<a href=Najbolji pokloni za Dan zaljubljenih za njega i nju Vodič za” width=”720″ height=”480″ />

Zaustaviti! Spustite taj tiganj u obliku srca – vaša posebna osoba zaslužuje bolji poklon za Dan zaljubljenih. Bilo da ste tek počeli da izlazite sa tom slatkicom sa ulice ili ste zaboravili koliko dugo ste vi i vaš partner zajedno, Dan zaljubljenih je vreme da proslavite svoju ljubav.

Čak i ako ispunite dan svog partnera djelima ljubaznosti i iskrenim ljubavnim porukama, možda ćete ipak poželjeti da im dobijete poklon. Ali ne bilo kakav poklon, veliki poklon. I zato smo tu da pomognemo! Sakupili smo neke od najboljih poklona za Dan zaljubljenih za njega i nju kako biste mogli da pronađete poklon koji će im se svideti. Možemo vam pomoći i sa poklonima za odlazak u penziju i poklonima za domaćinstvo.

Najbolji pokloni za Dan zaljubljenih za njega

Shvatamo, odabir poklona za Dan zaljubljenih za svog momka nije uvek lak. Da li se odlučujete za nešto očigledno romantično ili mu nabavite nešto što je na njegovoj listi želja? Istina je da ga najbolje poznajete. S obzirom na to, razumemo da ćete možda i dalje želeti pomoć. Zato smo prikupili neke ideje za poklone koje će učiniti njegov Dan zaljubljenih nešto posebnijim.
Pištolj za masažu

Pištolj za masažu sa priborom

Bilo da ide u teretanu ili se ukočio od sedenja za stolom po ceo dan, vaš momak će ceniti lepu kućnu masažu. Problem je u tome što vaše ruke možda nisu dovoljno jake da udare u te duboke čvorove. Tu dolazi pištolj za masažu!

Iako možete koristiti ovaj uređaj da ublažite njegovu napetost, on ga može koristiti i na sebi. To znači da je to odličan poklon bilo da živite zajedno ili se viđate samo nekoliko puta mesečno. Samo budite upozoreni, možda ćete tražiti nekog od svojih!
Kućna biljka koja se lako održava

zmija biljka u metalnom loncu

Ako niste čuli, svi vole kućne biljke. I, da, to uključuje muškarce. Bez obzira da li vaš muškarac ljulja život VFH-a ili putuje do kancelarije, njegov radni prostor bi mogao imati koristi od živih elemenata ili dva.

Ne samo da su kućne biljke umirujuće za gledanje, već se pokazalo i da povećavaju fokus i produktivnost! To znači da će mu pomoći da ostane na zadatku kada bi radije mislio na vas.

Ako mislite da vaš momak nema zeleni palac, ne brinite. Mnoge sobne biljke su lake za negu i mogu preživeti malo zanemarivanja.

Za sve početnike u biljci, ne možete pogrešiti sa biljkom zmije. Ove zapanjujuće zmije mogu da podnesu širok spektar svetlosnih uslova, tako da će se uklopiti u tamni ugao ili svetao sto. Samo se uverite da ne voli previše ovu biljku – prekomerno zalivanje je najbrži način da završite sa nesrećnom biljkom zmije.
Brzi punjač za telefon

Dve stanice za brzo punjenje telefona

Zamislite ovaj scenario: pokušavate da kontaktirate svog tipa da ga zamolite da pokupi hranu koju ste naručili za vas dvoje. Ali sve što dobijate su nepročitane poruke i poziv koji ide direktno na govornu poštu. Vraća se kući i izvinjava se, govoreći da mu je telefon mrtav. Zvuči poznato?

Ako uvek završi sa mrtvim telefonom, pomozite mu bežičnim punjačem. Ne samo da neće morati da brine o uključivanju svog uređaja, već će imati koristi i od brzog punjenja.
Instant Print Camera

Orange Instak instant kamera

Svi znamo ljude koji vole da uhvate svaki trenutak. Ako je vaš momak takav, pustite ga da se zabavi uz kameru za instant štampanje. Naravno, mogao bi da snimi neke fotografije svojim mobilnim telefonom, ali je teško pobediti nostalgiju i trenutno zadovoljstvo zbog svežeg otiska.

Izaberite omiljenu boju svog momka, a zatim se pripremite za model! Znate da će želeti da koristi svoju novu igračku da zabeleži vaše zajedničke trenutke. A ako želite da idete iznad i dalje, dajte mu način da prikaže svoje nove fotografije. Tvrdi foto-album ili kanap u kombinaciji sa malim iglama za zatvaranje su dve opcije.
Visokokvalitetni Bluetooth zvučnik

marshall bluetooth zvučnik

Bez obzira da li vaš momak voli da sluša ritmove dok radi ili jedva čeka da pleše celu noć sa vama, svideće mu se lep Bluetooth zvučnik. Iako na tržištu postoji mnoštvo zvučnika, mnogi od njih obezbeđuju slabiji zvuk, na koji će svaki ljubitelj muzike biti mršten.

