Šta pokloniti svom dečku za Dan zaljubljenih

Shvatiti šta ćete pokloniti svom dečku na Dan zaljubljenih može biti teško. Možda vaš dečko nije otvoren o tome šta želi ili je možda on tip koji već ima sve. Šta god da je slučaj, uvek je zabavno za parove da razmene poklone za Dan zaljubljenih. To je romantična prilika da oboje pokažete koliko cenite jedno drugo.

Ako već neko vreme ponavljate u svojoj glavi „Šta da kupim mom dečku za Dan zaljubljenih…“, možda će vam trebati inspiracija. Srećom, ne samo da imamo mnogo ideja, već nudimo i mnoge izbore koje možete izabrati za poklone za Dan zaljubljenih za svog dečka. Smatrajte ovaj članak vrhunskim vodičem za sjajan Dan zaljubljenih sa svojim dečkom. Nastavite da čitate za ideje za poklone, savete o datumu i još mnogo toga ili preskočite na bilo koji odeljak klikom na jednu od veza u nastavku.

Da li da dobijem nešto za svog dečka na Dan zaljubljenih?

Dan zaljubljenih je ogroman u Sjedinjenim Državama. Iz godine u godinu sve više trošimo na poklone. U 2020, na primer, Amerikanci su potrošili oko 27,4 milijarde dolara na praznik. Ovako veliki broj ukazuje da svi, i muškarci i žene, uživaju u kupovini i primanju poklona za Dan zaljubljenih.

Amerikanci su 2020. potrošili u proseku 27,4 milijarde dolara za Dan zaljubljenih

Baš kao što biste želeli poklon na Dan zaljubljenih, i vaš dečko bi ga sigurno cenio. Međutim, dobijanje poklona za Valentinovo za svog dečka je često lakše reći nego učiniti. Pokloni za Dan zaljubljenih koje vidite na mreži i u prodavnicama obično su namenjeni ženama. Ružičasto cveće, plišani medvedići, šampanjac, kutije čokolade u obliku srca – lista se nastavlja i nastavlja kada su u pitanju konvencionalni pokloni za Dan zaljubljenih za žene.

Čak i ako vaš dečko ne želi poklon i odbacuje tu ideju, istina je da želi da se oseća voljeno baš kao i vi. Želi da se oseća brižno i cenjeno, a dobijanje savršenog poklona za Dan zaljubljenih je odličan način da to uradi.
Koje poklone bi moj dečko voleo za Dan zaljubljenih?

Određivanje šta tačno pokloniti svom dečku za Dan zaljubljenih može biti pravi izazov. Prvi korak u pronalaženju savršenog poklona za njega je razmatranje njegovih interesovanja. Šta on voli? Šta mu se ne sviđa? Da li ima neke hobije ili posebna interesovanja? Kombinujte to znanje sa nekim internet istraživanjem i trebalo bi da budete u mogućnosti da tačno odredite poklon za Dan zaljubljenih koji će mu se svideti.

Kada ste u nedoumici, nemojte se plašiti da idete sa osnovama. Pokloni poput cveća i hrane, bilo da se radi o kutiji gurmanskih čokolada ili konzervi peciva, vole skoro svi. MojaCvećara ima razne poklon setove cveća i hrane koji su dostupni za isporuku, tako da možete da dobijete sve što vam je potrebno u nekoliko klikova i preskočite redove u prodavnici.

Ako još uvek ne znate šta da poklonite dečaku za Dan zaljubljenih, možemo vam pomoći. Sastavili smo listu ideja za poklone koje bi trebalo da vam pruže dovoljno inspiracije u potrazi za savršenim poklonom za Dan zaljubljenih:

#1: Cveće

Nema ništa bolje od pogleda i mirisa svežeg cveća. Bez obzira ko ste, prekrasan cvetni aranžman će vam garantovano podići raspoloženje i izmamiti osmeh na lice. Iznenadite svog dečka ovog Dana zaljubljenih buketom svežeg cveća koje će mu se sigurno svideti.

#2: Odeća za salone

Sada svi češće borave unutra i potrebna vam je garderoba koja će odgovarati vašem okruženju. Dukserice, trenirke, pidžama pantalone, jakne i bade mantili su sve odlične opcije ako želite da vam bude udobno. Kupite svom dečku jednu od ovih stvari i on će misliti na vas svaki put kada mu bude udobno kod kuće.

