Iznenadite ideje za Valentinovo za svog partnera

Da razjasnimo jednu stvar, nema potrebe da čekate svoju godišnjicu ili Dan zaljubljenih da biste toj posebnoj osobi u vašem životu pokazali da vam je zaista stalo. Međutim, planiranje večeri za izlazak ili odabir savršenog poklona za svog partnera može se činiti kao težak zadatak, posebno kada ste zauzeti poslom, praznicima i svim ostalim.

Da bismo vam pomogli, sastavili smo neke ideje koje su savršene za iznenađenje vašeg partnera. Uz malo pomoći, moći ćete da savladate umetnost kreiranja savršenog lenjog dana ili romantičnog noćnog izlaska. Osim toga, imaćete savršenu ideju za poklon kada je vreme da im čestitate na promociji ili im samo date do znanja koliko ih cenite.

Cveće koje održava ljubav da cveta

Nije slučajno što je cveće jedan od najpopularnijih poklona. Daju vašem partneru do znanja da vam je stalo i ulepšaju prostore bojama i životom. Osim toga, kada svom partneru date buket, podsećate ga da vaša ljubav i dalje cveta.

Pošto je vaš partner bez sumnje jedan od vaših omiljenih ljudi, ne želite da se zadovoljite cvećem koje je manje od najboljeg. Uđite u MojaCvecara. Naše cveće nabavljamo sa održivih farmi, što nam omogućava da isporučimo najsvežije moguće cveće. To takođe znači da pokazujemo ljubav prema životnoj sredini i poljoprivrednicima koji uzgajaju naše prelepe cvetove.

Kada dođe vreme da izaberete određeni aranžman, imamo opcije da uklopimo sve, od divljeg deteta do učiteljevog ljubimca. Zamislite mešane bukete ispunjene svetlim cvećem, kao i aranžmane koji imaju prigušene nijanse. A ako je vaš partner više u kućnim biljkama, obezbedili smo vam isporuku biljaka za Dan zaljubljenih. Osim toga, možete birati između simpatičnih sukulenata i čudovišta koje vam spuštaju čeljust bilo kojeg dana u godini.

Još jedna stvar: ako mislite da je cveće samo za žene, razmislite ponovo. Svako može ceniti zapanjujući buket. Da bismo vam olakšali kupovinu, pripremili smo zadivljujuću kolekciju cvetnih aranžmana za Dan zaljubljenih. A ako želite da pošaljete cveće da biste proslavili njegov rođendan, maturu ili promociju, pogledajte našu punu kolekciju cveća za muškarce.
Date Night je upravo dobio nadogradnju

Iako su pokloni sjajni, zajedničko vreme može biti još značajnije. Problem je u tome što uobičajena rutina večere i filma može postati ustajala nakon nekoliko meseci (ili godina). Mešanje stvari sa novim događajem ili destinacijom sigurno će iznenaditi vašeg partnera i dovesti do nezaboravnog dana.
Kreativne ideje za sastanak za bilo koji dan u godini

Kada dođe vreme da izađete iz kuće sa svojim partnerom (ili BFF), razmislite o dodavanju zaokreta sa ovim idejama za sastanke.
Frizbi golf

Ako ste vi i vaš partner aktivni tip, izađite napolje i isprobajte novu aktivnost: frizbi golf, zvani frolf. Ako niste upoznati sa frizbi golfom, to je upravo ono što zvuči – kombinacija frizbija i golfa. U ovoj igri ćete zameniti loptice za golf za male diskove, palice za ruke i rupe u zemlji za specijalizovane mete.
Mnogi gradovi sada imaju besplatne terene za frizbi golf u parkovima, pa pretražite internet da biste pronašli teren u vašoj blizini.
Špijunski piknik

Piknik u parku je romantičan, ali može biti i kliše. Da biste ulepšali popodne, uzmite belešku iz klasične igre iz detinjstva koju špijuniram. Nakon što ste spakovali korpu ili torbu sa nekom od svojih omiljenih namirnica ili za poneti, vreme je da počnete da pravite svoju špijunsku listu. Dodajte desetak stvari koje ćete verovatno videti u parku u koji idete – veverice, dete na biciklu, maslačak itd.

Kada se vaša korpa spakuje i vaša lista bude gotova, zgrabite svog partnera i odnesite ga u park. Dok uživate u hrani, pokušajte da označite sve na listi.
Plenerska slika

Ne morate da budete umetnik da biste uživali u izražavanju svoje kreativne strane. Slikarstvo na pleneru, poznato i kao slikanje na otvorenom, omogućava vam da uhvatite svet oko sebe pomoću medija po vašem izboru. Odvedite svog partnera na jedno od svojih omiljenih mesta i pripremite se da napravite neku umetnost.

