Cveće za torte Savršeno cvetanje

Torte sa svežim rezanim cvećem

Postoji mnogo opcija za cveće za kolače i branje savršenog cveta. Postoji nadolazeći trend „uradi sam“ pekara; ne oslanjaju se svi na pekare. To je neodoljivo sa toliko ideja koje lebde na Instagramu i Pinterestu. Postoji mnogo izbora – veličine kolača, oblici, jedinstveni ukusi i odabir odgovarajućih cvetova. Uverite se da dizajn odgovara vašoj ličnosti i stilu. Napravite svoju tortu da bude nezaboravna sa cvećem prateći ove jednostavne ideje.


Biranje savršenog cveta torte

Možete ukrasiti svoju tortu kitom cveća ili velikim buketom na vrhu. Izaberite svoju omiljenu ružu i uparite je sa bobicama hiperikuma, čičkom, kožnim listovima i još mnogo toga!

Buket božura na vrhu torte

Danas je u trendu ukrašavanje svadbene torte velikim svežim cvetovima! Ko ne voli tortu prelivenu velikim cvetovima poput božura ili baštenskih ruža i prskanih ruža?

Gola višeslojna torta sa cvećem

Gola torta dopunjuje minimalistički stil sa rustičnim poliranim izgledom. Skupite voštano cveće, zelenilo i ruže da biste dobili ovaj prelep izgled!

Romantična višeslojna torta

Učinite da se vaša torta istakne koristeći mešavinu cveća različitih veličina, oblika, tekstura i boja. Da li želite tortu u romantičnom stilu? Koristite ruže i ne oklevajte da koristite prelepe naborane fensi karanfile.

Vhimsical Cake

Torte kvadratnog i apstraktnog oblika su u trendu! Sa toliko nekonvencionalnih dizajna, oblika i ukusa – Razmislite o točkicama! Koristite hirovite cvetove – tratinčice gerbera, loptice i mini zelene hortenzije.

Ako ne želite tortu, razmislite o kolačićima. Koristite manji cvet kao što su astere ili hrizanteme za kolače. Bez obzira na to koje cvetove odaberete za svoju tortu, personalizujte je i učinite je jedinstvenom za sebe!