#3: Kućna biljka

Osim što dodaju zelenilo svakom životnom prostoru, sobne biljke nude niz drugih dragocenih prednosti. Oni mogu poboljšati vaše raspoloženje, povećati produktivnost i smanjiti nivo stresa. Nabavite svom dečku živu kućnu biljku za Dan zaljubljenih i, pre nego što to shvatite, možda ćete izlaziti sa opuštenijim, bezbrižnijim tipom.

Imati zatvorenu biljku može povećati produktivnost # 4: kutija mesa

Da, dobro ste pročitali. Ako vaš dečko voli da jede meso, zašto mu ne nabavite celu kutiju? Kompanije poput Omaha Steaks i ButcherBok nude poklon kutije punjene visokokvalitetnim mesom u kojima će vaš dečko sigurno uživati. Takođe biste mogli da razmislite o tome da mu za Dan zaljubljenih isporučite elegantnu poklon korpicu od mesa i sireva pravo na vrata.

# 5: Komplet za negu

Ako vaš dečko ima dlake na licu – ili tek počinje da ih raste – onda je ovo za vas. Dobar komplet za negu može pomoći svakom momku da raste, stilizuje i održi uglednu bradu. Ili, ako vaš dečko više voli da ostane glatko obrijan, nabavite mu električni brijač zbog kojeg je brijanje ujutru lakšim.

#6: Krigla za pivo koja se može zamrznuti

Da li je vaš dečko tip koji drži frižider napunjen IPA-om? Da li se pali na ideju da poseti lokalni zanat reveri? Onda je on gotovo definitivno tip momka koji bi voleo kriglu piva koja se može zamrznuti. Mnoge šoljice za pivo koje se mogu zamrzavati su debele i izolovane specijalno dizajniranim gelom koji drži vaše pivo, ili bilo koje piće, ledeno hladnim kada je zamrznuto.

#7: Dobra knjiga

Za Dan zaljubljenih razmislite da svom dečku knjiškom moljaču nabavite knjigu koju neće moći da odloži. Ako ima omiljenog pisca, od njih možete dobiti knjigu za koju znate da ranije nije čitao. Ili, još bolje, možete da proverite veb lokaciju autora da vidite da li imaju neke posebne proizvode. Oni mogu da prodaju ograničeno izdanje ili potpisane kopije svojih dela koje bi vaš dečko bio oduševljen da se dočepa.

#8: Poklon za geg

Ako vi i vaš dečko imate razigran, šašav odnos jedno s drugim, onda biste ga mogli iznenaditi ovog Dana zaljubljenih poklonom. Kupite osveživač vazduha sa mirisom slanine za njegov automobil ili mu pošaljite pevačku čestitku koja nikada ne prestaje da peva. Pod pretpostavkom da ima dobar smisao za humor, kreativni poklon bi mogao biti savršen odgovor na pitanje: „Šta da dobijem momku za Dan zaljubljenih?“ Ubacite malo cveća da biste dodali dašak iskrenosti i uravnotežili sadašnjost, i bićete spremni.
Kako proslaviti Dan zaljubljenih sa svojim dečkom

Umesto da se fokusirate na to šta ćete dobiti svom prijatelju za Dan zaljubljenih, mogli biste da posvetite svoje vreme otkrivanju kako ćete vas dvoje provesti dan zajedno. Na kraju krajeva, kvalitetno vreme provedeno jedno sa drugim uvek će imati veći uticaj od materijalnih poklona. Osim toga, postoji toliko različitih načina da proslavite Dan zaljubljenih!

Zanima vas kako da iznenadite svog dečka na Dan zaljubljenih? Evo nekoliko različitih ideja kako da provedete vrhunski romantični dan zajedno:

