Nacionalni dan najboljih prijatelja kako proslaviti zajedno ili odvojeno

Ako u poslednje vreme niste imali priliku da proslavite svog najboljeg prijatelja, niste sami. Svima nam nedostaju naši najbolji prijatelji (posebno trenutno) i verovatno samo želimo da ih snažno pritisnemo! Srećom, odmah iza ugla je jedan od naših omiljenih praznika ovde u MojaCvećara. Nacionalni dan najboljih prijatelja pada 8. juna i ne možemo biti uzbuđeniji što ćemo ponovo videti naše omiljene prijatelje i provesti neko toliko potrebno vreme zajedno! Bez obzira da li je vaše prijateljstvo LC, Heidi veza ili više sestrinstvo Rejčel i Monike, mi imamo za vas sve načine da ih obasipate najboljim prijateljem koji zaslužuju.

Isporučeno u poklon kutiji

Ne možete da vidite svoju najbolju na ovom prazniku? Nema problema! Sastavili smo ideje kako da zajedno ili odvojeno proslavimo ovaj Dan najboljih prijatelja da bismo bili sigurni da ćete provesti dan kako zaslužujete – u stilu najboljeg prijatelja! Nastavite da čitate ispod za ideje i inspo o tome kako da proslavite zajedno odvojeno, ili za više informacija o samom prazniku! Živeli!

Šta je Nacionalni dan najboljih prijatelja: Brza lekcija istorije

8. jun slavi Nacionalni dan najboljih prijatelja, dan za odavanje počasti onome (ili onima) koje smatrate „najboljim prijateljem“. Praznik je zvanično počeo 1935. godine, kada se Kongres SAD okupio da svake godine posveti jedan dan u znak počasti bliskim prijateljima. Izabrali su 8. jun, koji je obično topao i sunčan dan u mnogim regionima zemlje — savršen za proslavu i zabavu na otvorenom. Od tada su mnoge druge zemlje usvojile tu praksu, a neke čak organizuju sopstvene festivale da bi proslavile.

Nacionalni dan najboljih prijatelja kako proslaviti zajedno ili odvojeno

Ovaj praznik je čak inspirisao i druge dane sa temom prijateljstva za proslavu, uključujući Dan prijateljstva, Dan ženskog prijateljstva, pa čak i celu nedelju pod nazivom Stari prijatelji, Nedelja novih prijatelja. Tek kada je korišćenje društvenih medija postalo uključeno, praznik je porastao u popularnosti zbog masovnih objava na Instagramu posvećenih proslavi i deljenju prijateljstva! Zaokružili smo neke od najslađih natpisa na Instagramu kako bismo pravilno uzvikivali vašu najbolju prijateljicu dalje u postu, ali prvo, hajde da istražimo koga tačno treba da slavite na Dan najboljeg prijatelja!

Nacionalni dan najboljih prijatelja kako proslaviti zajedno ili odvojeno

Koga proslaviti na Dan najboljih prijatelja?

Opišite svog najboljeg prijatelja. Koje su njegove ili njene kvalitete? Da li su odani, ljubazni ili je njihova supermoć da vas sve što kažu zasmejava? Koji god kvalitet da najviše volite kod svog najboljeg prijatelja, hajde da to odamo počasti na Nacionalni dan najboljih prijatelja! Kada slavite svoju najbolju prijateljicu, razmislite o svemu što su učinili za vas i kako su bili tu u dobrim i lošim vremenima. Da li ste se tek upoznali ili su u vašem životu od prvog dana? Da li će oni biti kum ili deveruša na vašem venčanju ili možda osoba iz vaših snova? Hajde da podignemo čašu za te najbolje prijatelje svih oblika i stilova pronalaženjem savršenog načina da ih proslavimo danas. Odaberite aktivnost koju ćete zajedno podeliti kroz naše ideje u nastavku!

Kako zajedno proslaviti Dan najboljih prijatelja

Da biste zajedno proveli dan ovog Nacionalnog dana najboljih prijatelja, zaokružili smo zabavne aktivnosti koje možete raditi kod kuće! Zbog aktuelnih događaja, boravak kod kuće je od vitalnog značaja, ali i dalje može biti zabavan i naoružali smo vas nekim slatkim idejama koje ćete provesti zajedno.

Nacionalni dan najboljih prijatelja kako proslaviti zajedno ili odvojeno

1. Planirajte najbolji piknik u dvorištu

Istoričari su to tačno rekli, Dan najboljeg prijatelja treba da se provede napolju i na suncu, ali to ne znači da morate da napustite svoj dom! Planirajte piknik u dvorištu koji će se svideti vašoj najboljoj prijateljici. Dodajte temu svom pikniku zabavnim ukrasima i besplatnim slatkim poslasticama koje će sigurno učiniti trenutak vredan Instagrama. Uzmite veliko ćebe i spakujte obrok za sebe da ga provedete na suncu. Ne zaboravite muziku i buket cveća da ih iznenadite!

