Najbolji pokloni zahvalnosti koje će ljudi koristiti i u kojima će uživati

Zahvalnost. Možda zvuči kao jednostavan koncept, ali iskreno „hvala“ može biti daleko. Dok rukom pisana kartica daje do znanja da cenite njihov promišljen poklon ili ljubazan gest, ponekad neko u vašem životu ide dalje.

Možda je vaš kolega otkazao svoje planove za večeru kako bi vam pomogao da završite projekat ili je vaš prijatelj bio vaš kopilot tokom vaše potrage za novim stanom. Da biste pokazali da cenite ova nepotrebna, ali dobrodošla dela ljubaznosti, izaberite poklon zahvalnosti.

Ako ne znate koja vrsta poklona zahvalnosti je prikladna za vašeg zaposlenog, klijenta ili komšiju, razumemo. Zato smo sakupili listu poklona zahvalnosti koje će zaista koristiti i u kojima će uživati. Dajući nekome jedan od ovih promišljenih poklona, ulepšaćete mu dan i podsetiti ga koliko cenite njihove postupke.

Pregled sadržaja
Zahvalni pokloni za zaposlene

Zahvalite svom zaposlenom na njihovom trudu i dobrom odnosu sa jednim od ovih promišljenih poklona za zaposlene. I zapamtite, zaposleni zaslužuju vašu zahvalnost i povremeno osim praznika!
Zanatski izrađeni buketi

ružičasti, narandžasti, beli i crveni buket cveća

Bez obzira da li vaš zaposleni radi od kuće ili u kancelariji kompanije, ne možete pogrešiti sa cvećem zahvalnosti. U slučaju da niste znali, MojaCvecara nabavlja naše cveće sa održivih farmi. To znači da će vaš zaposleni dobiti zapanjujuće sveže cveće, a Zemlja će dobiti malo ljubavi!
Karamele za njihove slatke zube

Ove karamele sa farme obavljaju dvostruku dužnost. Oni zadovoljavaju želju vašeg zaposlenog za šećerom i daju im do znanja da mislite da su oni G.O.A.T. Osim toga, pakovanje je ukrašeno šarmantnim kozama sa farme. Koliko je to slatko?
Naočare koje blokiraju plavo svetlo

Ako vaši zaposleni provode većinu svojih dana buljeći u ekrane, ove plave naočare koje blokiraju svetlo pružiće im odmor za oči. Oni mogu pomoći kod umora očiju i glavobolje, što će dovesti do srećnijih zaposlenih i zdravijeg radnog mesta.
Set za podmetače

podmetači od napuklog stakla koji liče na geode

Ovi ručno rađeni podmetači od napuklog stakla imaju dizajn koji podseća na geode od kojih zastaje dah. Oni će zaštititi radni sto vašeg zaposlenog od prstenova za kafu, a takođe će održavati njihove koktele prijatnim.
Hvala vam pokloni za kolege

Iako smo često srećni što imamo kolege koje jednostavno čuvaju mir, ponekad neko od naših saradnika odvoji vreme da nam donese ledenu kafu tokom posebno užurbanog dana ili pokupi dodatni posao kako bismo mogli da se malo odmorimo. Ako ste dovoljno srećni da imate takvog kolegu, zahvalite mu se jednim od ovih poklona.
Kuvalo za vodu

Ako vaš kolega voli topli napitak, ali mrzi da trči do mikrotalasne pećnice ili kuhinje, svideće im se ovaj električni čajnik. Sa ključalom vodom (ili vodom od 160ºF) koja je dostupna pritiskom na dugme, moći će da uživaju u čaju, vrućoj čokoladi – i da, ramenu – kad god požele.
Picnic Blanket

Izvucite ćebe i spremite se za neko vreme na suncu! Ovo ćebe ima vodootpornu stranu koja je savršena za sedenje uz mokru travu i udobnu stranu za optimalno uživanje na pikniku. Vaš kolega će shvatiti da je to neophodno za njihove vikende u parku, i ceniće što shvatite da imaju život van posla.
Nova kućna biljka

