ideja za svečanu zabavu za Noć veštica za odrasle a

Muzika: proveri. Pozivnice: ček. Kostimi: provera. Šta je još potrebno za dobru zabavu za Noć veštica? Dosta! Ali dobra vest je da je super jednostavno organizovati malo i intimno okupljanje za odrasle koje je svečano i takođe sa stilom. Neka vaši gosti razgovaraju godinama koje dolaze uz ove jednostavne i svečane ideje za zabavu za Noć veštica.

Kako planirate zabavu za Noć veštica

Čak i ako je Noć veštica puna poslastica i trikova – planiranje malog okupljanja ove sezone ne mora da bude teško! Pokrićemo sve što vam je potrebno da vaša zabava za Noć veštica bude spektakularna sa ovim važnim obavezama:

Podesite datum i vreme: Uverite se da planirate datum i lokaciju unapred. Ponekad Noć veštica ne pada na vikend, pa planirajte u skladu sa tim! Takođe, odlučite gde ćete ugostiti svoje okupljanje kako biste olakšali planiranje ostalih detalja.
Izaberite temu: Kada planirate datum i lokaciju vaše zabave za Noć veštica, izaberite svoju temu! Neke dobre ideje za temu uključuju „Freak Shov“, „Hunted House“, „Autumn Harvest“ ili „Hollivood Horror“ da spomenemo samo neke. Budite kreativni sa tim!
Pošaljite pozivnice: Sada je vreme da pošaljete pozivnice. Iskoristite svoje „uradi sam“ veštine i kreirajte neke nezaboravne i sablasne pozivnice koje ćete poslati svojim gostima. Ovo je takođe odličan trenutak da kažete da li će vaša stranka praktikovati socijalno distanciranje.
Izaberite ili napravite svoj dekor: Počnite da planirate detalje dekoracije prema vašoj temi. Bez obzira da li planirate da idete u kupovinu ili uradite sam, opcije su beskrajne.
Sastavite svoj meni: To nije zabava osim ako nema hrane i pića! Obavezno planirajte svoje ideje za hranu i piće pre zabave kako ne biste morali da kupujete ili kuvate u poslednjem trenutku. Možete čak napraviti i listu sreće ako želite da vaši gosti doprinesu.
Planirajte aktivnosti: Napravite listu aktivnosti na društvenoj udaljenosti u kojima vaši gosti mogu uživati na zabavi. Ovo će osigurati da će svi imati nešto da rade i učiniće vašu zabavu nezaboravnom. Uverite se da imate isplanirane odgovarajuće aktivnosti u zavisnosti od toga da li pravite zabavu za odrasle ili će biti prilagođena deci.

ideja za svečanu zabavu za Noć veštica za odrasle a

Ako želite da se vaše sablasno okupljanje zaista ističe, uključite hirovite, ali sofisticirane elemente dekoracije i završne detalje. Od svečanih centralnih delova do jesenjeg cveća, ovi komadi će transformisati vašu zabavu za Noć veštica u zastrašujući i zabavan praznični događaj.

Jezive sveće: Dodajte zaokret svojim tradicionalnim svećama i osvetlite svoj sto držačima za sveće u starinskom stilu ili ih čak stavite u boce za napitke pretvorene u vino da biste postavili misteriozno raspoloženje.
Prednosti zabave na ulazu: Napunite neke slatke kese zabavnim poslasticama i stavite ih u činiju blizu ulaznih vrata za slatko i prijatno iznenađenje.
Posuđe: Postavite obične bele posude za serviranje tako da možete da dodate komade narandžaste i crne boje – poput prugastih slamki, papirnih tanjira, salvete i čaša za piće – negde drugde.
Žičana svetla: Povežite neka bela svetlucava svetla da biste postavili magično raspoloženje. Da biste vezali temu za Noć veštica, okačite lepe narandžaste i crne pompone od platnenih papira „uradi sam“ sa svetla.
Slatkiši: Slatkiši za Noć veštica su fantastičan način da ukrasite sto, a gostima dajete neke ukusne poslastice za grickanje. Napunite prozirne staklene posude klasicima, kao što su bombone i bundeve, i dodajte ukrase, kao što su sablasne etikete za štampanje na kojima piše „Boo“ ili „Srećna Noć veštica!“
Cveće: Obavezno za svaku postavku stola je cvetni središnji deo. Za ovu posebnu priliku, idite na nešto radosno i lepo sa jesenjim cvećem.
Papirni lampioni: Sveže bundeve, iako osnovna namirnica, mogu biti zaista neuredne. Izbegavajte obaveze čišćenja i napravite ih od papira! Zatim ih povežite oko svoje zabave za dodatnu svečanu dekoraciju.
Sočni središnji deo: Začinite svoj sto centralnim delom od sočne bundeve uradi sam. Sukulenti od bundeve su odličan način da pokažete svoju omiljenu sočnu sortu na zabavi.
Papirni vijenac slepih miševa: Izrežite papirne palice i pričvrstite ih na kanap pomoću štipaljki. Zatim ih povežite oko vrata.
Podmetači od paukove mreže: Ulepšajte svoj sto podmetačima za stolove „uradi sam“ napravljenim od pergament papira i boje. Koristeći lisnatu boju, napravite mrežne oblike na pergament papiru. Ostavite da se osuši preko noći, a zatim skinite papir sa zadnje strane. Postavite prostirke ispod prozirnih tanjira da biste pokazali svoju lukavost.
Nadogradite kolica u baru: Barska kolica su uvek lep dodir za zabavu, a takođe su i odličan komad za izlaganje vaših zabavnih tematskih pića i ukrasa za Noć veštica „uradi sam“.

