Kako iznenaditi svoju devojku na Dan zaljubljenih romantičnih ideja

Dan zaljubljenih je odmah iza ugla, što znači da će police uskoro biti pune kutija slatkiša u obliku srca, ružičastog i crvenog cveća i gomile plišanih medvedića. Istina je da treba da pokazujemo ljubav i poštovanje tokom cele godine, ali postoji nešto tako zabavno i romantično u vezi Dana zaljubljenih i romantičnog cveća i poklona koji prate praznik.

Isporučeno u poklon kutiji

To je odlična prilika da pokažete svoju kreativnost i pokažete joj kako se osećate. Postoje različite ideje za Dan zaljubljenih za svaku fazu veze i neke žene više brinu o prazniku od drugih, pa imajte to na umu kada birate poklone ili planirate datume. Bez obzira da li tražite opuštenu ideju ili nešto ekstravagantnije, imamo sve ideje koje su vam potrebne da je oduševite ovog Dana zaljubljenih.

Kako iznenaditi svoju devojku van kuće na Dan zaljubljenih

Vaša devojka će sigurno biti impresionirana ako joj planirate poseban izlet na Dan zaljubljenih. Postoji mnogo romantičnih opcija za sastanke u zatvorenom i na otvorenom u zavisnosti od njenog ukusa i interesovanja. Za dodatnu inspiraciju, pogledajte najbolje ideje za Dan zaljubljenih u vašem gradu. Evo saveta: Podignite svoj sastanak iznenađenja na sledeći nivo i zavežite joj oči dok se vozite tamo, tako da ona nema pojma šta da očekuje. Samo zapamtite da unapred napravite planove i rezervacije jer se sve brzo rezerviše na Dan zaljubljenih i oko njega.

1. Planirajte avanturu na otvorenom

Ako vaša devojka voli da izlazi i istražuje, pobrinite se za njenu avanturističku stranu i isplanirajte romantičan sastanak na otvorenom. U zavisnosti od vremena i mesta gde živite, neke opcije uključuju pešačenje, kampovanje, vožnju čamcem, staze i vožnju kajakom. Odličan poklon za uparivanje sa ovim datumom može biti neka oprema na otvorenom koja se nalazi na njenoj listi želja, poput vreće za spavanje ili boce sa termalnom vodom.

2. Datum u retro stilu

Za zabavan i neobičan Dan zaljubljenih, zamislite klizališta, karnevale, arkade, restorane i bioskope. Čak i ako živite zajedno, potrudite se da se spremite odvojeno, pokupite je i dođite na kućni prag sa ružama u ruci. Provedite veče deleći mlečne šejkove i pomfrit ili se mazeći u drive-in-u.
kako iznenaditi svoju devojku na rolerima

3. Degustacija vina ili piva

Bez obzira da li voli pinot noir ili bledi ale, degustacija je skromna i zabavna ideja koja može biti sopstveni datum ili prethodnica večeri. Idite na licu mesta u vinariju ili pivaru ili jednostavno posetite lokalna mesta da biste napravili avanturu od toga. Profesionalni savet: Pazite koje piće joj je omiljeno, tako da joj možete kupiti flašu ili grlo kao poklon – bilo za Dan zaljubljenih ili neku buduću priliku.

4. Odvedite je na predstavu ili događaj

Ako se njen omiljeni umetnik ili sportski tim slučajno nađe u gradu na Dan zaljubljenih, iznenadite je ulaznicama. Ako je događaj van grada, napravite mali odmor tako što ćete nabaviti hotel i istražiti okolinu. Svideće joj se emisija i biće impresionirana trudom koji ste uložili u iskustvo.

5. Idite zajedno na čas

Provedite vreme jedno sa drugim na Dan zaljubljenih učeći zajedno novu veštinu. Postoje razne vrste časova koje odgovaraju svačijim interesovanjima – poput kuvanja, pečenja, masaže, slikanja, vajanja, plesa, miksologije i još mnogo toga. Kao bonus, ako oboje volite čas, učinite to redovnim izlaskom ili novim hobijem u kojem ćete oboje uživati.
kako iznenaditi svoju devojku na času kuvanja

6. Glam noćni izlazak

Za romantičan i glamurozan izlazak obucite se do devetke i odvedite je na operu ili simfonijski nastup. Ne samo da su prostori prelepi, već postoji nešto tako moćno i romantično u klasičnoj muzici uživo.

7. Povlačenje van grada

Odvedite svoju devojku na vikend kako biste zajedno proveli kvalitetno vreme, istražili novo područje i bili turisti tokom vikenda. Ako niste na nivou u vašoj vezi za izlete tokom vikenda, zabavan jednodnevni izlet u obližnji grad je dobra opcija.

