savršenih ideja za poklon ako ne znate šta da nabavite

Poklon poklon je poklon koji partner ili porodica žene daje budućoj trudnoj mami. Ovaj značajan gest učiniće da se oseća voljeno i slavljeno – osim toga, posle devet meseci napornog rada, zaslužuje malo maženja i TLC! Bez obzira da li ste supružnik, član porodice ili prijatelj, obeležite početak majčinstva ovim idejama koje potiču sada da biste prepoznali njen naporan rad i dostignuće u donošenju novog života na svet.

Tradicionalno, poklon za novu mamu je komad nakita i može se dati pre nego što se beba rodi ili u porođajnoj sobi. Međutim, postoji mnogo sjajnih načina da ga pomešate sa nečim jedinstvenijim. Od zabavne korpe za poklone ili prelepog buketa cveća do iskustva koje će pamtiti godinama, izdvojili smo 35 ideja za poklone za svaku buduću mamu.

Da li tate dobijaju push poklon?

Iako ga ime može odati, možda se pitate da li tate ikada dobiju poklone. Obično ne rade – oni su obično rezervisani za osobu koja rađa. Međutim, ako želite da pokažete svoju zahvalnost za svu podršku koju vam je partner pokazao, poklon je odličan način da to uradite. Zato slobodno dajte i tati poklon zato što ste bili tu i što ste bili deo ovog trenutka.

Da li je neophodan Push Present?

Ako očekujete tata, možda se pitate da li je neophodan poklon. Međutim, iako je ovakav poklon lep gest, nije obavezan. Ponekad, push pokloni nisu za svakoga, tako da zavisi od toga kako se nova mama oseća – možda je najbolji poklon biti partner koji pruža podršku tokom trudnoće!

Ako je poklon i dalje nešto za šta tražite, oduševite novu mamu u svom životu i proslavite uz ove savršene ideje za poklone za svaki budžet.
Ideje za poklone ispod 20 dolara

Ne morate da potrošite bogatstvo na poklon – to je pomisao koja se računa! Od doručka u krevetu do „uradi sam“ spa dana, ove pristupačne ideje za poklone će sigurno učiniti da se oseća voljeno.

Ponudite čuvanje dece: Iako možda još nije spremna da se rastane od svog novorođenčeta, ponudite joj pomoć u čuvanju dece u budućnosti! Odvojiti vreme za sebe je teško kada ste novi roditelj, pa je ovaj lep gest odličan da joj date do znanja da ima pomoć i podršku ako je potrebno.

Doručak u krevetu: Šta je luksuznije od jedenja ukusne hrane u udobnosti svoje spavaće sobe? Skinite je s nogu i iznenadite je doručkom u krevetu. Umutite neke otmjene palačinke sa komadićima čokolade ili učinite to jednostavnim uz klasiku — jaja, slaninu i tost.

Personalizovana šolja: Biti nova mama je zamorno. Šanse su, ako je ona velika kafa, mogla bi joj koristiti više šoljica! Iznenadite je personalizovanom šoljom sa sentimentalnom porukom kako bi mogla da ostane energična dok pije jutarnju šoljicu džoa.

Napravite domaći obrok: Biti nova mama je iscrpljujuće, pa preuzmite planove za večeru i skuvajte ga u kuhinji i napravite njen omiljeni obrok.

Spa dan kod kuće: Neka bude lak i kreirajte spa dan kod kuće, zajedno sa toplom kupkom, spa muzikom i masažom stopala.

Domaća karta: Reci nešto od srca. Pozdravite je u majčinstvo sa a i prilagodite ga slatkom porukom.

Udoban par čarapa: Bilo da se radi o njenoj trudnoći ili tokom onih dugih sati dok je budna sa bebom kod kuće, mama će ceniti da ima nešto meko i toplo za njena stopala.

Pokloni od 20 do 50 dolara

Neka bude jednostavno sa klasičnim omiljenim stvarima kao što su novi mekani ogrtač ili mirisna sveća — ove ideje za prezentovanje neće slomiti banku, ali će se sigurno svideti. Evo nekih od naših omiljenih poklona ispod 50 dolara.

Sveće: Stvorite opuštajuće okruženje za nju i bebu da uživaju kod kuće uz slavljeničku sveću! Kupite neke od njenih favorita ili uradite sam za kreativnu ideju!

Foto-album za uspomene: Poklonite foto-album ili spomenar kako bi ona mogla da prikupi fotografije uspomena koje će stvoriti sa malim.

Udoban ogrtač: Nova mama će najverovatnije biti umorna i možda neće uvek imati vremena da se obuče dok je kod kuće sa novom bebom. Priuštite joj dodatno maženje sa mekanim novim ogrtačem kako bi se osećala udobno i udobno.

Eterična ulja: Pomozite joj da ostane opuštena i popravi raspoloženje pomoću difuzora esencijalnog ulja sa njenim omiljenim mirisima.

Novi mamin dnevnik: Ovaj jednostavan poklon može joj pomoći da uhvati svoje nade i snove za svog mališana i biće uspomena koju će negovati u godinama koje dolaze.

Izolovana boca za vodu: Iako ovo možda nije najsentimentalniji poklon, nova mama je uvek u pokretu! Održavajte je hidriranom izolovanom bocom za vodu koju može poneti svuda sa sobom.

7. Plišano ćebe: Ugrejajte umornu mamu kod kuće sa novim ćebetom. Možete ga čak prilagoditi sa imenom mame i bebe ili datumom rođenja.

Umetnička dela novorođenčeta: Ništa nije dragocenije od otisaka bebinih stopala. Dajte prilagođeni komad otiska stopala za jedinstvenu ideju za gurnute sadašnje.

