Mikro venčanja i uradi sam cveće

Mikro venčanje je proslava manjeg obima sa jednostavnom ceremonijom i ležernim prijemom sa 50 gostiju ili manje. Ograničenja zbog korona virusa ograničavaju nas na broj ljudi koji su dozvoljeni na okupljanjima, što utiče na način na koji se parovi venčavaju. Prosečno venčanje počinje sa 150 gostiju ili više. Sa našim novim svetom socijalnog distanciranja danas, vidimo parove koji imaju mala venčanja sa mnogo pogodnosti. Možda to nije vaše venčanje iz snova, ali obećavam da će to biti dan za pamćenje! Ova mikro venčanja nazivamo proslavom manjeg obima sa jednostavnom ceremonijom i ležernim prijemom sa 50 gostiju ili manje. Mikro venčanja imaju manje cveća, ali će vam i dalje biti potrebni buketi, dugmeti i cveće za ceremonije. Blooms Bi The Bok vam može pomoći da kreirate prelepe DII dizajne stvarajući dugotrajne uspomene.

Buketi

Pravljenje venčanog buketa po prvi put može biti zastrašujuće, ali je prilično jednostavno. Prvo izaberite svoje omiljeno cveće i paletu boja. Neka vaš svadbeni buket bude jednostavan. Drugo, izaberite centralni cvet kao glavni cvet, malo manji cvet kao sekundarni cvet, ili cveće za punjenje i zelenilo. Birajte izdržljivo cveće za koje se lako brine, kao što su ruže, kala, hrizanteme i karanfili kao neki uzorci. Sakupite zalihe cveća, makaze za sečenje, cvetnu traku, igle za bukete i traku. Napravite svoje svadbene bukete tehnikom ručno vezanog buketa. Ispod je nekoliko primera koji će vam pomoći da započnete.

Ružičaste i bele baštenske ruže, ruže, eukaliptus sa semenom, slatki grašak i buket od čipke kraljice Ane u prozorskoj dasci od cigle

Napravite ovaj „uradi sam“ svadbeni buket sa baštenskim ružama, ružama, eukaliptusom iz semena, slatkim graškom i čipkom kraljice Ane.

Uradi sam sa belim hortenzijama, belim ružama, nekoliko stabljika bebinog daha i buketom ruža lavande u boji sa mladom koja šeta niz prolaz

Tražite jednostavan svadbeni buket? Ovaj buket je „uradi sam“ sa belim hortenzijama, belim ružama, nekoliko stabljika bebinog daha i ružama lavande u boji.

Da li volite puno boja? Uparite bordo karanfile, ružičaste ruže, ruže breskve, eukaliptus sa semenkama i čipku kraljice Ane za svoj mikro venčani buket.

Hortenzije, ruže, prskane ruže i eukaliptus od srebrnog dolara

Da li ste tražili lepu ružičastu? Uparite hortenzije, ruže, prskane ruže i eukaliptus od srebrnog dolara.

Butonijere se lako i zabavno prave! Izaberite svoj omiljeni cvet smele boje i uparite ga sa manjim cvetom. Dodajte nekoliko grančica svog omiljenog zelenila. Mladoženjina butonijera treba da bude raskošna i da dopunjuje venčani buket mlade. Mladoženja pohvaljuju bukete deveruše i boju venčanica.

žuta ruža sa grančicom zelenila italijanskog Ruscusa i bebinim dahom za mladoženja, i bela ruža za mladoženjine gumbe

Da li je žuta vaša omiljena boja? Uparite žutu ružu sa grančicom zelenila italijanskog Ruscusa i bebinim dahom za mladoženja i belu ružu za mladoženju.

Bela i zelena dugmeta koja se sastoji od belog ranunculusa i zelenila eukaliptusa sa semenom.

Ceremonija venčanja

Učinite svoj prostor za ceremoniju svojim dodavanjem malih cvetnih aranžmana. Ako imate ceremoniju u dvorištu, ukrasite drvenu sjenicu cvećem. Ili dodajte cvetne stubove sa malim cvetnim aranžmanima i natpisima za venčanje. Kako god odlučite da proslavite svoje venčanje; to je tvoj poseban dan. Hodanje niz prolaz je uspomena koju ćete čuvati zauvek!

Ukrasite svoju sjenicu cvećem i zelenilom ili okačite cveće na kraj stolica za ceremoniju.

Da li imate rustikalno mikro venčanje? Prirodno rustikalno drveno bure dopunjuje metalnu zlatnu vazu. Napunite vazu ružama, čipkom kraljice Ane, eukaliptusom od srebrnog dolara i bebi plavim eukaliptusom. Savršeno za spoljnu ceremoniju.

Znak koji kaže ceremonija sa strelicom

Kojim putem do ceremonije, Ovuda! Vaše jednostavno mikro venčanje biće intimno sa bliskim prijateljima i porodicom.