ideja za svečanu zabavu za Noć veštica za odrasle a

Savet: Ne plašite se da uradite sami! Dekoracija zabave za Noć veštica ne mora da bude skupa, a sama pravljenje dekoracije je zabavna aktivnost u kojoj možete uživati sa prijateljima ili porodicom.
Ukusne ideje za hranu za zabavu za Noć veštica

ideja za svečanu zabavu za Noć veštica za odrasle a

Noć veštica i slatkiši su prilično sinonimi jedni za druge. Evo nekoliko jednostavnih, ali slatkih ideja za poslastice i predjela za vaša zabava za Noć veštica.

Dip za kolače od sira od pita od bundeve: Jesen se odnosi na ukuse bundeve i sigurno će biti hit na vašoj zabavi za Noć veštica. Napravite slatki umak za čizkejk sa ukusom bundeve i poslužite ga u posudi u obliku bundeve sa par pereca ili grejm krekera za umakanje.
Mummi Brie: Ulepšajte svoju zabavu za Noć veštica ukusnim tanjirom sa sirom i krekerima. U skladu sa temom, umotajte lisnato testo oko okruglog brija za trenutni mumificirani izgled.
Strašni šećerni kolačići: Ovi su laki i odlični su u malom. Isecite testo pomoću rezača za kolače sa temom Noći veštica i zamrznite ih kako god želite!
Ušećerene jabuke: Za preokret u tradicionalnoj kandiranoj jabuci, poslužite „otrovne“ jabuke sa potpuno crnim karamelom umesto karamele.
Keksi od kukuruza: Napravite kolače na temu kukuruza od bombona koristeći narandžasto i žuto testo. Zatim prelijte kremastim glazurom od sleza i komadićima kukuruza.
Čudovišni zalogaji pice: Svi vole picu! Ispecite zalogaje pice u rerni — oni služe kao odlična hrana za prste. Da biste mu dali dodir za Noć veštica, stavite kriške crne masline na vrh za oči.
Sablasni umak od spanaća: Među svim slatkišima koje možete imati na zabavi, obavezno ponesite povrće! Napravite svoj omiljeni umak od spanaća i stavite ga u činiju za hleb koja je oblikovana u kotao. Poslužite uz tortilja čips u obliku bundeve.
Mumije ćufte: Najukusniji zalogaji za žurke dobijaju preokret za Noć veštica. Umotajte ćufte u trake testa da liče na mumije i ispecite u rerni. Poslužite sa svojim omiljenim začinima za ukusno predjelo.

Savet: Pošto će se gosti verovatno družiti, hrana koju možete jesti rukama je idealna. Takođe, budite sigurni da imate ravnotežu kada je u pitanju količina slatke i slane hrane koju servirate!
Najbolja tematska pića

Šta je zabava bez tečnog osveženja? Trebalo bi da imate na umu listu pića kada su u pitanju ideje za zabavu za Noć veštica. Pun bar je uvek dobro imati kada planirate zabavu. Evo nekih od naših omiljenih koktela i bezalkoholnih pića na temu Noći veštica:

