite omiljeni obrok svog dečka i gledajte kako mu lice svetli kada mu ga poslužite. Da biste napravili korak dalje, pitajte njegove roditelje koji mu je omiljeni obrok bio omiljeni obrok u odrastanju i iznenadite ga ukusnom eksplozijom iz prošlosti.

31. Zabavni fondi datum

Rastopite mu srce ovom zabavnom idejom za izlaske. Za ooei-gnjekavu poslasticu, istopite nekoliko svojih omiljenih sireva i izaberite asortiman mesa, povrća i hleba. Za zabavu, pokušajte da mu napravite „sirastu“ čestitku za Dan zaljubljenih koja ide uz obrok.

32. Večera uz sveće kod kuće

Ne možete pogrešiti sa klasičnom večerom uz sveće kod kuće, iznenadite ga i večera za stolom čeka ga kada dođe kući. Ako voli da kuva, sakupite sve sastojke koji su vam potrebni i zajedno skuvajte divan obrok.

33. Klasična večera u restoranu

Ako nijedno od vas ove godine ne voli da kuva, iznenadite ga tako što ćete ga počastiti večerom. Ovo je posebno pažljivo ako on obično snosi račun kada vas dvoje izađete – obavezno rezervišite unapred.

Biti daleko od svog dečka nikada nije lako, Dan zaljubljenih može biti još teži sa stalnim podsetnicima da ste razdvojeni. Ako ste u vezi na daljinu, najbolje iskoristite Dan zaljubljenih uz ove romantične ideje pogodne za LDR-ove.

34. Pošaljite mu paket za negu

Paket za negu je odličan poklon jer ga možete prilagoditi njegovim specifičnim interesovanjima i potrebama. Pokušajte da uključite kombinaciju slatke poslastice, nečeg na njegovoj listi želja i promišljenog poklona „uradi sam“ — nešto što ga podseća na vas, poput minijature znamenitosti vašeg grada.

35. Pošaljite mu biljku ili poklon korpu

Pošto slanje biljaka može biti veoma nezgodno, neka profesionalci isporuče vašem dečku impresivnu biljku ili gurmansku korpu za poklone. Biljke su odlične za stvaranje umirujućeg prostora i on će misliti na vas svaki put kada vidi biljku.

36. Pošaljite mu kolonjsku vodu sa potpisom ili svoj parfem

Čulo koje najbolje pokreće naše pamćenje je naše čulo mirisa, a miris nekoga koga volimo je odlično sredstvo za uklanjanje stresa. Pošaljite mu udoban džemper ili ćebe poprskano vašim parfemom i uključite malu bočicu kako bi mogao da osveži miris. Da biste ga dodali poklonu, pošaljite mu lepu kolonjsku vodu ili napravite prepoznatljivi miris ili eterično ulje za njega.

37. Dostavi mu hranu

Ako znate njegov omiljeni lokalni restoran, pozovite ga ili idite na internet da biste isporučili hranu vašem LDR dečku. Obavezno uključite i napojnicu kako ne bi morao da plati ni novčića.

38. Organizujte poseban virtuelni sastanak

Ponekad je najbolje što nekome možete dati svoje vreme, obavezno odvojite vreme za druženje i video ćaskanje sa njim. Pokušajte da se oblačite kao da ste na sastanku i dajte neke šarmantne znake da ga držite dok video ćaskate.

39. Poseta iznenađenja

Najveći poklon koji možete dati svom LDR dečku ste vi! Pobrinite se da koordinirate sa njegovim prijateljima ili cimerima kako bi iznenađenje proteklo glatko. U zavisnosti od toga koliko ste udaljeni jedno od drugog, ovo može zahtevati dosta planiranja unapred, ali njegova reakcija kada vas vidi biće neprocenjiva.

Jedinstveni načini da iznenadite svog dečka

Tražite ideje van utabanih staza? Ove jedinstvene ideje su jednako dobre kao i klasike. Oni će pokazati vašu kreativnu stranu i biti veliko iznenađenje za njega.

40. Scavenger Hunt

Koristite „uradi sam“ sitnice i šaljive predmete za Valentinovo kao tragove za kreiranje zabavnog, interaktivnog lova na smetlare koji će ga poslati na putovanje da pronađe poklon, sastanak ili čak vas koji ga čekate na kraju. Profesionalni savet, pokušajte da svaki trag bude mali poklon, poput slatkiša ili sportske lopte.

41. Popravite njegovu sobu

Ako je želeo da preuredi sobu u svojoj kući, iznenadite ga tako što ćete mu preurediti sobu dok je van kuće. Ovo bi zahtevalo dosta planiranja i morali biste da poznajete njegov stil je vrlo dobro da prostoriju u svojoj kući pravilno preuredi.
kako da iznenadite svog dečka biljke za štampanje
42. Prepustite se njegovim pet čula

Poklon od pet čula je dobro zaokružen poklon koji se sastoji od pojedinačnog poklona za svako od čula. Primer poklona može biti njegov omiljeni slatkiš za ukus, mekani džemper ili košulja za dodir, cool umetnički print za pogled, CD njegovog omiljenog benda za zvuk i kolonjsku vodu za miris.

43. Poklon za svog ljubimca

Ako vaš dečko stavlja potrebe svog ljubimca ispred svojih, vaš pobožni tata psa ili mačke bi definitivno cenio poklon za svoju krznenu bebu. Isprobajte personalizovani set činija za hranu ili „uradi sam“ bandanu za srce.

44. Budi mu tajni pomoćnik

Budite njegov tajni pomagač ispunjavanjem raznih zadataka koji se nalaze na njegovoj listi obaveza. Mogli biste činiti i druga dobra dela osim njegovih poslova tako što ćete mu napuniti auto benzinom ili napuniti njegov frižider njegovim omiljenim pivom. Kada konačno shvati šta ste uradili, bićete anđeo spasilac u njegovim očima.

45. Proživite svoj prvi sastanak

Vratite se tamo gde je sve počelo tako što ćete ponovo proživeti svoj prvi sastanak. Pokušajte da ga učinite što autentičnijim tako što ćete obući ono što ste nosili i naručiti ono što ste naručili u restoranu. Biće to zaista zabavan način da se prisetite i vidite koliko ste daleko stigli kao par.
kako da iznenadiš svog dečka, luda sam za tobom orah

Neke stvari koje treba imati na umu kada pravite planove za Dan zaljubljenih su trajanje vaše veze, prošli sastanci koje ste imali i njegova interesovanja. Pokušajte da ne opterećujete previše svog poklona. Poznajete ga bolje od bilo koga, pa verujte svom stomaku kada planirate sastanak iznenađenja ili poklon. Ali ako još uvek niste sigurni šta da radite za Dan zaljubljenih, skinite sav stres i samo prepustite profesionalcima da priređuju sveže i kvalitetno iznenađenje vašem dečku ove godine!