Vodič za poklone za Dan zaljubljenih za vašu devojku

Bilo da se radi o novoj ili dugoj vezi, pronalaženje pravih poklona za Dan zaljubljenih za vašu devojku svake godine može biti zastrašujuće. Može biti teško uspostaviti pravi balans između toga da joj pokažete koliko vam je stalo, a da istovremeno bude nešto zabavno u čemu može da uživa za svoj poseban dan. Da li idete sa nakitom ili predmetima za domaćinstvo koji će je podsetiti koliko vam je stalo svaki put kada ih vidi? Nešto u čemu možete uživati zajedno 14. februara, poput hrane ili slatkiša? Nešto praktičnije ili funkcionalnije?

U kakvim god poklonima vaša devojka najviše uživa, u nastavku imamo nekoliko predloga koji će garantovano osvetliti njeno lice na Dan zaljubljenih.

Šta bi trebalo da kupite svojoj devojci za Dan zaljubljenih?

Postoji razlog zašto su čokolade i ruže klasični, tradicionalni pokloni za Dan zaljubljenih za devojku ili značajnu osobu, ali šta ako želite da ih iznenadite nečim malo jedinstvenijim ove godine?

Evo trika: pronađite nešto za sada, a nešto za kasnije. Pokušajte da uparite tradicionalniji iskaz ljubavi i naklonosti sa poklonima koje može ceniti danima ili godinama koje dolaze. Stvari poput cveća, čokolade i romantične scene sa svećama kod kuće učiniće da se Dan zaljubljenih oseća posebnim, stvarajući priliku za pamćenje svaki put kada se osvrne na svoje druge poklone.

Neke jedinstvene ideje za poklon za Valentinovo za vašu devojku uključuju:

Foto ili kolaž memorije

Luksuzni ogrtač, papuče ili pidžama

Difuzor esencijalnog ulja

Plišano ponderisano ćebe

Špil karata ili karte sa zabavnim idejama za izlaske

Prilagođena mapa vaših omiljenih mesta zajedno

Pretplata na kutiju za šminku ili lepotu

Istaknite zadivljujući nakit sa buketom ljubavnog cveća

Kao tradicionalno pokazivanje ljubavi i naklonosti, svetao, rasprskavajući aranžman crvenog i belog cveća za Dan zaljubljenih govori sam za sebe. Ako tražite savršenu stvar da poklonite nakit svojoj devojci na Dan zaljubljenih, ne možete pogrešiti sa nekim od njenih omiljenih cveća. Za posebno posebno iznenađenje, pokušajte da ugnezdite malu kutiju za prsten u centar buketa ili vešto aranžirajte ogrlicu, narukvicu ili minđuše sa notom na dnu elegantnog centralnog dela.

Neki od najpopularnijih cveća kojima ćete svoju devojku dobiti na Dan zaljubljenih uključuju:

Ruže: Desetak crvenih ruža je tradicionalni buket „Volim te“, a crvena boja predstavlja ljubav i strast, a broj cveća stoji svih dvanaest meseci u godini.

Lale: Elegantan, minimalan izgled cvetova lala predstavlja zadivljujuću alternativu tradicionalnim ružama, posebno kada su uparene sa punim, svetlijim belim ili ružičastim cvetovima.

Karanfili: Iako su često simbol platonske ljubavi i prijateljstva, bujni naborani cvetovi karanfila mogu učiniti da se buket Valentinovog cveća zaista istakne, posebno kada se koristi za naglašavanje ruža ili lala.

Ljiljani ili orhideje: Malo cveća daje osećaj jedinstvene lepote poput orhideja ili ljiljana. Ako tražite cveće za Valentinovo za svoju devojku koje će joj oduzeti dah, ne možete pogrešiti sa jednom jedinstvenom orhidejom u tankoj vazi.

Valentinovi pokloni za odmor i opuštanje

Ako vaša devojka ima naporan radni ili školski raspored, možda će ceniti poklone koji joj mogu pomoći da se opusti i osveži. Pokušajte da uparite neko mirisno cveće sa sledećim opuštajućim poklonima za Valentinovo za nju:

Bombe za kupanje: Opuštajuće arome, ulja za regeneraciju meke kože i prijatno šištanje bombi za kupanje mogu lepo tiho kupanje podići na sledeći nivo. Voleće da se opusti posle naporne nedelje uz bombu za kupanje, malo vina i opuštajuću muziku ili svetlost sveća. Plišani ogrtač od mikrovlakana pružiće joj nešto udobno za opuštanje i maženje na kauču. (Čak možete nabaviti i bombe za kupanje sa CBD-om za dodatni opuštajući dodir.)

