najboljih poklona za nastavnike za nedelju zahvalnosti učiteljima

Nagradite njihov naporan rad promišljenim poklonom koji pokazuje koliko su važni. Naša serija „Inspiracija za proslave“ donosi vam vrhunske savete i kreativne ideje kako biste na najbolji način iskoristili posebne trenutke života. Pronađite najbolje poklone za nastavnike i proslavite Nedelju zahvalnosti učiteljima sa prelepim cvećem, gurmanskom hranom i ukusnim kolačićima.

Osim vas — a možda i vas — ko provodi najviše vremena sa svojom decom svakog dana? Odgovor su verovatno njihovi učitelji.

Prosvetni radnici ulažu duge sate da bi oblikovali sledeću generaciju, provodeći mnogo više vremena na svom poslu nego samo sate između jutarnjeg i popodnevnog zvona. Najbolji mogu da imaju nemerljiv uticaj na živote svojih učenika, a njihov trud zaslužuje priznanje.

Savršeno vreme da pokažete ovim instruktorima koliko cenite njih i njihov trud je tokom Nedelje zahvalnosti učiteljima, od 2. do 6. maja.

Ovde je kurirana lista najsmislenijih poklona za nastavnike, preuzeta iz saveta samih vaspitača.

1. Ulepšajte im dan buketom cveća

Ništa ne osvežava školsku klupu — ili bilo koji radni prostor — brže od buketa svežeg cveća. Izaberite ranu prolećnu sortu, kao što su lale, koja odgovara godišnjem dobu, ili se odlučite za živu biljku kako bi se učitelj uvek iznova osećao slavljenim.

2. Olakšajte obrazovanje priborom za učionicu

Nastavnici se suočavaju sa mnogim izazovima, od kojih je jedan nedostatak osnovnih potrepština za učionicu. „U mnogim okruzima sa nedovoljno finansiranih, nastavnici moraju da kupuju potrepštine za učionicu iz sopstvenih džepova“, objašnjava nastavnica društvenih nauka u srednjoj školi Sara Marier. „Odlična ideja za Nedelju zahvalnosti učiteljima bila bi da zatražite listu želja od svog nastavnika i zatražite donacije u njihovo ime ili im date poklon karticu za kupovinu potrebnih zaliha.“

3. Dajte značajne poklon kartice

Izbegnite borbu da tačno shvatite šta nastavnik želi tako što ćete umesto toga krenuti putem poklon kartice. Ovo ne samo da omogućava svakom vaspitaču da odabere svoj poklon, već vam i dalje daje malo prostora za kreativnost.

Nastavnik srednje škole u ​​Nešvilu Aleks Bi nikada neće zaboraviti znak zahvalnosti jednog učenika koji je došao u obliku poklon kartice.

„Dobio sam poklon karticu za Starbucks za 32 dolara sa priloženom karticom. U belešci je objašnjeno da je razlog zbog kojeg je iznos poklon kartice bio „32“ zato što je učenica dobila 32 na svom ACT-u (dobro za 97. percentil) i bila je tako zahvalna na mojoj pomoći da stignem tamo“, kaže Beene. „Bio sam preplavljen; Mislim da učenici ne shvataju koliko su posebni pokloni kada slave obrazovanje iza sebe.”

4. Pružite priliku za podnevno maženje

Malo planiranja može mnogo doprineti da se nastavnici osećaju cenjenim. Ako radite u školskom sistemu, razmislite o korišćenju svoje poluge da biste podesili podnevno maženje tokom Nedelje zahvalnosti učiteljima.

„Škola ili PTA/PTO mogu pokazati zahvalnost za nastavnike tako što će ih počastiti jednim ili dva posebna ručka tokom Nedelje zahvalnosti za nastavnike“, kaže Melisa Džons, koja je učiteljica više od dve decenije. „Jedne godine, roditelji volonteri su postavili lounge za smutije i relaksaciju gde smo mogli da odemo i prilagodimo smoothie, a zatim dobijemo 15-minutnu masažu na stolici od profesionalca kojeg su angažovali. Bila je to divna poslastica i dala nam je dodatni podsticaj energije.”

Ako nije izvodljivo organizovati opuštanje usred dana, poklon kutija za spa dan je promišljena zamena.

Mislim da učenici ne shvataju koliko su posebni pokloni kada slave obrazovanje iza sebe.

5. Delite nešto personalizovano

Donesite osmeh na lice svog omiljenog učitelja svakog dana personalizovanim poklonom koji mogu da drže na svom stolu. Izaberite nešto praktično — držač za olovke, papirnu kocku za beleške ili čašu za kafu sa njihovim imenom — ili izaberite nešto jedinstveno, kao što je ova poklon kutija na temu učitelja koja dolazi sa okvirom, ručno rađenim sapunom, svećom i veštačkim sukulentom.

6. Poklonite neke slatke poslastice

Svakodnevno je potrebno mnogo energije da se nosite sa bučnim učenicima, pa se pobrinite da vaš omiljeni nastavnik ima pri ruci nekoliko poslastica kad god mu zatreba „energetski“ podsticaj. Izaberite neku od personalizovanih kutija kolačića ili specijalnih čokolada da biste pokazali svoju zahvalnost. Tematske poklon korpe sa pekarskim proizvodima ili slatkim i slanim izborom su uvek dobrodošli, posebno kada ih ima dovoljno da podelite sa celom porodicom.
Devojka daje učitelju poklon

Možete čak i da odigrate „jabuku za učitelja“ sa poklon korpom sa temom voćnjaka ispunjenom svežim jabukama, pečenim orašastim plodovima i suvim voćem.

7. Predstavite personalizovane beleške

Ponekad najjednostavniji pokloni imaju najviše značenja. Nastavnici će čuvati iskrenu karticu koja izražava vašu zahvalnost duže nego što znate.

„Najbolji pokloni za nedelju zahvalnosti za nastavnike dobila sam kartice sa promišljenim beleškama“, kaže nastavnica osnovne škole Elizabet Menli. „Sačuvao sam sve kartice koje sam dobijao tokom godina i koje mi konkretno govore zašto me roditelji cene ili zašto su uživali što im je dete u razredu. Hvala vam je lepo, ali značajnija nota mi ulepšava nedelju.”
Oglas za Dan zaljubljenih za program članstva za Pasoš za slavlje
Veliki pokloni za nastavnike

Svaki nastavnik bi cenio ljupku korpu sa cvećem da ukrasi učionicu ili donese kući i uživa. Naša kolekcija Teacher Appreciation sadrži šarene aranžmane i cvetove koji su savršeni da pokažu nastavnicima koliko su važni u životima svojih učenika, kao i neke jedinstvene poklone da se osećaju zaista posebnim.