Ideje za virtuelnu zabavu za Noć veštica

Žena sa crvenom kapuljačom, drži jesenji buket

Pošto globalna pandemija igra trikove na našim uobičajenim planovima za Noć veštica, vreme je da postanemo malo kreativni ove godine. Čak i ako se trik-ili-tretman otkaže i ne možete da se okupite oko kotlića veštičjeg piva sa svojim prijateljima, to ne znači da ne možete da slavite sa stilom. Ovde smo da vam kažemo kako da dodate malo magije ovoj sablasnoj sezoni uz zabavnu virtuelnu zabavu.

Uz svečane dekoracije kao što je laka dostava buketa za Noć veštica, sablasne igre i divne poslastice, Noć veštica 2022. biće za pamćenje. Samo izaberite jednu od naših ideja u nastavku i pripremite se za virtuelnu zabavu koja će podivljati duhove.

Pregled sadržaja
Misteriozno ubistvo

Ako ne možete da se zasitite pravih kriminalističkih emisija, pokušajte da organizujete sopstveno ubistvo (obećavamo da će to doneti samo krike oduševljenja). Još bolje je da vi i vaši prijatelji možete pokušati da rešite ovu misteriju iz udobnosti svojih domova.
Izaberite temu

Uz Zoom zabave misterija ubistva, početak ne može biti lakši. Sve što treba da uradite je da izaberete temu, kao što je Porodica vampira ili Noć na maskenbalu, i da se igrate sa njom.

Nakon što se odlučite za temu, pošaljite pozivnice kako bi gosti znali koga će glumiti – pobrinite se da im date dovoljno vremena da naprave svoje kostime! Budimo realni, oblačenje je jedan od najboljih delova Noći veštica.
Postavi scenu

Dok vaši prijatelji mogu da kupe ukrase za svoje kuće, ako želite malo da pojačate svoj hosting, pošaljite neke tematske predmete svakom gostu. Oblačiti se kao vampiri? Pošaljite očnjake. Provesti noć na balu? Naručite raskošno cveće da bi se svi osećali kao glamurozni VIP.
Pomešajte neka pića

Sa globalnom pandemijom i ubicom na slobodi, svako može imati koristi od toga da popije piće i uzvrati udarac. Predlažemo jabukovača (sa ili bez viskija), pivo od bundeve ili začinjeno veštičje piće.
Sablasna žetva

Ako vaša grupa prijatelja ne voli sablasnu stranu Noći veštica, još uvek možete da proslavite praznik uz žetvu. Bundeve i jesenje cveće zamenjuju duhove i čudovišta za proslavu koja se fokusira na prirodne užitke sezone.
Uzmi belešku iz prirode

Kada dođe vreme za ukrašavanje, ne morate da tražite dalje od sveta oko sebe. Naručite jesenje cveće kao što su bronzane mame, žuta zlatna šipka i narandžaste tratinčice da unesete tople jesenje boje.

Pored naših prekrasnih MojaCvecara, svoj dom možete ukrasiti i fanki tikvicama, stabljikama kukuruza i bobicama jarkih boja.
Skuvajte žetvu

Kako se vreme hladi, lako je zagrejati se u kuhinji jer se pojavljuju berbe bundeva, slatkog krompira i jabuka. Iskoristite prirodne poslastice sezone tako što ćete skuvati supu od slatkog krompira od đumbira.

Čak i ako su gosti u različitim kuhinjama, mogu da naprave isti recept i da sednu da zajedno virtuelno uživaju u gotovoj supi. Nakon meseci jela sa ljudima u vašem domaćinstvu, lepo je podeliti obrok sa prijateljima.
Napravite praznični venac

Dok se slatki krompir peče, vreme je da postanete lukavi. Uzmite stare buke, vence od vinove loze i neku cvetnu žicu da biste napravili osušene cvetne vence. Kada se zabava završi, ovi venci će poslužiti kao podsetnik na dobre provode sa prijateljima.
Klasična Noć veštica

Sećate se kada ste proveli Noć veštica rezbareći bundeve i zvoneći na vratima za slatkiše? Uzmite primer iz svog detinjstva da ugostite zabavu koja nas podseća na zadovoljstva jednostavnijih vremena.
Pumpkin Carving

Bez obzira da li težite glupom licu ili umetnosti bundeve na Picaso nivou, rezbarenje bundeva je uvek zabavno. Dodajte ekran pun svojih najboljih prijatelja i sigurno će biti sat pun smeha.
Strašni filmovi

Kada radite na svojim remek-delima od bundeve, postavite raspoloženje uz zastrašujući film kao što su Deca kukuruza ili Noćna mora u Ulici brestova. Ako nisu svi ljubitelji zastrašujućih filmova, odlučite se za zabavni klasik za Noć veštica kao što su Hokus Pokus ili Isterivači duhova.
Takmičenje u kostimima

Jedan od najboljih delova Noći veštica je mogućnost da preuzmete drugu ličnost, bilo da je to superheroj, filmski lik ili vaša omiljena životinja. Ono što oblačenje čini još zabavnijim je stvaranje takmičenja od toga! Možete čak uključiti više nagrada kao što su najsmešnije i najoriginalnije.

Naravno, moraćete da obavestite svoje goste da će biti održano takmičenje u kostimima kako bi svi mogli da primene svoje kreativne veštine.

Tokom zabave, dajte svima vremena da se dive umetničkim delima, a zatim neka glasaju za svoj omiljeni kostim. Kada se glasovi zbroje, uverite se da pobednici dobiju sjajne nagrade (predlažemo da MojaCvecara ukrasi njihove stolove za Dan zahvalnosti).
Zabava sa decom

Ako praktično slavite Noć veštica sa nekim mališanima, mi smo za vas. I ne brinite, nećemo reći da li ćete se na kraju zabaviti jednako kao i mališani.
Charade

Da biste pokrenuli svoja tela i sagoreli deo te energije napunjene slatkišima, igrajte šarade za Noć veštica. Naizmenično crtajte tragovi kao što su duhovi, ukleta kuća i slatkiši iz virtuelnog šešira. Dok jedna osoba izgovara ove reči, svi ostali pogađaju.
Spooki Snacks

Naravno, Noć veštica je za poslastice. Ali zašto se smestiti na obične bombone? Umesto toga, napravite neke od ovih svečanih grickalica koje će podivljati i odrasli i deca.
Veštičji šeširi

Uzmite neke okrugle kolačiće, dodajte velikodušnu kašičicu glazure od pomorandže i na vrh stavite Hershei poljubac. Viola! Slatki veštičiji šešir.
Monster Mouths

Uzmite dve kriške jabuke i premažite unutrašnjost svake kriške puterom od kikirikija. Koristeći puter od kikirikija kao lepak, dodajte 5-6 mini marshmallov-a između dve kriške da napravite neke sablasne zube.
Bundeva za razgovor

Pripremite se za virtuelnu žurku za Noć veštica koja donosi mnogo poslastica i koja će naterati ljude da pričaju dugo nakon što lampioni izblede.