Srećni stomaci jednaki srećnim srcima. Unosimo malo ljubavi u kuhinju sa ukusnim receptima za večeru za Dan zaljubljenih i srdačnim savetima koji će vam pomoći da napravite knjigu za 14. februar.

Koje su prednosti kuvanja kod kuće?

Bez obzira da li spremate kompletan obrok za svog partnera, pripremate večeru za Dan zaljubljenih u paru ili čak kuvate sa celom porodicom, prednosti su brojne. Osmišljavanje i kuvanje obroka za Valentinovo pomaže da saznate više o nečijim sklonostima i nevolima, ali takođe podiže samopouzdanje i ublažava stres. Rad u kuhinji pomaže u fokusiranju i odvraćanju misli od stvari, zaista odličan bonus kada krenete na veliki sastanak. Pravljenje večere za Dan zaljubljenih u paru je savršen recept za jačanje vaše veze i komunikacije radeći kao partnerstvo. Još uvek ste u ranoj vezi? Priprema obroka ili rad na projektu služi odličnom početku razgovora i omogućava vam da se malo bolje upoznate. Neka to bude porodična stvar i zaista ćete biti preplavljeni vezom i ljubavlju, stvarajući pozitivna sećanja koja će trajati ceo život.

Šta da kuvam za večeru za Dan zaljubljenih?

Od slatkih jagoda, nara, meda i čokolade do slanih ostriga, šparoga, artičoka i čili papričica, postoji niz namirnica koje mogu pomoći da se zagreju stvari ovog Dana zaljubljenih, kako u kuhinji, tako i van nje. Dok pravite recepte i meni za večeru za Dan zaljubljenih, imajući na umu ove sastojke, radiće na vašem ukusu… ili u korist.

Započnite svoju večeru za Dan zaljubljenih uz prelepe parene artičoke sa aioli sosom ili kamenice pečene na puteru. Sastojci i koraci su jednostavni, a rezultati su sanjivi i divni. Zabrinuti ste da možda nemate dovoljno vremena da sve to uradite za svoju večeru za Dan zaljubljenih? Pustite MojaCvećara da skine jelo sa predjelo sa vašeg tanjira i neka vam bude isporučena prelepa gajba sa Charcuterie poklonima za veliku noć. Možete ga postaviti ranije tokom dana i uživati dok vas dvoje kuvate glavno jelo. Dodajte med koji podstiče romantiku, smokve ili nar da biste upotpunili ukusno meso i sireve.

Za glavno jelo, odrezak od mednog belog luka uparen sa svežim, hrskavim šparogama sigurno će impresionirati. Jarko zeleno povrće će oživeti vaše tanjire, dok će nežni biftek ulepšati vaše osmehe. Da li treba da uzmete u obzir posebne dijetetske potrebe za svoje recepte za večeru za Dan zaljubljenih? Ne samo ukusno, već i šareno, probajte bogatu bezglutensku pastu od artičoke, piletine i spanaća ili ukusan vegetarijanski pad thai sa kikirikijem i bosiljkom. MMMMMM…zaista.

Završite svoju večeru za Dan zaljubljenih zakopanom tortom od sira od jagoda ili se potrudite, sastavljajući dekadentnu tablu za desert sa čokoladom prelivenim jagodama, krofnama i oreom i mešavinom svečanih bombona iz MojaCvećara-a.
Kako napraviti poseban osećaj za poneti ili dostavu za Dan zaljubljenih

Ako vam nije prijatno u kuhinji ili kuvanje jednostavno nije vaša stvar, ali i dalje želite da isplanirate prelep obrok za Dan zaljubljenih, ne brinite! I dalje možete imati značajno iskustvo bez trošenja sati u kuhinji. Za poneti ili dostava, posebno iz omiljenog restorana drage, divne su opcije koje uklanjaju pritisak sa samog obroka i omogućavaju vam da se fokusirate na druge elemente vašeg Dana zaljubljenih koji su možda više u vašoj kormilarnici.

Brz način da poboljšate svoju večeru za Dan zaljubljenih je da jednostavno izvadite hranu iz kontejnera i na tanjire ili u posuđe za serviranje. Ako ste za to, pokušajte da stavite svoja jela. Aranžiranje hrane kako biste dodali dimenziju, teksturu i ličnost pomaže da vaš obrok za Dan zaljubljenih bude vrhunski. Koristite i ukrase u svoju korist da podignete i doterate tanjire. Ako više volite pekara nego kuvara, usredsredite se na desert za vaš dodatni vov-faktor sa čokoladnom lava tortom ili čia pudingom od malina. Da li ste miksolog na svim porodičnim zabavama? Napravite opojna uspomena i napravite jedinstveni koktel koji će jedinstveno upotpuniti vašu večeru za Dan zaljubljenih.

U svakom slučaju, bilo da kuvate kod kuće ili naručite dostavu, odvojite vreme van kuhinje da biste postavili scenu i stvorili posebnu i privlačnu atmosferu za Dan zaljubljenih za svog partnera. Idite dalje od sastojaka na tanjiru da im pokažete koliko vam je stalo i napravite nezaboravnu noć. Piknik u dvorištu je intimna, ali ležerna opcija koja omogućava opušteniju romantičnu atmosferu. Obrežite linije ograde mekim svetlucavim svetlima i pobiberite dvorište ili terasu sa svećama i njenim omiljenim ružama ili lalama. Položite meko ćebe i dodajte nekoliko svetlih jastuka za udobnije sedenje ili ugodan boravak za posmatranje zvezda posle večere. Oštar beli stolnjak i upečatljiv centralni deo crne ili crvene ruže stvaraju laku formalnu stvar kod kuće. I ne zaboravite da se obučete da biste impresionirali. Kada izgledate dobro, osećate se dobro, što čini razliku na Dan zaljubljenih. Mali detalji, kao što su štampani meni i platnene salvete, mnogo doprinose da vaša večera za Dan zaljubljenih bude uzbudljiva noć u gradu.

Ovog Dana zaljubljenih, kupite ceo asortiman MojaCvecara za Dan zaljubljenih i pronađite savršeno cveće za ukrašavanje vašeg stola ili nabavite odličan poklon za Valentinovo za svoju ljubav.