Ideje za Dan zaljubljenih kod kuće

Žena u kočiji sa cvećem za Dan zaljubljenih.

Nakon mnogo dana provedenih u izležavanju na kauču i učenju svakog kutka i rupe u kući, još jedan dan kod kuće možda neće zvučati previše uzbudljivo. Ne tako brzo! Ako planirate da ostanete kod kuće ovog Dana zaljubljenih, mi smo tu da vam pomognemo da to bude dan koji se izdvaja od ostalih.

Sa nekoliko jedinstvenih ideja, nekim zvezdanim cvećem za Dan zaljubljenih i vašom voljenom osobom, možete imati proslavu na koju bi se čak i Kupidon ponosio. Pitate se kako bi vaše komšije mogle da provedu svoje Valentinovo? Zavirite u našu anketu za Dan zaljubljenih 2021. Bez obzira da li tražite dan ispunjen malim, ali promišljenim trenucima ili prepun velikih gestova, možemo vam pomoći da to ostvarite. A sa pojednostavljenim buketima, nećete se ni truditi da naručite cvetanje.


Pripremite kuću

Bez obzira na to kako ćete proslaviti dan, jedno je sigurno: morate da transformišete svoj prostor! Verovatno ste ovo već pogodili, ali ništa ne pojačava romantiku (ili platonsku ljubav) u vašoj kući kao sveže cveće sa farme. Možete li reći ruže za Dan zaljubljenih?

Čak i ako tražite netradicionalnu opciju kao što je suncokret ili moderan aranžman, mi vam olakšavamo da naručite upravo ono što tražite. Pojednostavljeni buketi znači da možete provoditi vreme radeći ono što je zaista važno — provodeći vreme sa onima koje volite.

Uz cveće, razmislite o promeni osećaja doma pomoću jednostavnog osvetljenja raspoloženja. Sveće i svetiljke čine ovo lakim.

Sa kućom ispunjenom cvećem i svetlucavim svetlima, biće teško probuditi se u nedelju ujutro i ne osetiti ljubav.
Stvari koje treba raditi kod kuće na Dan zaljubljenih

Samo zato što nećete pijuckati koktele u svom omiljenom restoranu ili gledati film u bioskopu, to ne znači da morate da provedete dan gledajući TV kod kuće u svojim peejais (ali ako je to vaš jezik ljubavi, mi nismo t suđenje). Odaberite jednu od aktivnosti u nastavku i spremite se da uživate u posebnom danu kod kuće.
Get Dancing

Kada ste poslednji put zgrabili svog partnera i proveli dan? Ne možete da se setite? To je još više od razloga da se kresnete.

Prvo, postavite pozornicu. Odgurnite malo nameštaja da biste stvorili prostor u koji se zaista možete useliti. I ne zaboravite da dodate osvetljenje raspoloženja i cveće u skladu sa tim. Da biste ovo olakšali, naručite savršeno uparivanje buketa divljeg cveća i mirisne sveće.

Kada je vaš plesni podijum spreman, izaberite pokrete koje želite. Bez obzira da li slobodno svirate uz omiljene melodije ili zajedno učite novi ples, osmeh će uslediti.

Kada su vam noge umorne i srce vam radi, napravite pauzu. Ugasite svetla, uživajte u svetlosti sveća i dajte svom Valentinu do znanja da je vaša ljubav prema njima jaka.
Provedite dan u (kućnoj) banji

Treba vam malo opuštanja u životu? Zatim donesite spa centar pravo u svoj dom i pustite da dan prođe.

Ako ste dovoljno srećni da imate kadu kod kuće, opustite se. Ali, ne treba vam kada da biste stvorili iskustvo podmlađivanja! Samo uzmite veliku posudu, napunite je toplom vodom, dodajte malo ulja za kupanje i pustite stopala da se odmore. Da biste pojačali nivo romantike, dodajte latice ruže.

Dok se namakate, zamenite svoju zaštitnu masku za lice opuštajućom glinenom. Vaša koža će vam biti zahvalna.
Get Crafti

Istaknite svoju kreativnost i počnite da pravite blago koje će vas podsetiti na osećanja koja delite vi i vaše Valentinovo. Da bi vaša ljubav cvetala i nakon što se Dan zaljubljenih završi, upletite svoje cveće u venac.

Ili naručite jedan od svojih sočnih buketa za dašak lepote i posipanje magije. Ne samo da će ovi prekrasni aranžmani izmamiti osmeh na lice vašoj voljenoj osobi, već će im pružiti i novog prijatelja biljke! Tako je, možete posaditi sukulente da vam kasnije prave društvo.

Da biste se pripremili za sadnju, izaberite slatku saksiju i unapred uzmite mešavinu za saksiju. Vaše Valentinovo će biti oduševljeno vašim odličnim ukusom i sjajnom pripremljenošću.
Doručak u krevetu

Ove godine Dan zaljubljenih pada u nedelju. Znate šta to znači? Dosta vremena za ležanje u krevetu. A pošto dan kod kuće znači da nema rezervacija do kojih treba da stignete ili da brinete o saobraćaju, možete da odvojite vreme za pripremu posebnog doručka.

Odbacite tost i hladne žitarice za neke vafle prelivene jagodama ili omlet bar kod kuće. Uparite sa slatkim buketom i Kupidon će vas zvati za rezervacije za branč.

Ili ako želite da jutro učinite dodatno lenjim za pripremu tepsije sa jajima prethodne noći. Kada se probudite ujutru na Dan zaljubljenih, skočite iz kreveta da ga stavite u rernu, a zatim se vratite na dodatni san ili maženje. Ukusni miris će vas izmamiti iz kreveta.
Planirajte piknik

Samo zato što je napolju hladno, ne znači da ne možete uživati u romantičnom pikniku. Raširite ćebe na podu, spakujte piknik i unesite malo proleća unutra sa veselim cvetovima ili nekom od naših biljaka za Dan zaljubljenih.

Dok se opuštate, odvojite trenutak da sanjate o tome šta ste odlični govorilo o narednim mesecima. Nadate se da ćete zajedno isprobati nove recepte? Želite da pokrenete baštu?

Bez obzira na vaše snove, deljenje sa nekim drugim pomaže im da ožive.
Imajte toplu i ugodnu borbu grudvama

Iako zakucavanje vašeg Valentina ledenom snežnom grudom možda ne zvuči kao ljubav, ostanite sa nama. Ova borba zamenjuje hladna osećanja prijatnom, razigranom ljubavlju.

Sve što vam treba da počnete su čarape (naravno čiste). Umotajte ih u udobne male loptice za čarape i spremni ste da počnete bitku.

Kada se istrošite, skuvajte šoljice tople čokolade da biste uživali uz valentinovo.
Ljubav kod kuće

Sa toliko ideja za Dan zaljubljenih kod kuće, možda ćete morati da proslavite dvaput!