Planirajte venčanje iz snova

Da li ste mlada koja počinje da planira venčanje iz snova? Ko ne sanja da je ovaj dan savršen- bukvalno! To je jedna od najznačajnijih prilika u vašem životu. Planiranje vašeg venčanja uključuje toliko detalja – pozivnice, cveće, venčanice i još mnogo toga. Može da ti se zavrti u glavi! Prvo odredite datum venčanja, a zatim izaberite temu – Rustikalna? Romantičan? Boho? Moderna ili tradicionalna. Evo nekoliko saveta za uštedu budžeta koji će vam pomoći da počnete da planirate venčanje iz snova već danas.

Mnogo je napornog rada u planiranju venčanja. Pobrinite se da mislite na -VELIKE i male- detalje. Lako je propustiti male detalje. Šta je prva stvar koju gosti vide kada stignu na vaše venčanje? Svečane stolice u nizu. Stilizirajte svoje stolice za ceremonije u prolazu po povoljnim cenama sa klasičnim dodirom u paketu sa gomilom zelenila eukaliptusa od srebrnog dolara sa trakom.

Koktel stolovi

Koktel stolovi obično nemaju mnogo prostora, tako da mali aranžmani najbolje funkcionišu. Napravite klasičan središnji deo u koordinaciji sa vašim stolicama za ceremoniju. Napunite svoju omiljenu staklenu vazu eukaliptusom od srebrnog dolara i nekoliko stabljika vaših omiljenih ruža ili ruža za prskanje. Elegantno i lako!

Tablica za sedenje

Neka raspored sedenja bude jednostavan i sto ukrasite cvetnim aranžmanom. Ovaj sto se obično postavlja na ulazu u trpezariju kada se ulazi u trpezariju. Rasporedite kartice po abecednom redu sa imenom svakog gosta i rasporedom sedenja. Svi koji prisustvuju prići će ekranu, zastati i pronaći svoju karticu sa imenom. Zato ga morate ukrasiti cvećem!

Postoji mnogo oblika i veličina koje možete izabrati za središnje delove vašeg stola. Ovaj zadivljujući središnji deo je dovoljno nizak da omogući razgovor za stolom sa potpuno belom paletom – ružama, zalihama, voštanim cvećem, ružama od prskanja (moje omiljene) i, naravno, eukaliptusom od srebrnog dolara. Savršeno je za klasično venčanje! Dakle, ne paničite kada planirate venčanje iz snova. Bez obzira na vaš budžet ili stil, vaše venčanje će stvoriti veoma poseban prostor u vašem srcu.

Dakle, da li ste uzbuđeni? Počnite da kupujete cveće za venčanje već danas!