Napravite prekrasan visoki cvetni centar

Pripremite se za postavljanje stola tako što ćete napraviti zadivljujući visoki cvetni centar! Današnji događaji su manji i moramo se pobrinuti da se držimo društvene distance da bismo svi bili bezbedni. Ali ne dozvolite da vas socijalna distanca spreči da naručite svoje omiljeno cveće, i pojačajte naš kreativni izlaz i učinite naš događaj posebnim! Ovaj vodič korak po korak će vam pokazati kako da napravite zadivljujući visoki cvetni centar za ukrašavanje trpezarijskog stola, venčanja ili večere u dvorištu.

Hajde da počnemo – kreiranje vašeg visokog cveća!

Visoki cvetni središnji delovi igraju značajnu ulogu u „VOV“ faktoru za prelepu postavu stola. Nema pravila; ne morate da imate venčanje da biste napravili ovaj visoki zadivljujući cvetni aranžman. Da li volite cveće? Ako je odgovor DA, uživajte u stvarima koje volite u životu i zabavite se stvarajući ovaj visoki cvetni centar. Počnimo sa ovih osam jednostavnih koraka.

Korak 1 – Isecite penastu ciglu da odgovara dizajnerskom jelu. Stavite prethodno natopljenu zasićenu penu na dizajnersku posudu i pričvrstite je vodootpornom cvetnom trakom.

Korak 2 – Odrežite stabljike eukaliptusa sa semenom do veličine i uklonite neželjeno zelenilo. Počnite od centra i krenite okolo, stvarajući oblik sfere. Odrežite stabljike na željenu dužinu da biste napravili simetričan oblik.

Dodavanje cveća

Korak 3 – Dodajte stabljike ruže u aranžman, gurajući stabljike u vlažnu cvetnu penu – zaobilaženje cvetnog aranžmana između ruža sa semenom eukaliptusa.

Korak 4 – Stavite fudbalske mame oko aranžmana, između svih ruža i eukaliptusa sa semenom.

Korak 5 – Ponavljanje koraka 4, dodajući krem dalije.

Korak 6 – Nastavite da dodajete ružičaste karanfile oko centralnog dela cveća.

Skoro završeno!

Korak 7 – Popunite prostore ljubičastim voštanim cvetom i paprati. Zaobilaženje aranžmana, popunjavanje rupa i ravnomerno postavljanje stabljika.

Korak 8 – Pričvrstite gotov dizajn na vrh svećnjaka dvostranom trakom. Dodajte još eukaliptusa sa semenom u podnožje aranžmana.