Ako je radni sto vašeg kolege pun kućnih biljaka i uvek vam pričaju o svojim vikendima koje su proveli u presađivanju i zalivanju, ulepšajte im dan novom biljkom. Uz opcije uključujući biljke za molitvu, ljiljane mira, paprati i orhideje, možete pronaći poklone za biljke za sve u svojoj kancelariji.
Hvala vam pokloni za klijente

Odabir poklona zahvalnosti za klijente može biti malo težak. Želite da zadržite svoj profesionalni odnos, a da pritom izbegavate da izgledate kao hladni. Ovi pokloni rade upravo to.
Šolja sa vakumskom izolacijom

Sa mogućnošću da napitke održava toplim ili hladnim satima, ova izolovana šolja će usrećiti vašeg klijenta dok prepliću svoj radni dan ili uživaju u slobodnom vremenu.
Uzorak lepih sapuna

Ako nas Covid nije naučio razliku između jeftinog apotekarskog sapuna i sapuna koji zapravo želimo da koristimo, čemu nas je naučio? Ovi hidratantni sapuni za ruke pomoći će im da očiste prste bez pretvaranja kože u brusni papir. I sigurno ne škodi što je miris vanile i cvetova ljiljana uzvišen.
Hvala vam pokloni za porodicu

Kada vam mama napravi porciju njene čuvene supe da vam olakša bolest ili vam brat ili sestra ponudi da čuvate decu kako biste mogli da provedete noć, zahvalite im se jednim od ovih poklona.
Cvetna pretplata

Kada vam član porodice pozajmi auto na nekoliko meseci ili vam pomogne da prebrodite grub raskid, možda ćete osetiti da jedan buket ne ilustruje pravilno vašu zahvalnost. Ako je to slučaj, dajte im kutiju za pretplatu na cveće! Oni će dobiti novi buket svakih nekoliko nedelja ili meseci, u zavisnosti od toga koju opciju odaberete.
Instant štampač

Ovaj štampač se lako sinhronizuje sa pametnim telefonima, omogućavajući vašoj porodici da visokokvalitetne fotografije za nekoliko minuta. Mislimo da je ovo posebno odličan poklon za nekoga ko ne može da ima dovoljno porodičnih fotografija u svom domu.
Flaša vina

Ako znate da vaš član porodice voli pijuckati čašu vina uveče, dajte im finu bocu vina. Ako ne znate koju bocu da odaberete, izaberite jednu sa ove liste omiljenih kupaca (ne brinite, postoji nešto za svaki raspon cena). Oh, i vino se takođe nalazi na listi najboljih poklona za domaćinstvo.
Hvala vam pokloni za prijatelje

Kada vam druga prijateljica pomogne da isplanirate venčanje ili vaš novi prijatelj koristi pauzu za ručak da vam pomogne da skočite iz auta, ovi pokloni će im dati do znanja koliko cenite njihovo prijateljstvo.
Bombe za kupanje

Pomozite im da oslobode stres dana uz ove bombe za kupanje. Izaberite njihovu omiljenu boju, miris i dodatke (sjaj, bilo ko?) za vrhunski poklon zahvalnosti.
Minđuše sa dragim kamenjem

zelene minđuše sa dragim kamenjem na zlatnim lančićima

Ako vam je vaš drugar pomogao i želite da im se zahvalite, ove zapanjujuće minđuše će učiniti trik! Jednostavne, ali elegantne, uklapaju se uz ležerne majice i noćne stvari. Za dodatni poseban poklon, izaberite par koji ima njihov kamen na rođenju.
Ručne rezilice

Ako vam je prijatelj koji voli biljke nedavno pomogao, dajte mu poklon koji će mu pomoći da brine o svojim najcenjenijim stvarima: njihovim biljkama. Felco proizvodi najbolje sekače za ruke na tržištu, tako da su odličan poklon zahvalnosti za drugara koji želi samo najbolje za svoje biljke.
Mleko frother

Ako vaš prijatelj voli latte i kapućino, ali ne voli kako utiču na njihov novčanik, pomozite mu sa ovim ručnim penilom mleka. Iako neće zameniti profesionalnog baristu, uradiće trik kada se kafić čini predaleko.
Kocke šećera

Pomozite svom prijatelju da oživi svoju seltzer vodu ili šampanjac sa ovim voćnim kockama šećera. Uz jarke boje i voćna ulja, ove kocke će svako piće pretvoriti u zabavu.
Hvala vam pokloni za nastavnike