Nacionalni dan najboljih prijatelja kako proslaviti zajedno ili odvojeno

2. Napravite film o najboljem prijatelju

Ako ste vi i vaša drugarica zajedno otišli ​​na nezaboravan odmor ili imate kompilaciju svojih omiljenih trenutaka na filmu, napravite film o najboljem prijatelju za gledanje zajedno! Ne zaboravite da se nasmejete smešnim trenucima koje nećete zaboraviti!

Nacionalni dan najboljih prijatelja kako proslaviti zajedno ili odvojeno

3. Priredite im koktel

Svi vole „uradi sam“ uputstva za koktele, a ovog praznika možete iznenaditi svoju najbolju prijateljicu tako što ćete sami napraviti jedan i nazvati ga po njima! Kupite sastojke unapred ili ih napravite sami i oduševite ih njihovim omiljenim ukusima a la koktela! Ne zaboravite koktel haljine i otmjeno stakleno posuđe za savršenu priču na društvenim mrežama!
3. Zen Out Together

Donesite spa centar sebi tako što ćete napraviti zen-den kod kuće sa posebnim tretmanima koje možete napraviti od kuće! Uradi sam maske za lice, manikir i opremite svoju banju vodom od krastavca i ogrtačima za odmaranje. Za dodatni bonus e-streamujte čas joge na Ioutube-u da biste zajedno podelili meditativni trenutak.
4. Skuvaj im njihovu omiljenu gozbu

Svi uživaju kada se neko potrudi da im skuva obrok. Bilo da imaju omiljenu hranu ili odlučite da ponovo napravite omiljeni obrok koji delite zajedno (mislite na vaše nedavno putovanje u Španiju) kako biste ga učinili jedinstvenim baš kao i oni.
5. Volite ih latte

Idite na časove latte arta kod kuće tako što ćete potražiti časove na mreži ili koristite naš vodič za uparivanje buketa i kafe za inspiraciju. Kuhajte mleko na pari pomoću pene i sameljite malo pasulja da biste dobili energiju kako biste pravilno započeli Dan najboljih prijatelja! Dodajte njihove omiljene ukuse poput vanile, lavande ili lešnika!
6. Uradi sam plesnu zabavu

Najbolji prijatelj zna omiljene pesme svoje najbolje prijateljice. Uradi sam plejlistu za koju znaš da će im se svideti i organizovati improvizovanu plesnu zabavu zajedno sa prilagođenim plesnim pokretima. Sačuvajte svoju listu pesama kako bi mogli da neguju prilagođeni poklon koji ste sastavili za njih.
7. Vino i večerajte ih

Svi vole zabavu za degustaciju vina! Počastite svoju najbolju svojom omiljenom vrstom vina, cvećem i naravno vrhunskim namazom od specijaliteta kako biste im ulepšali dan i ispunili stomak!
8. Tik-Tok zajedno

Naučite novi plesni pokret ili sami napravite sledeći viralni video tako što ćete zajedno snimiti zabavan video za Tik-Tok. Dan najboljih prijatelja je sve u tome da budemo blesavi i da zajedno pravimo uspomene, pa zašto se ne biste razveselili i usput se malo nasmejali.

Kako proslaviti nacionalni dan najboljih prijatelja odvojeno
žene razgovaraju telefonom i smeju se

Znamo da su vremena teška, ali samo zato što slavite Nacionalni dan najboljih prijatelja bez svoje najbolje prijateljice pored sebe ne znači da ne možete da im priredite najbolji (i najupečatljiviji) praznik! Prikupili smo nekoliko neverovatnih ideja za zabavan (i siguran) ispunjen Dan najboljeg prijatelja koji će sigurno učiniti da se vaš omiljeni momak ili devojka oseća posebno kao što zaslužuju. Proučite naše ideje u nastavku za neke ideje o tome kako da proslavimo Dan najboljeg prijatelja nasamo!
1. Virtual Vegas Night

I vi se možete „probuditi u Vegasu“ uz večer najboljih prijatelja na temu Vegasa! Napravite potpuni plan puta uz telefonski poziv za prijavu, virtuelne poker stolove i plesnu zabavu u noćnom klubu! Koristite FaceTime ili sajtove za konferencijske pozive kao što je Zoom da delite svaki trenutak zajedno. Pored toga, mnoge konferencijske linije vam omogućavaju da imate više pozivalaca, tako da možete pozvati sve svoje prijatelje da učestvuju u svečanostima!
2. Pošaljite im cveće