Pokloni od 50 do 100 dolara

Olakšajte mamin prelazak u novi život kod kuće. Ovi pokloni ispod 100 dolara, poput opuštajuće korpe sa poklonima za spa centar ili novog aparata za kafu, pomoći će joj da se opusti i opusti sa svojom bebom.

Ukusna poklon korpa: Ne možete pogrešiti sa klasičnom poklon korpom za meso i sir! Ako je ljubitelj grickalica, počastite je ovim ukusnim poklonom.

Opuštajući spa dan: rezervišite dan u banji za vrhunski odmor. Uparite je sa korpom za poklone za banje od lavande ili smirujućom korpom za bekstvo od okeana kako bi ona mogla da nastavi opuštanje kod kuće.

Odeća za bebe: Pošto je možda previše umorna da ide u kupovinu nakon što joj beba stigne, dajte joj svežanj nove odeće za bebe! Ovo je posebno odlična opcija ako nije dobila puno odeće na svom tuširanju bebe.

Joga pantalone: Možda želi da se odmori od PJ-a, ali nije baš spremna da pređe u farmerke. Priuštite joj elegantne pantalone za jogu kako bi mogla da krene u grad i da joj bude udobno.

Pretplatnička kutija za lepotu: Pretplata na mesečnu kutiju lepote je poklon koji nastavlja da daje svakog meseca! Ove kutije su obično prepune svih najboljih lepota i poslastica koje će joj se svideti.

Porodično fotografisanje: Dogovaranje fotografisanja sa profesionalcem je neprocenjiv poklon koji nova porodica može da neguje zauvek. Faza novorođenčeta će proleteti, pa će vas lepe fotografije vratiti u one prve trenutke sa vašim mališanom.

Pretplata na odeću: Nova mama, ko je ovo! Vreme je da odbacite odeću za trudnice. Nove mame se baš i ne osećaju kao same nakon porođaja, pa je iznenadite kutijom za odeću kako bi mogla da izgleda i oseća se najbolje.

Buket cveća: Ko ne voli cveće? Izaberite novo cveće za bebe! Možete čak izabrati roze cveće za devojčicu ili plavo cveće za dečaka.

Vinska pretplata: To što ste nova mama ne znači da morate odustati od tih vinskih noći! Nakon devet meseci bez alkohola, kutija za vino je odličan način da se zavali i opusti uz čašu lepe crvene.

Aparat za kafu: Pomozite da ove kasne noći kao novi roditelji podstaknete vrhunskim aparatom za kafu — ili još bolje, Starbucks poklon korpom ispunjenom bogatom kafom, čajevima i slatkim pekarskim proizvodima.

Poklon za bebu dobrodošlice: Podelite sreću i poklonite bebi dobrodošlicu sa svime što vam je potrebno za te prve trenutke, poput odeće za bebe, šampona za bebe i još mnogo toga.

Pokloni preko 100 dolara

Idite dalje i počastite je nečim posebnim. Vreme je da se potrošite na novoj mami sa ovim idejama koje potiču sada preko 100 dolara.

Kamera: Nova beba znači nova iskustva koja se dele sa voljenima oko vas. S obzirom na to, kamera je savršena ideja da se pokloni novoj mami! Na taj način, ona će moći da uhvati mnoga uzbudljiva sećanja koja dolaze.

Usluge sobarice: Za gurajte sadašnje ideje koje će se sigurno svideti – počastite je nekim poklon bonovima za čišćenje kuće! Pomoć u poslovima čišćenja dok je mama u bolnici odličan je način da se oseća cenjeno. Ništa nije bolje nego doći u uredan dom, posebno nakon rođenja bebe.

Nova stolica za ljuljanje: Postoji razlog zašto su stolice za ljuljanje oduvek bile omiljene za majke. Ako je već nema, nabavite joj udobnu stolicu u koju može doći kući i provesti dragoceno vreme sa svojim novorođenčetom.

Posteljina: Nove mame će biti umorne — počastite je lepim parom najmekših i najluksuznijih posteljina (mislim na svilu) kako bi mogla da dobije kvalitetan san koji zaslužuje.

Nakit: Neka bude tradicionalan i iznenadite je nečim svetlucavim, poput ogrlice ili narukvice sa graviranom po narudžbini.

Visokotehnološki poklon: Ako voli elektroniku, počastite je nečim visokotehnološkim! Nešto poput ovoga može biti Kindle kako bi se mogla opustiti i uživati u svojim omiljenim knjigama.

Nova torba: Mnogi aspekti njenog života će se promeniti, ali to što je sa stilom ne mora da bude jedan od njih. Ova nova torba može pomoći da se mama oseća sveže i može poslužiti kao torba za pelene za sve one potrepštine za bebe.

Novi automobil: Odlična ideja za sadašnjost ako zaista želite da se trošite – novi automobil kako bi se ona vozila sa stilom! Ovo je posebno odličan poklon ako se vaša porodica širi i treba vam više prostora.

Proslavite krstarenje: Dajte joj odmor koji zaslužuje krstarenjem. Iako je porodični odmor možda daleko dok provodite vreme sa bebom, planiranje ovog budućeg putovanja će joj dati nešto čemu će se radovati kada dođe vreme za pauzu.

Bilo da je nova mama ili iskusan roditelj, proslaviti dolazak novorođenčeta nije ništa kratko uzbudljivog iskustva. Od obasipanja cvećem sa čestitkama do opuštajućeg odmora, učinite da se oseća toplo i rasplinuto uz ove ideje koje su prisutne.