MojaCvecara Božićni vodič za poklone koji će vam pomoći da pronađete nešto savršeno za tu osobu!

Božić je vreme koje delimo sa onima koje volimo i dajemo posebne i promišljene poklone onima koji su nam najbliži. Svake godine hiljade kupaca izađu u potrazi za savršenim poklonom, ali to ostavlja mnoge ljude da razmišljaju, šta da kupe nekome ko ima sve? Bilo da je ta osoba rođak ili blizak prijatelj, star ili mlad, pronašli smo poklone koji se mogu pokloniti svima, dajući vam više vremena da se podignete, opustite i uživate u prazničnom periodu!


Šta kupiti dami koja ima sve?
Personalizovani nakit

Svaka dama voli nakit i to je definitivno nešto čega jedna osoba ne može imati dovoljno!

Ova personalizovana ševron ogrlica bila bi odličan poklon bilo kojoj od mlađih dama u vašem životu i veoma je ‘u trendu’ i moderna. Izrađen od srebra 925.

Naša personalizovana ruska mini ogrlica od žutog zlata presvučena je 18-karatnim zlatom i može se personalizovati na tri odvojena prstena. Svako ime ima prostora u njenoj porodici i ona će ga beskrajno ceniti.

Okvir za foto kolaž

Podsetite je na sve posebne trenutke koje ste podelili sa personalizovanim okvirom za fotografije. Velika stvar ovog poklona je što se može pokloniti bilo kome! Savršen i za prijatelje, porodicu i partnere, ovaj personalizovani okvir će biti fantastično izdanje svakome kod kuće i izmamiće osmeh ovog Božića.

Beecalm poklon set za kupanje i telo

Sve dame vole da se opuste (imaju priliku!) i ovaj poklon set Beecalm za kupanje, telo i cveće sa lavandom otkriva joj vrhunsku priliku da se oslobodi stresa i opusti ovog Božića.
I konačno..

Božićno cveće
Buket crvenog tona sa leve strane u vazi, sa istaknutim hortenzijama i ružama. Levo od ovog ručno vezan buket sličnih boja leži u omotu pored kutije za dostavu koja je stajala na njegovom kraju. Ovaj drugi buket sadrži hrijanteme crvenih ruža i šišarke
Krupni plan svečanog buketa koji prikazuje crvene i ljubičaste ruže, šišarke, paprati i sezonsko lišće, a lišće je rasprostranjeno oko cveća
Šta kupiti džentlmenu koji ima sve?

Muškarcima ponekad može biti veoma teško kupiti poklone, ali smo pronašli neke veoma raznovrsne poklone koje bi svi voleli.

Prvi set viskija u bačvi i bočici

Ovaj First Cask Vhiski odležavao je više od 20 godina u bačvi, proizvodeći dubok i ukusan viski koji zaista može da ceni. Predstavljen je u elegantnoj drvenoj kutiji sa mini flašom za viski u pokretu!

Festive Food Hamper

Kada neko ima sve onda nikada ne možete pogrešiti sa poklonima sa ukusnim poslasticama! Naša božićna kutija pokriva sve njegove potrebe za prazničnim poslasticama i učiniće njega i njegov stomak srećnim!