Ovo je jedan od najboljih i najsigurnijih načina da proslavite Nacionalni dan najboljih prijatelja! MojaCvećara ne nudi kontakt i potpuno bezbednu dostavu cveća, tako da možete biti mirni znajući da će vaša najbolja prijateljica biti darovana u dobrim rukama. Koji je njen omiljeni cvet ili njegova omiljena biljka? Pošaljite im malo radosti i iznenađenja na vrata za Dan najboljeg prijatelja!
3. Organizujte virtuelnu večeru

Bilo da bi više voleli misteriozne teme, veče igre ili otmenu večeru, učinite to virtuelnim i podelite ih zajedno! Opremite svoj događaj prilagođenim pozivnicama za virtuelnu večeru, temom koju bi voleli i kodom oblačenja koji će impresionirati! Istražite druge ideje u našem vodiču za organizovanje virtuelne večere kako biste ulepšali noć koju neće zaboraviti!
4. Drive Bi Celebration

Radite kao influenseri i koordinirajte milju dugu paradu kola za Nacionalni dan najboljih prijatelja! Ako to nije baš njihov stil, jednostavno se prođite pored njihove kuće sa balonima i znakom da ih počastite uzvikom i poželite im dobro.
5. Isporučite šampanjac do njihovih vrata

Sa toliko aplikacija za isporuku, obavezno naručite svojoj najboljoj prijateljici bocu mehurića da iskoči u proslavi. Ovaj poklon će učiniti da se on ili ona oseća kao kralj ili kraljica i pomoći će im da uđu u duh prijateljstva!
6. Naručite im večeru

Ako su suši ili ukusna pica njihova poslastica, testirajte svoje veštine i ponovo napravite gurmanski obrok za njih kod kuće. Ostavite ih na ulaznim vratima sa karticom koja im govori da uživaju u poslastici uz besplatnu muziku i ambijent za potpuni kulinarski efekat. Ako kuvanje nije vaša šolja čaja, naručite obrok za dostavu putem mnogih aplikacija za dostavu hrane. Podrška malim preduzećima uz podršku svom najboljem prijatelju je dobitna!

Natpisi na Instagramu za snimanje Dana najboljih prijatelja 2020
dve mlade devojke sede na krevetu i smeju se

Bez obzira da li ste u mogućnosti da se ponovo povežete sa svojim najboljim prijateljem ovog Nacionalnog dana najboljih prijatelja ili ne, proslavite praznik tako što ćete ih izvikivati na Instagramu ili njihovoj omiljenoj platformi društvenih medija. Izaberite jedan od naših natpisa na Instagramu da biste najbolje snimili Dan najboljih prijatelja 2020.

Od naše prve zaljubljenosti, do prve čaše vina koju smo podelili, bili smo u ovome zajedno.

Volim svog partnera u zločinu.

Dobar prijatelj zna sve tvoje priče, najbolji prijatelj ih živi sa tobom.

Volim te jer shvataš moju čudnost.

Prijatelji dolaze u talasima, ali najbolji prijatelj je zauvek.

Prijatelji su obični, najbolji prijatelji su izuzetni.

Vremena su teška, ali moj najbolji prijatelj je teži.

F je za prijatelje koji rade stvari zajedno.

MOŽETE sedeti sa nama.

Prijatelji do samog kraja—a onda neki.

Devojačko veče, svake noći.

Ljutiji smo od ljutog sosa.

Osim pice, ti si moj omiljeni.

Život je prekratak, kao i mi.

Uvek bolje zajedno.

Radimo nešto što se zove ono što želimo.

Veoma lepa i sigurno znamo kako da vodimo stvari.

Prijatelji do kraja.

Prave kraljice jedna drugoj popravljaju krune.

Prijatelji koji ubijaju zajedno, ostaju zajedno.

Volim te do ? i nazad.

Vaša vibracija privlači vaše pleme.

Valjamo se samo sa boginjama.

Prijatelji ne dozvoljavaju prijateljima da rade gluposti (sami).

Čak ću vam dozvoliti da objavite fotografije na kojima izgledam loše.

Nijedno prijateljstvo nije nesreća.

Volim svoje lude najbolje prijatelje.

Život je lepši sa pravim prijateljima.

Citati za Nacionalni dan najboljih prijatelja poznatih izmišljenih najboljih prijatelja

Ako vam treba više inspiracije za Instagram ili samo želite da dodate slatki citat iz njihove omiljene Netflik emisije ili filma, zašto ne biste odabrali onaj koji govori o prijateljstvu. Još bolje, izaberite jednog od poznatog izmišljenog najboljeg prijatelja da biste uhvatili suštinu praznika!