8. Proživite svoj prvi sastanak

Ako ste već neko vreme zajedno, rekreiranje kako ste se prvi put sreli ili vaš prvi sastanak je zabavan i romantičan način da proslavite. Vaš prvi sastanak je sentimentalna eksplozija iz prošlosti koju će ona voleti – plus, to je odlična prilika za ponudu ako ste u tom trenutku u vašoj vezi.
Kako iznenaditi svoju devojku kod kuće na Dan zaljubljenih

Ne morate da idete daleko da biste proveli zabavan i romantičan Dan zaljubljenih sa svojom devojkom – držite ga blizu i stvorite savršen sastanak kod kuće. Nisu potrebne rezervacije i zaista možete uživati u provodu jedan na jedan.

9. Napravite veličanstven ulaz i romantičnu scenu

Neka iznenađenja počnu čim prošeta prođite kroz vrata ukrašavanjem ulaznog hodnika tragom cveća, umotanim slatkišima ili slatkim notama koje je vode do sledećeg iznenađenja. Postavite ton osvetljenjem, svećama i romantičnom muzikom – ona ​​će se sigurno onesvestiti.

10. Spa tretman kod kuće za Dan zaljubljenih

Iznenadite svoju devojku ovog Dana zaljubljenih spa danom kod kuće. Počnite sa masažom uz sveće kako biste joj pomogli da se opusti od posla ili škole. Zatim joj nacrtajte kadu, ubacite bombe za kupanje u obliku srca i obezbedite joj opuštajuću masku za lice. Profesionalni savet: Donesite joj malo šampanjca i jagoda prelivenih čokoladom da se kupa na viši nivo.

11. Napravite umetnost zajedno

Ponovo napravite zabavan čas vina i slikanja u svom domu. Prikupite sve umetničke zalihe koje su vam potrebne, kao i grickalice da biste podstakli svoju kreativnu energiju. Možete pratiti onlajn tutorijale ili kreirati svoj komad. Okačite završeni komad u svom domu kao slatki podsetnik na vaš zabavan izlazak.

12. Filmsko veče

Podignite filmsko veče na viši nivo kreiranjem sopstvenog ličnog bioskopa. Iznajmite projektor da gledate filmove na praznom belom zidu ili velikom ekranu – ne zaboravite na obilje ćebadi, jastuka i sveća, naravno. Uzmite njene omiljene poslastice i pića da popijete uz lepu veliku činiju sveže iskočenih kokica. Uključite njen omiljeni film i uživajte!

13. Jedan na jedan plesna zabava

Ako vaša devojka voli da pleše, zašto joj ne priredite jedan na jedan ples za Dan zaljubljenih? Ples nije svačija jača strana, pa se uverite da je to nešto što ona voli pre nego što napravite svoje planove. Napravite listu pesama sa dobrom mešavinom brzih i sporih pesama. Zamolite je da uspori ples i ponovo će dobiti te leptire za školski ples.

Povoljna iznenađenja za Dan zaljubljenih za vašu devojku

Ako vaša devojka ne voli da pravi veliki posao oko Dana zaljubljenih ili ste u novoj vezi, skromniji poklon je verovatno najbolja opcija za vas. Pogledajte ove jednostavne romantične ideje koje ne kvare banku!

14. DII projekti

„Uradi sam“ projekat je smislen i pristupačan poklon, a kao bonus, možete ga personalizovati po njenom ukusu. Neki sjajni „uradi sam“ projekti koje treba razmotriti su dekorativni delovi i stvari koje ona može da koristi, kao što je šolja za kafu ili „uradi sam“ zen bašta.

15. Napravite spomenar ili napišite pismo

Sakupite svoje omiljene fotografije vašeg zajedničkog vremena i napravite spomenar sa unutrašnjim šalama i uspomenama kao natpisima. Pokušajte da joj napišete pesmu ili iskreno rukom napisano pismo ako znate reči. Takođe možete da zapišete stvari koje volite kod nje na odvojenim komadima papira i stavite ih u teglu ili u koverte da ih ona otvori kao pojedinačne poklone.

16. Radite zajedno u dobrotvorne svrhe

Ako je vaša devojka uključena u javnu službu, pokažite joj da vam je stalo do njenih interesa tako što ćete zajedno sa njom raditi posao koji voli. Ne morate da joj poklonite kućnog ljubimca ako je ljubitelj životinja – odvedite je da volontira u sklonište za životinje ili na događaj usvajanja kućnih ljubimaca. Ponekad je najbolji poklon koji možete dati svoje vreme, a koji je bolji način da provedete vreme zajedno od vraćanja svojoj zajednici?