Zmajev punč: Šta je zabava bez činije za punč? Da biste povezali jesenje ukuse i začine, napravite punč od začinjenog nara sa rumom — ili ga lako napravite bezalkoholnim. Osim toga, krvavo-crvena boja će biti u skladu sa temom Noći veštica.
Vrući kakao za Noć veštica: Ovaj vrući kakao za Noć veštica je savršen za hladne noći, bezalkoholan je i odlična opcija za decu. Napravite tradicionalni vrući kakao, ali dodajte nekoliko kapi zelene boje za hranu. Da biste to učinili na vrhu, dodajte narandžaste ili ljubičaste marshmallovs ili čak neke jezive bombone od gumenih crva.
Cider Sidecar: Ne postoji previše jabukovača u ovo doba godine. Nadogradite svoj omiljeni recept za koktel od prikolice sa jabukovačem od jabuke.
Veštičino piće: Uzmite bilo koju flašu sode ili piva i napravite „uradi sam“ etiketu na kojoj piše „Veštičino piće“ i zalepite je oko boce za jedinstveni obrt.
Začin od bundeve Beli ruski: Pređite preko lattea sa začinjenom bundevom! Uvedite ovaj ljubiteljima omiljeni jesenji sastojak u klasičan koktel poput belog rusa.
Black Magic Margarita: Napravite klasičnu margaritu, ali dodajte nekoliko kapi crne i crvene boje za hranu da biste postigli jeziv crni izgled. Prelijte limetom za ukras.
Odbacite čaše za martini: odbacite svoje klasične čaše za martini ili koktel i zamenite ih za bočice. Za zastrašujući bljesak, obojite jeftine kandelabre u crno i postavite bočice unutra.
Bloodi Mari špricevi: Svaka zabava za Noć veštica treba malo krvi. Napravite klasičan recept za krvavu Meri i poslužite ih u špricerima.
Kocke leda za Noć veštica: Ugladite svako piće kockama leda na temu Noći veštica. Zamrznite masline u kockice leda za „očne jabučice“ ili zamrznite gumene crve ili plastične paukove u led za jezivo iznenađenje!

Savet: Uverite se da imate dovoljno opcija za bezalkoholna pića na vašoj zabavi, posebno ako su deca u blizini.

Zabavne zabave za Noć veštica

Važno je da imate dovoljno stvari koje treba uraditi na zabavi! Evo nekoliko sjajnih aktivnosti za zabavu za Noć veštica koje su zabavne za odrasle, a koje će zabaviti i decu:

Lov na čistače: Unesite zabavu i avanturu na svoju zabavu za Noć veštica uz tematski lov na čistače. Podijelite svoje goste u timove da potraže stavke na listi. Koji god tim pobedi uživaće u hladnom piću.
Trivijalnosti o horor filmovima: Igrajte igricu za piće ili filmske trivijalnosti sa klasičnim strašnim filmovima.
Kukuruzna bombona: Slatkiši su podjednako zabavni za igru kao i za jelo. Baš kao i klasična igra bacanja prstena, učinite je jedinstvenom i pretvorite čunjeve u bombone koristeći boju u spreju.
Apple bobbing: Oživite ovu klasičnu igru jabuke bobbing koju deca vole. Da biste to podigli na sledeći nivo za odrasle, zamenite vodu za belu sangriju!
Šarade za Noć veštica: Ova aktivnost je odlična ako se družite sa grupom prijatelja ili ako ste sa članovima porodice. Samo zamenite fraze i tragove sa temom Noći veštica!
Igra pogađanja ludog naučnika: Izrežite rupu u kutiji ili bolesne neprozirne tegle sa hranom funki teksture. Neka vaši gosti pogode šta je unutra koristeći ruke da osete šta je unutra.
Pinjata za Noć veštica: Uzmite pinjatu punjenu slatkišima za decu ili ih napunite malim flašama alkohola za pinjatu koja je više prilagođena odraslima.
Misterija ubistva: Ako imate dovoljno veliku grupu, isplanirajte igru misterije ubistva za jeziv dodir na vašoj zabavi.

Savet: Obavezno popratite ove zabavne ideje i aktivnosti za zabavu za Noć veštica plejlistom sa svim najboljim sezonskim hitovima!

Noć veštica je noć zabave i fantazije — i nema boljeg izgovora da se okupite sa bliskim prijateljima ili porodicom u prohladnoj jesenjoj noći. Od ukusnih poslastica i pića, dekoracije jesenjeg cveća i ovih drugih ideja za zabavu za Noć veštica, sigurno ćete učiniti da je noć za pamćenje strašna.