„Obećanje između prijatelja znači da nikada nećete morati da dajete razlog“ ⁠— Fibi Bafet, Prijatelji

„Moramo da zapamtimo šta je važno u životu: prijatelji, vafli, posao“ ⁠— Lesli Knope, Parkovi i rekreacija

„Mi smo kao prijatelji. Ja sam Čendler i Džoi, a Pam je Rejčel, a Dvajt je… Kramer. ⁠— Majkl Skot, Kancelarija

„Vidi, kad bih mogao da trčim preko plaže u svoje naručje, uradio bih” ⁠— Jackie Burkhart, That 70’s Shov

„Mi smo prijatelji, pravi prijatelji. A to znači, bez obzira koliko dugo treba, kada konačno odlučite da se osvrnete unazad, ja ću i dalje biti ovde.” — Meredit Grej, Grais Anatomi

„Ako tražite reč koja znači da brinete o nekome mimo svake racionalnosti i da želite da on ima sve što želi, bez obzira koliko vas to uništava, to je ’ljubav’“ – Ted Mosbi, Kako sam upoznao vašu majku.

„Potrebno je mnogo hrabrosti da se suprotstavimo našim neprijateljima, ali isto toliko i da se suprotstavimo prijateljima. ⁠— Albus Dambldor, Hari Poter

„Teško je doći do pravih prijatelja…” ⁠— Kalvin, Kalvin i Hobs

„Drago mi je što sam s tobom, Semvajs Gemdži, ovde na kraju svega. — Frodo Begins,

gospodar prstenova

“Bio sam i uvek ću biti tvoj prijatelj.” ⁠— Spok, Zvezdane staze

Inspirativni nacionalni citati za dan najboljih prijatelja
čovek se smeši na poruku svog prijatelja

Ako ćete praznik provesti odvojeno i želite da svojoj najboljoj prijateljici pošaljete poruku ili poklon, potpišite čestitku inspirativnim citatom Nacionalnog dana najboljih prijatelja kako biste im ulepšali dan!

„Pronađite grupu ljudi koji vas izazivaju i inspirišu; Provedite mnogo vremena sa njima i to će vam promeniti život.” — Ejmi Poler

„Prijateljstvo se rađa onog trenutka kada jedna osoba kaže drugoj: „Šta! I ti? Mislio sam da sam jedini.” ⁠— C.S. Levis

„Moja definicija prijatelja je neko ko te obožava iako zna stvari kojih se najviše stidiš. — Džodi Foster

„Prijateljstvo je neopisiva udobnost osećanja bezbednog sa osobom, bez merenja misli niti merenja reči.” — Džordž Eliot

„Pravi test prijateljstva je da li bukvalno ništa ne radite sa drugom osobom? Možete li uživati u onim trenucima života koji su krajnje jednostavni?” — Judžin Kenedi

“Čovekova prijateljstva su jedno od najboljih merila njegove vrednosti.” — Čarls Darvin

“Prijatelj je jedna od najlepših stvari koje možete imati i jedna od najboljih stvari koje možete biti.” — Vini Pu

„Bez obzira koliko sam umoran, večeram bar jednom nedeljno sa svojim devojkama. Ili prespavati. Inače je moj život samo posao.” — Dženifer Lorens

Citati za Dan najboljih prijatelja koji će vas rasplakati
prijatelji razmenjuju poklone

Za jednostavno poželenje najboljem prijatelju preko telefona ili zajedničko navijanje uz čašu vina putem video poziva, odabrali smo vrhunske sentimentalne citate kako biste izrazili vaša prava osećanja prijateljstva. Za još više inspiracije istražite naš vodič za citate najboljih prijatelja za svaku vrstu prijateljstva.

Kako starimo, shvatamo da je manje važno imati gomilu prijatelja i više

važno je imati prave.

Nikada ne biste trebali dvaput da razmislite ko su vam pravi prijatelji.

Lažni prijatelji veruju u glasine; najbolji prijatelji veruju u tebe.

Prijatelji su oni koji su sa vama na vašoj proslavi; najbolji prijatelji su oni koji stoje pored vas na dnu.

Jedini ljudi kojima dugujem svoju lojalnost su oni koji me nikada nisu naterali da preispitam njihovu.

Budite sa onima koji u vama izvlače ono najbolje, a ne stres.

Najbolji prijatelj je neko ko može da vidi istinu i bol u vama, čak i kada zavaravate sve ostale.

Teška vremena će uvek otkriti prave prijatelje.

 

Iako su mnogi od nas razdvojeni, još uvek možemo da negujemo svoja sećanja na prijateljstvo i slavimo one koje držimo u našim srcima ovog Nacionalnog dana najboljih prijatelja. Ovde u MojaCvecara-u činimo sve što možemo da okupimo ljude ljubaznim delima i sigurnim isporukama iskrenih poklona. Za više inspiracije i “vau” vredne ideje za poklone istražite sve naše bukete za Nacionalni dan najboljih prijatelja.