17. Lov na čistače

Lov na tragove za Dan zaljubljenih je kreativan i impresivan poklon. To bi moglo biti jednostavno kao skrivanje tragova oko vaše kuće ili kreiranje razrađenog lova na tragove širom grada. Tragovi mogu biti slatke i romantične beleške ili mali pokloni za prikupljanje usput.

18. Napravite projekciju slajdova ili video sa muzičkom listom za reprodukciju

Najviše će joj značiti sentimentalni pokloni. Slajd šou ili video postavljen na muziku je zabavan preokret u tradicionalnoj beležnici. To je odlična opcija ako imate video snimak koji oboje volite – gledajte zajedno i možete videti njene reakcije u realnom vremenu.

19. Slatka i lična karta

Podignite svoju čestitku za Valentinovo na sledeći nivo tako što ćete je napraviti od nule. Isprobajte šaljiv naslov na naslovnici i ispunite svoju karticu slatkim porukama, uspomenama i zašto je volite. „Uradi sam“ kartica je takođe odličan dodatak za poklon ili za parove koji ne mare toliko za davanje poklona.

20. Budi njen tajni pomoćnik

Dok je vaša devojka van kuće, obavite kućne poslove i razne zadatke na njenoj listi obaveza. To je neočekivano iznenađenje koje će ona definitivno ceniti kada se vrati kući. Napravite korak dalje i napunite njenu ostavu nekim od njenih omiljenih grickalica ili joj ostavite poklon na krevetu.
Kako iznenaditi svoju devojku hranom na Dan zaljubljenih

Bilo da je strastveni ljubitelj doručka ili entuzijasta za Taco utorak, hrana je odličan put do ženskog srca. Ove ideje o hrani za Dan zaljubljenih kreću se od slatke do slane i tradicionalne do neobične.

21. Doručak ili branč u krevetu

Poslužite svom slatkišu lep doručak u krevetu sa puno hrane u obliku srca. Probajte palačinke u obliku srca, jaja i voćnu salatu uz svežu mimozu ili slatku ružičastu toplu čokoladu. Obrok na poslužavniku za krevet i uključite malu vazu sa cvećem da biste upotpunili izgled.

22. Slatko iznenađenje

Ako vaša devojka voli slatko, nema boljeg vremena za prepuštanje nego na Dan zaljubljenih. Napravite njene slatke kolačiće u obliku srca, postavite švedski sto za degustaciju deserta ili napravite jedinstvenu kutiju za desert i stavite njen omiljeni desert unutra. Naravno, uvek možete to prepustiti profesionalcima i da joj dostave čokolade i druge sveže poslastice.

23. Klasična večera

Nikada ne možete pogrešiti sa klasičnom večerom za Dan zaljubljenih. Mnogi restorani imaju specijalitete i menije sa fiksnim cenama za Dan zaljubljenih, pa pazite na njena omiljena mesta. Obavezno rezervišite unapred u zavisnosti od popularnosti restorana.
24. Večera uz sveće kod kuće

Oduševite je svojim kuvarskim veštinama i napravite joj lepu večeru kod kuće. Pokušajte da započnete obrok posebnom daskom za jelo ili dekadentnim fondijem, a zatim za glavno jelo poslužite bilo koje jelo koje voli. Profesionalni savet: Pitajte njene roditelje koji je njen omiljeni obrok odrastao i pitajte ih za recept – biće toliko iznenađena kada vidi da ste napravili njen omiljeni obrok iz detinjstva.

25. Dostava ručka iznenađenja

Kada je vaša devojka na poslu ili u školi, posetite je tokom pauze za ručak i ponesite sa sobom cveće i hranu. Provedite ručak sa njom, a kada odete, recite joj da jedva čekate da se vrati kući. Ako ne možete da naterate sastanak za ručak, dostavite joj luksuzno cveće i hranu uz poruku. Slatki gest će je nasmejati ostatak dana!

Kako iznenaditi svoju devojku na daljinu na Dan zaljubljenih

Nije lako biti odvojeni jedni od drugih, ali na kraju krajeva, radi se o jakoj vezi koju imate – a ne o vašoj fizičkoj blizini. Čak i ako vaša devojka živi van grada ili u drugoj zemlji, još uvek postoji mnogo načina da je iznenadite ovog Dana zaljubljenih.

26. Paket za negu za Dan zaljubljenih

Možda ste i ranije slali svojoj drugoj osobi paket za negu, ali Dan zaljubljenih je sjajno vreme da idete dalje. Umesto da samo pošaljete svoj poklon, pokušajte da pošaljete preveliku kutiju ispunjenu balonima koji iskaču kada ona otvori kutiju. Takođe možete da napravite paket za negu „pet čula“ sa poklonima koji su poslastica za svako od čula.

