Najbolji pokloni koje možete dati svojoj svekrvi

Dve žene piju kafu sa ljubičastim cvećem na stolu

Dan majki nije samo za mame uz koje smo odrasli, već i za svekrve koje smo zavoleli! Da biste svojoj svekrvi pokazali koliko cenite sve što rade, izaberite poklon ili dva sa naše liste sjajnih poklona za MIL.

Uključili smo neke od naših cvetnih aranžmana za Majčin dan, kao i neke pažljivo odabrane artikle. Zato što bez obzira što svekrve dobijaju u sitkomu, znamo da mnoge od ovih dama postaju žene u koje učimo da verujemo i na koje se oslanjamo. Čak i ako se ne viđate uvek oči u oči sa svojom svekrvom, ona ipak zaslužuje neku zahvalnost. Na kraju krajeva, ona je podigla supružnika kojeg poznajete i volite!


Sjajni pokloni za svekrvu

Ako imate sreće, poznajete svoju svekrvu kao i svoju majku. Ali ako još uvek učite šta vaš MIL voli i kako provodi vreme, ne brinite. Svaka žena će voleti ove poklone, tako da ne možete pogrešiti.
Farma-sveže cveće

Majka sa detetom u krilu gleda u buket breskve i zelene boje.

Da li bi to bio i Dan majki bez cveća? Ne mislimo tako. Sa toliko opcija koje možete izabrati, sigurno ćete pronaći neke cvetove koje će se svideti vašoj svekrvi.

Ako ste zaglavili u tome koju vrstu MojaCvecara da pošaljete svoj MIL, pisali smo nešto o tome kako da izaberete cveće za Majčin dan. A ako planirate da pošaljete ruže, obavezno pogledajte šta smo napisali o bojama ruža za Majčin dan.
Sveće za aromaterapiju

Ljubičasta aromaterapijska sveća sa lavandom i sapunom

Aromaterapija je danas velika, ali bavljenje esencijalnim uljima može zahtevati malo vežbe i posebne opreme. Srećom, svi znaju da zapale sveću. Uz različite sveće za različita raspoloženja, vaša svekrva će ceniti pomoć kada treba da se opusti ili ponovo napuni energijom.
Ručno rađena korpa

Butik stil, ručno rađena korpa u obliku torbice

Torbe za višekratnu upotrebu su lepe za odlazak u prodavnicu ili pijacu. Ali velika, pletena korpa zaista podiže iskustvo na drugi nivo. Vaša svekrva može da ga odnese u kupovinu ili da ga napuni grickalicama i knjigama za izlet na plažu ili park.

Osim toga, ove korpe traju dugo i dovoljno su lepe da se koriste kao kućni ukras.
Throv Pillovs

Asortiman jastuka u raznim bojama

Čak i ako svoju svekrvu ne poznajete dobro, verovatno ste bili u njenoj kući nekoliko puta. Kada dođe proleće, svakom domu bi trebalo malo osveženja. Jastuci za bacanje su savršeni za ovo.

Izaberite nekoliko jastuka koji odgovaraju njenom stilu. Kada odaberete jastuke, pogledajte naše cvetne šeme za Majčin dan i izaberite cvetove koji odgovaraju njenim novim akcentima.
Set vrča i čaša

vrhunski vrčevi i čaše

Pošto je leto pred vratima, skoro je vreme da provedete sate napolju opuštajući se uz hladan napitak. Iako će neke čaše koje se ne poklapaju biti sasvim dobre, zašto joj ne dati poklon koji podiže iskustvo? Lep vrč će omogućiti vašem MIL-u da posluži ledeni čaj, sangriju i limunadu sa stilom.
Drvena daska za sečenje

visokokvalitetna daska za sečenje okružena povrćem

Ručno rađena drvena daska za sečenje ima dvostruku funkciju: svu svoju omiljenu hranu možete da isečete i isečete na kockice i možete je poslužiti na privlačan način! Bez obzira da li je vaša svekrva ljubitelj tanjira sa sirom, poslužavnika sa povrćem ili pice, lepa daska za sečenje učiniće da se oseća posebno.
Cute Stationeri

Kada dođe vreme da pošaljete poruku zahvalnosti ili samo karticu, vaš MIL će ceniti da imate pri ruci slatku kancelariju. Izaberite dizajn koji odgovara njenom stilu, bilo da je svetao, prefinjen ili ćudljiv.

Da biste poklon učinili još boljim, uključite set finih olovaka ili prilagođenih nalepnica za adresu. Naš izbor: Paper Source ima veliki izbor kancelarijskog materijala i pribora. Tamo ćete sigurno pronaći nešto za svoj MIL, bez obzira na to gde se njen ukus oslanja.
Zabavna podloga za miš

Podloga za miša sa cvetnom tematikom

Bez obzira da li vaša svekrva radi od kuće ili u kancelariji, svideće joj se podloga za miša koja ulepšava njen prostor. Izaberite svetlu letnju štampu poput cveća ili voća ili se odlučite za podlogu prekrivenu bezvremenskom akvarelom.
Slavite svoju svekrvu

Sada kada imate listu poklona, sve što treba da uradite je da izaberete jedan ili dva! Vaša svekrva će se zasijati kada vidi da mislite na nju ovog Majčin dana.