Losioni i eterična ulja: Dan zaljubljenih dolazi u delu godine kada većina nas ima još najmanje mesec ili dva zime. Mirisni losioni i eterična ulja pomoći će joj da koža bude glatka i hidratizirana dok proleće konačno ne dođe. Difuzori esencijalnih ulja su takođe odličan poklon za Valentinovo za devojku koja voli da njen dom miriše svežim i prijatnim.

Papuče ili čarape obložene vunom: Ovo može biti zabavan i jeftin poklon bez kojeg uskoro neće moći. Debele i udobne papuče ili čarape obložene vunom čine opuštanje na kauču ili obavljanje osnovnih kućnih poslova mnogo privlačnijim.

Spa poklon korpe: Ne možete da izaberete samo jednu stvar sa gornje liste? Nabavite joj izbor raznih stvari za odmor i opuštanje kako bi se mogla razmaziti svom bratu.

Voleće da isproba izbor mirisnih sveća, losiona, putera za telo i drugih stvari tokom svog ličnog spa dana.

Napravite romantičnu noć za pamćenje uz cveće i čokolade

Tradicionalni pokloni poput nakita i predmeta za samostalnu negu mogu biti sjajni pokloni za Dan zaljubljenih, ali ponekad je najbolji poklon nešto što ne može da dobije u prodavnici. Učinite ovaj Dan zaljubljenih nezaboravnim tako što ćete je iznenaditi romantičnom večerom uz sveće sa cvećem i čokoladnim jagodama.

Ne morate mnogo da radite da biste se pripremili za nezaboravno veče kod kuće. Samo pokušajte da organizujete sledeće stvari:

Cveće: Bez obzira da li se odlučite za tradicionalnih desetak crvenih ruža ili idete na jedinstvenu alternativu, prikaz zadivljujućeg cveća u sredini stola obloženog stolnjakom sigurno će joj oduzeti dah. (Radite sa malim prostorom? Isprobajte jednu tamnocrvenu ružu u tankoj staklenoj vazi.)

Osvetljenje raspoloženja: Prigušivanje svetla ili postavljanje nekoliko svetlećih sveća mogu uveliko da transformišu vašu kuću ili stan u savršeno okruženje za romantičnu noć zajedno.

Muzika: Slično kao neke dobro postavljene sveće, neka od njenih omiljenih muzike koja se pušta na tihoj glasnoći će dodati lični pečat večeri.

Njena omiljena hrana: Napravite večeru od nule ili dogovorite hranu za poneti ili dostavu sa jednog od njenih omiljenih mesta.

Čokoladne jagode za desert: Decadent Godiva jagode prelivene čokoladom su savršen način da završite romantičnu večeru za dvoje kod kuće.

Slatke poslastice dodajte zabavno iznenađenje poklonima za Valentinovo za nju

Želite da dodate taj poslednji dodatni pečat svojim poklonima za Dan zaljubljenih za svoju devojku? Pokušajte da je iznenadite sa poklon korpom slatkiša i/ili slanih poslastica u kojima ćete uživati dok slavite. Pokloni za hranu za Dan zaljubljenih su odličan način da produžite toplinu i zahvalnost koju će osetiti 14. februara tako što ćete joj dati nešto za grickanje i uživanje tokom cele nedelje. Pored jagoda, orašastih plodova i pereca prelivenih čokoladom, u korpama za poklone možete pronaći razne druge slatke poslastice. Probajte kombinaciju slatkiša sa slanim mesom i sirevima!
Koji su najbolji pokloni za Valentinovo za novu devojku?

Kada ste samo kratko zajedno, može biti posebno teško shvatiti koje poklone za Dan zaljubljenih možete dobiti svojoj devojci. Čokolade i cveće su uvek cenjeni, ali ako još niste spremni da je obasipate sa desetak crvenih ruža, probajte buket ružičastih karanfila. Njihovi zabavni i živahni obrasci i dalje izražavaju divljenje i naklonost, ali bez istih konotacija duboke strasti i romantike kao ruže. (Ružičasto cveće za Valentinovo je takođe odličan poklon za nekoga ko postaje više od prijatelja, ali pre nego što stvari postanu „zvanične“.)

Sukulenti i biljke koje ne zahtevaju malo održavanja takođe mogu biti osvežavajući način da podsetite nekoga da vam je stalo. Osim toga, ove dugotrajne biljke će vas zadržati u svojim mislima svaki put kada odu da ih zalije!