27. Datum video ćaskanja

Sledeća najbolja stvar za lični sastanak je virtuelni sastanak. Uzmite malo hrane, zapalite sveću i pokušajte da vaš datum za video ćaskanje bude što bliži stvarnom. Neka otvori svoj poklon na video snimku kako biste mogli da vidite njenu reakciju. Odvojite celu noć za ćaskanje ili čak gledanje filma zajedno.

28. Specijalna isporuka

Ulepšajte joj dan i dostavite prelep buket cveća i neke sveže poslastice. Uz aplikacije za dostavu hrane, veoma je lako da joj se isporuči hrana iz njenog omiljenog restorana. Profesionalni savet: Boja ruža koju odaberete za nju krije značenje i možete dodati karanfile u svoj buket kako biste simbolizovali da vam nedostaje.

29. Poseta iznenađenja

Bez sumnje, najbolji poklon koji možete dati svojoj devojci je kvalitetno vreme. Iznenadite je kod kuće ili je dovedite u restoran i počastite je večerom. Da biste pripremili iznenađenje, moraćete da koordinirate sa njenim prijateljima, porodicom ili cimerima kako biste bili sigurni da je na pravoj lokaciji. Možda će biti potrebno mnogo vremena i organizacije da se to izvede, ali njena reakcija kada vas vidi biće neuporediva i vredna toga!
Ideje za Dan zaljubljenih u poslednjem trenutku za vašu devojku

Ponekad vam se prišunjaju praznici i posebne prilike. U redu je – svi smo bili tamo, ali nema potrebe za panikom! Ovi planovi za odugovlačenje za Dan zaljubljenih i ideje za poklone su jednako dobri kao i svako drugo romantično iznenađenje, tako da ona nikada neće znati razliku.

30. Posetite lokalnu muzičku grupu

Ako vam je ponestalo vremena da obezbedite karte za veću predstavu, odvedite je da vidi lokalnu grupu. Mnogi barovi imaju živu muziku i plesni podijum tako da možete da je skinete s nogu i igrate celu noć.

31. Dostava cveća istog dana za Dan zaljubljenih

Čak i ako ga sečete blizu, još uvek možete da joj ulepšate dan prelepim buketom ili lepom biljkom u saksiji. Naručite cveće za dostavu istog dana i neka joj ga isporuče na posao ili njen dom. Ne zaboravite da uz njen poklon uključite slatku poruku ili citat za Dan zaljubljenih!

32. Odvedite je u kupovinu

Ako niste imali vremena da joj nabavite poklon, iznenadite je odlaskom u tržni centar ili njenu omiljenu prodavnicu. Dajte joj do znanja da ima sve vreme koje joj je potrebno, budite strpljivi i pomozite joj da izabere neke komade koji će joj se dopasti. Ako ona izabere svoj poklon, nećete morati da brinete da joj se neće svideti!

33. Odvedite je u muzej ili umetničku galeriju

Ako voli umetnost i antikvitete, muzej ili umetnička galerija mogu biti savršena ideja za sastanak u poslednjem trenutku. Većina muzeja ne zahteva unapred rezervacije. Profesionalni savet: Pazite na njen ukus za umetnost ili njeno omiljeno delo kako biste mogli da kupite otisak kao nezaboravan poklon koji će joj se svideti.

34. Kupi joj karte za predstojeći događaj

Ne morate da idete u robnu kuću da biste kupili poklon u poslednjem trenutku. Idite na internet i osvojite karte za predstojeći događaj koji će joj se svideti, poput koncerta ili festivala. Kao bonus, uzbuđenje ovog poklona će trajati sve do događaja i biće zabavan datum kojem se radujemo.

35. Odvedi je na piknik

Piknici su zabavan datum u poslednjem trenutku koji možete spojiti sa brzim odlaskom do prodavnice. Možete biti romantični sa vinom, sirom i voćem ili zauzeti manje pristupa sa sendvičima i pivom. Ako ste u velikoj stisci sa vremenom, možete naručiti hranu za poneti iz njenog omiljenog restorana.

Zapamtite: Imajte na umu njena interesovanja, svoje prošle sastanke i dužinu vaše veze kada planirate svoje iznenađenje za Dan zaljubljenih za nju. Ako se osećate zaglavljeni ili ste u stisci sa vremenom, prepustite poklone profesionalcima i neka vam isporuče prekrasan svež poklon koji će joj se svideti. Ne opterećujte se previše poklonom koji dajete ili datumom koji planirate: Vi je najbolje poznajete i imate najbolju ideju o tome šta će je učiniti srećnom.