kako proslaviti Dan zaljubljenih sa svojim dečkom

Obradujte sebe. Vi i vaš dečko treba da se počastite ovog Dana zaljubljenih stvarajući nezaboravna iskustva. Bilo da ovo znači da izađete na otmjenu večeru ili da zajedno uživate u spa danu za par, pokušajte da uradite nešto što vaša štedljiva strana obično ne bi dozvolila.
Idi na planinarenje. Ako ste tip na otvorenom, onda je romantična šetnja savršena aktivnost za Dan zaljubljenih. Odvezite se na slikovitu stazu koju nikada ranije niste istraživali i upijajte poglede zajedno, samo vas dvoje. Pešačenje će vam oboje pružiti priliku da razgovarate, cenite prirodu, a možda čak i snimite neke slatke fotografije parova.
Planirajte bijeg. Svrab da izađete iz grada? Zatim isplanirajte mali beg za vas i vašeg dečka za Dan zaljubljenih. Ne morate nužno da idete bilo gde previše egzotično ili otmjeno (ili skupo). Umesto toga, posetite obližnji grad ili uživajte u boravku za par tako što ćete rezervisati hotelsku sobu u centru grada.

Ideje za sastanke da iznenadite mog dečka

Izvan Dana zaljubljenih, i dalje je neophodno da idete na sastanke sa svojim dečkom. Zabavni sastanci održavaju romansu živom u vezi i daju vam dvoje priliku da provedete kvalitetno vreme zajedno.

Redovni sastanci su posebno važni ako oboje vodite zauzet život. Ako većinu vašeg vremena trošite na posao ili škola, nedeljni izlazak pruža priliku da vi i vaš dečko sustignete jedno drugo. Evo nekoliko ideja za sastanke koje će se vašem dečku bez sumnje svideti:

ideje za sastanak kako biste iznenadili svog dečka

Uživajte u domaćem obroku. Iznenaditi svog dečka posebno pripremljenim obrokom, posebno ako obično niste kuvar u kući, odličan je način da mu pokažete koliko ga cenite. Još bolje, kuvaj obrok sa svojim dečkom. Uključivanje lagane muzike i zajednički rad u kuhinji je fantastičan način da se povežete – i završićete sa kuvanjem večere još brže!
Gledajte film zajedno. Klasična aktivnost za izlaske, zajedničko gledanje filma, daje vam priliku da se zgurnete jedno pored drugog i opustite se. Možete da gledate film u udobnosti svog doma ili, ako želite da izađete iz kuće, možete pronaći film koji se igra u vašoj blizini.
Planirajte piknik u parku. Pokupite ukusnu hranu i piće i iznenadite svog dečka tako što ćete ga odvesti u park u kojem niko od vas nije bio ranije. Pronađite sto za piknik ili položite lepo, debelo ćebe i udobno se opustite. Da biste ovaj datum učinili još posebnijim, pokušajte da odete u park sa lepim pogledom kako biste zajedno mogli da posmatrate slikoviti zalazak sunca.

Kako proslaviti Dan zaljubljenih u vezi na daljinu

Nažalost, ne možete uvek biti sa svojim dečkom na Dan zaljubljenih. Ako ste u vezi na daljinu, praznici kao što je Dan zaljubljenih mogu biti posebno teški, jer se može osećati kao da propuštate posebnu priliku da provedete vreme lično sa svojim dečkom. Ali istina je da i dalje možete slaviti Dan zaljubljenih čak i kada ste vas dvoje fizički razdvojeni – samo morate biti malo kreativniji!

Provedite zajednički sastanak koristeći aplikaciju za video ćaskanje kao što je Zoom ili FaceTime. Šaljite jedno drugom slatka ljubavna pisma gde navodite šta volite kod druge osobe. I, naravno, možete poslati prelep buket cveća kako bi dan bio potpun. Koristite MojaCvećara da dobijete zadivljujući buket, praćen čokoladama i personalizovanom notom, isporučenu direktno na kućni prag vaše važne druge!

Dan zaljubljenih je najromantičniji dan u godini. To je šansa za parove da provode vreme zajedno, ugađaju jedni drugima i cene jedni druge. Međutim, ako niste sigurni šta da poklonite svom dečku za Dan zaljubljenih, ovo može stvoriti nepotreban stres koji vodi do praznika.

Stres je poslednja stvar sa kojom bi trebalo da se nosite oko 14. februara. Zato smo sastavili ovaj vodič – da bismo vam olakšali da shvatite šta da mu kupite za Dan zaljubljenih ove godine. Bilo da mu nabavite svež cvetni aranžman ili trenirku, zapamtite da će vaš dečko sigurno ceniti misao koja je ušla u poklon koliko, ako ne i više, nego sam poklon. Srećan vam Dan zaljubljenih i kupite ceo naš asortiman danas.