Bez obzira da li želite da se zahvalite učitelju svog deteta ili nekom od svojih instruktora, ovi pokloni će svakom vaspitaču dati do znanja da cenite njihovu podršku.
Uzorci čaja

Bilo da ispijaju šolju čaja sa kofeinom da se suoče sa danom ili pijuckaju biljnu mešavinu koja će im pomoći da se povuku iz sna, nastavnici će ceniti ovaj izbor čajeva. Izaberite nekoliko različitih uzoraka da biste napravili poklon koji će im se svideti.
Personalizovane olovke

Čak i ako niste učitelj, olovke i olovke je teško pratiti. Personalizovane olovke će sprečiti učenike da pobegnu sa učiteljevim uređajima za pisanje… ili će barem olakšati nastavnicima da pronađu svoje olovke koje nedostaju.
Kontejner za ručak u stilu Bento

Bilo da uživaju da uzimaju salate ili ostatke za ručak, svakom nastavniku će se svideti ovaj kontejner u bento stilu. Brojni odeljci omogućavaju odvojeno skladištenje voća, grickalica, preliva za salatu i šta god želite da uživate.
Jeftini pokloni zahvalnosti

Kada se zahvalite nekome koga ne poznajete dobro ili vam je malo novca, jeftin poklon odgovara vašem računu. Sledeći pokloni su 20 dolara ili manje, ali definitivno ne izgledaju jeftino!
Svedish Dishcloths

Iako krpe za suđe mogu zvučati kao malo loš poklon, saslušajte nas. Napravljeni su od kombinacije drvene pulpe i pamuka, što ih čini perivim, dugotrajnim i super upijajućim. A pošto dolaze u toliko slatkih šara, gotovo da čine čišćenje zabavnim!
Terrazzo Trai

beli poslužavnik sa šarenim flekama

Ovaj slatki poslužavnik prikazuje jednostavan, zapanjujući teraco stil. Njegova mala veličina je savršena za držanje prstena, ključeva, minđuša ili bilo kog drugog predmeta koji se lako zabacuje. Ili, čini odličan tanjir za biljku u saksiji.
Kartica sa semenima

Da biste napravili korak iznad tradicionalne zahvalnice, pošaljite jednu od ovih čestitki sa divljim cvećem. Napravljene su od reciklirane neželjene pošte i uključuju seme divljeg cveća. Nakon što primalac pročita vašu belešku, može da posadi karticu i gleda kako cveće cveta.
Neobični pokloni zahvalnosti

Za tu osobu koja je malo tamo ili prijatelja koji ima skoro sve što se može zamisliti, razmislite o ovim jedinstvenim poklonima zahvalnosti.
Moon Lamp

sferična lampa koja izgleda kao mesec na drvenom postolju

Kako nastavljamo da provodimo veliku količinu vremena kod kuće, rasveta je postala popularna. Ova realistična mesečeva lampa će pokazati da vaša zahvalnost nije na ovom svetu! Ne samo da je lampa ispunjena detaljnim kraterima i dolinama, već se može menjati i između 16 različitih boja.
Komplet za uzgoj gljiva

Ako poznajete nekoga ko se ne plaši da postane malo zabavan i nauči nešto novo, zahvalite mu se ovim kompletom za uzgoj pečuraka. Uz pravo okruženje i malo nege, moći će da uživaju u jestivim pečurkama poput crvenih ostriga i lavlje grive.
Vintage Glassvare

24 vintage čaše za vino i žestoka pića u raznim bojama i oblicima

Bez obzira da li je njihov napitak po izboru gazirana voda ili džin i tonik, ove vintage čaše čine piće malo zabavnijim. Pošto možete birati između raznih boja i forme, moći ćete da pronađete poklon koji je poseban kao i oni.
Izaberite poklon zahvalnosti koji će im se svideti

Kada vam neko malo olakša život, želite da mu date do znanja da cenite njihovu ljubaznost! Spajanje jednog od ovih poklona sa rukom pisanom beleškom je promišljen način da izrazite svoju zahvalnost.

Ako vam je potrebna pomoć u pronalaženju poklona za druge prilike, pogledajte najbolje poklone za penziju i najbolje poklone za zaposlene.