Ti to uradiš! Dan samaca daje vam neobuzdano zeleno svetlo da se trošite i brinete o najvažnijoj osobi u vašem životu – vama!

Šta je Dan samaca?

Ono što je pokrenula grupa studenata kao način da razbije monotoniju samaca tematskim zabavama i proslavama, Dan samaca popeo se na vrh e-trgovine kao najveći 24-časovni događaj kupovine na svetu. Takođe poznat tokom godina kao Dan neženja ili Dupli 11, kineski praznik slavi neoženjene pojedince, i muškarce i žene, uz samozadovoljavajuće šoping i rasprodaje za jedan dan.

Za mnoge, Dan samaca ostaje prilika za samorefleksiju – dan da se počastite i obeležite sve jedinstvene kvalitete koji vas čine neverovatnom osobom kakva jeste. Za druge, otkako je postao komercijalni događaj 2009. godine, Dan samaca označava jedan dan u godini da se nesputano troši, troši, troši. Od toga da odvojite malo vremena da se povežete sa sobom uz šoljicu kafe do ciljanja tog zgodnog uređaja koji će vam olakšati svakodnevni život, kako god da izaberete da provedete Dan samaca, zapamtite – sve je na vama!

Kada je Nacionalni dan samaca?

Jedan [nije] najusamljeniji broj kada je u pitanju Dan samaca. Očigledan simbol za solo život, broj “1” predstavlja pojedinca. Imajući ovo na umu, kreatori Dana samaca su strateški odredili 11. novembar ili 11/11 za godišnji događaj, jer on podseća na četiri singla koji stoje zajedno. Dan samaca 2011. godine proglašen je za Dan samaca veka, pošto je obeležen paketom od šest komada koji se povezuju zajedno – 11.11.11.

Ko slavi Dan samaca?

Prvobitno poznat kao Dan neženja, tokom godina, praznik je takođe postao široko prihvaćen od strane žena, pa čak i parova. Ironično, Dan samaca je prerastao u jedan od najvećih dana za venčanja u Kini. Od svog osnivanja, Dan samaca se kontinuirano razvijao kako bi okupljao ljude svih uzrasta i faza života sa mentalitetom „što više, to veselije“, razvijajući praznik u aferu bez premca kakva je danas.

Odvojite vreme za svesnost i vođenje dnevnika, okupite svoje devojke za dan u banji ili za manipulisanje/pedis ili posetite onlajn tržne centre za one slatke naočare za sunce na koje ste nedeljama gledali, postoji veliki broj načina da obeležite Dan samaca. odgovara svačijoj definiciji o tome šta dan znači za njih. Ljudi koji se vesele posećuju masovne sastanke na slepo i slavljeničke sastanke kao što su karaoke, kuglanje ili filmovi, mnogo puta žele da okončaju samcu. Dok neki maksimiziraju određeno vreme, čak i ako je to samo jedan dan, da pogledate unutra i da se fokusirate na njega

lični rast, introspekciju i ciljeve za dane koji su pred nama. Prelepa stvar u vezi Dana samaca je da ne postoji pogrešan način da se to uradi. Bez obzira na vaša lična interesovanja, vrednosti i stil, ovo je vaš dan – posedujte ga!
Da li je dan samaca veći od crnog petka?

Jednom rečju – Da! U četiri reči – bez sumnje, da! Naelektrisana kombinacija angažovanog marketinga i kineske kulture koja se bavi tehnologijom, Dan samaca postao je veliki dan kupovine u e-trgovini, uveliko nadmašujući i Crni petak i Sajber ponedeljak. Nedavno su ciljanje tinejdžera i povećana upotreba društvenih medija takođe dodali veliki podsticaj prodaji. Oflajn, potrošnja se susreće sa društvenim dok se ludilo i svečanosti nastavljaju pojavljivanjima slavnih, uključujući Tejlor Svift i Kim Kardašijan, i velikim koncertima i početnim događajima. Za mnoge potrošače, Dan samaca je DAN za kupovinu svih svojih omiljenih artikala, od lepote i mode do tehnologije, i oni će uštedeti novac posebno za učešće u velikim sniženjima i slavljeničkim promocijama. Kupci bukvalno čekaju da počne maloprodajna histerija. Još značajnije u rastu Dana samaca je to što prodaja ne pokazuje znake usporavanja jer praznik postepeno postaje globalno prepoznatljiv. Njegova popularnost se širi izvan kineskih granica i raste u svesti širom Azije, Evrope i Sjedinjenih Država.

Šta kupujete nekome za Dan samaca?

Dan samaca je vaša prilika da svoju omiljenu samcu razmazite stvarima koje najviše vole. Odvojite vreme do događaja da stavite kapu za slušanje i identifikujte sve znakove ili tragove za stvari koje će ulepšati njihov odmor. Predmeti za ličnu negu, lifehack uređaji, izvrsno cveće i bogate čokolade su smisleni načini da razmazite one do kojih vam je stalo.

I, ne zaboravite da i sami učestvujete u zabavi! Jer to je ono što je Dan samaca zapravo – odvajanje vremena za vas!

U MojaCvecara-u, bez obzira da li kupujete za voljenu osobu ili ste ta voljena osoba za vas, nudimo vam širok izbor proizvoda „Počastite se“. Dakle, ako tražite zensko iskustvo sa korpom za banje, slatke senzacije sa Zlatnom kulom Godive ili klasičnim buketom koji pršti vašim omiljenim cvetovima, MojaCvecara de džigerice sve favorite na kućnom pragu!