Ako vam je ovo prvi put da zajedno radite umetničku aktivnost, stvari možete učiniti jednostavnim pomoću obojenih olovaka ili osnovnog kompleta za akvarel. Kada saznate da li je ovo nešto što vas dvoje uživate ili ne, možete kupiti naprednije materijale.
Provedite dan za lenjivanje

Iako ljudi često poistovećuju noćni boravak sa vremenom u gradu, mislimo da su prijatne noći u gradu malo potcenjene. Planirano veče kod kuće posebno je prikladno kada je vaš partner pomalo umoran ili preopterećen. Ako su upravo završili dugu radnu nedelju ili su se bavili porodičnom dramom, voleće da se vrate kući, preobuče se i provode vreme sa vama.
Ideje za izlazak kod kuće

Da biste pomešali stvari iz filma na kauču, pogledajte ove ideje za sastanke u kojima možete uživati iz udobnosti svog doma.
Vratite se u detinjstvo uz tvrđavu sa ćebadima

Da biste se oslobodili stresa i izrazili svoju kreativnost, provedite noć proživljavajući svoje detinjstvo (ili barem strumetnost toga). Izvucite stalak za kapute, preuredite nameštaj, pretražujte kuću u potrazi za starim božićnim svetlima. Uzmite svako ćebe, jastuk i čaršav koji posedujete. Koristite lakše materijale za vrh, a teže za svoje „zidove“.

Nakon što napravite svoju tvrđavu, stavite jastuke i sva dodatna ćebad na pod. Bonus poeni ako možete dodati mekani tepih ili dva.

Sada kada je vaša tvrđava gotova, vreme je za ukrašavanje. Ubacite sve te jastuke na kauču i jastuke i povežite neka svetla. Ako imate sveće na baterije, dodajte i njih.

Sve što je preostalo je da uzmete grickalice, pokrenete film i opustite se.
Putujte do odredišta iz snova

Dok uskakanje u avion i odlazak iz zemlje možda ne dolazi u obzir, doživeti novo mesto nije. Uz moć interneta, možete putovati iz udobnosti svoje dnevne sobe.

Oduvek ste želeli da doživite istoriju i arhitekturu Rima? Krenite u 4D šetnju na IouTube-u i naručite cacio e pepe iz lokalnog italijanskog restorana.

Da li je vaš partner oduvek bio ljubitelj svemira? Idite na Access Mars i provedite noć istražujući crvenu planetu. Ako želite da se zaista osećate kao astronaut, naručite zamrznutu hranu.
Poboljšajte svoje veštine kuvanja

Ako vi i vaš partner volite da kuvate ili želite da poboljšate svoje veštine u kuhinji, prijavite se za onlajn kurs kuvanja. U današnjem dobu možete naučiti kako da napravite sve, od domaćih raviola preko saag paneera do troslojnih kolača. Da bi stvari bile romantične, preporučujemo vam da rezervišete privatni čas, ali uvek možete da se odlučite za grupni čas ako želite da održite nisku cenu.

Pre nego što čas počne, uverite se da ste prikupili sve potrebne sastojke. Do kraja noći naučićete nešto novo i imaćete obrok u kome ćete uživati. Šta tu ne treba voleti?
Dajte im poklon koji će im se svideti

Lako je svom partneru dati poklon, ali nije tako lako odabrati poklon koji će i iznenaditi i oduševiti. Tiganj koji svetli u mraku će sigurno iznenaditi, ali verovatno nije na vrhu njihove liste. I dok će im se verovatno svideti ako im nabavite onaj džemper o kome su pričali, to neće biti iznenađenje. Iako najbolje poznajete svog partnera, imamo nekoliko ideja za poklone koje biste možda želeli da razmotrite.

Udoban par papuča može izgledati kao dosadan poklon, ali verujte nam, nije. Kada je vreme hladno i pod deluje kao led, vaš partner će ceniti što ste pomislili na njega. Ako je vaš partner zatrpan poslom i društvenim obavezama, pomozite mu da se opusti poklon-bonom za omiljeni kafić ili kafić. Oni će ceniti što ste prepoznali potrebu da provedete neko vreme sami, iako znate da vas ne mogu zasititi.

Za poklon koji nastavlja da daje, ne možete pogrešiti sa pretplatom na cveće. Vaš partner će svakog meseca dobijati novi buket da ga podseti da vaša ljubav i dalje cveta. Pošto se buketi rotiraju tokom cele godine, svakog meseca će ih čekati iznenađenje.
Ono što je važno je da vam pokažemo brigu

Na kraju krajeva, ono što je najvažnije je da pokažete svom partneru koliko vam je zaista stalo. Bilo da se odlučite za cveće ili ugodan izlazak, svideće im se što ste proveli neko vreme da im ulepšate dan. I zapamtite, dok su praznici i veliki događaji odlično vreme da iznenadite svog partnera, običan četvrtak je takođe odlično vreme.