Sa ovim Marshall Emberton zvučnikom je lako putovati, ali ne žrtvuje kvalitet zvuka. Ne samo da će moći da sluša melodije u kuhinji, već može i da ih nosi gde god poželi, bilo da se radi o vašim sastancima na otvorenom ili njegovim vežbama u parku.
Stilski buket

 

buket u vazi sa hortenzijama, jastučićem za paukove igle i ružičastim ružama

Iako neki ljudi misle da je cveće samo za dame, nemojte ih slušati. Mnogi muškarci vole svež cvetni aranžman, čak i ako ga izričito ne traže. Prigušeni buket će dodati poseban štih njegovom prostoru i podsetiti ga koliko ga volite.

Jedan od naših omiljenih buketa za Dan zaljubljenih za muškarce je Eve Bouk. Cvetni aranžman ograničenog izdanja sastavljen je od prigušenih boja koje će se uklopiti u bilo koju sobu u boji i stil dizajna enterijera. Ali to ne znači da je dosadno! Svetlo roze ruže blend vi hortenzije, eukaliptus i druge zabavne teksture.

Ako vaš momak voli nešto svetlije, očaraćete ga sa ljubavnim napitkom. Primamljiva kombinacija vruće ružičaste ruže, plave morske božikovine i tamnocrvenog ranunculusa zadovoljiće svakog muškarca koji se ne plaši boja.
Najbolji pokloni za Dan zaljubljenih za nju

Odabir poklona za posebnu damu u vašem životu može biti pod velikim pritiskom. Iako će joj svaki poklon dati do znanja da vam je stalo, ove ideje će održati vašu ljubav da cveta dugo nakon što se Dan zaljubljenih završi.
Farm-sveže ruže

buket crvenih i belih ruža

Postoje ruže, a zatim i ruže. Ako ste mislili da su sve ruže iste, vreme je da pogledate ovo cveće iz nove perspektive! Ako ćete svojoj dami pokloniti ruže na Dan zaljubljenih, bolje je da se odlučite za krem od useva.

Naš Kueen of Hearts Bouk sadrži sveže crvene i bele ruže sa farme. Pošto će ovo cveće stići u obliku pupoljaka, ona će moći da gleda kako cveće cveta. A pošto su ove ruže uzgajane na održivim farmama, oboje možete da se osećate dobro zbog ovog poklona.
Virtuelni čas pravljenja testenine

Čovek pravi ručno rađene raviole

Da li voli hranu, uči nešto novo i provodi kvalitetno vreme zajedno? Onda ne možete pogrešiti sa časom pravljenja testenina! Uključite se iz udobnosti svog doma i naučite kako da napravite raviole, fetučine ili druge omiljene italijanske proizvode.

Ne samo da će ona uživati da nauči nešto novo, već ćete i vas dvoje moći da sednete za ukusan obrok kada se čas završi. A ako budete imali sreće, ona će u budućnosti otkriti ove novostečene kuhinjske veštine.
Udobno utegnuto ćebe

Pokrivač na temu cveća

Ako otkrijete da se vaš partner uvek privija uz vas na kauču i gravitira svim plišanim i udobnim stvarima, imamo neke sjajne ideje za poklone. Iako ništa neće zameniti da budete u vašim rukama, vas dvoje ne možete uvek da se mazite (tužno, znamo).

Dodatno meko ćebe će vam pomoći u trenucima kada ona želi da se oseća bezbedno i bezbedno, ali vi ne radite druge stvari. Dodajte plišani jastuk i udobne papuče i povećali ste njeno opuštanje. Samo nemojte misliti da će ovo ćebe zameniti maženje koje toliko voli.
Cveće i nakit u modernom stilu

Raznobojni buket žute, roze, breskve, narandže sa ogrlicom Kendra Scott

Ako je vaš partner tip žene koja sanja o vezi iz bajke, verovatno će joj se svideti klasičan poklon. Međutim, da bi stvari bile malo interesantne, možete se okrenuti klasičnom poklonu cveća i nakita. Kako? Dajte joj naše uparivanje Love Vins!

Made Bi Mari je ručno isekao disk pun zlata od pola inča i utisnuo ga slatkom malom dugom. Iako svi znamo da sve nisu uvek duge i leptiri, ova ogrlica će je podsetiti da su dobre stvari uvek iza ugla – i da ćete biti uz nju kada stignu.

Ova ogrlica je uparena sa jednim od naših omiljenih buketa: Buttercream Bouk! Uz breskve i žute ruže plus karanfile, alstromeriju i zmajeve, ovaj buket će joj ulepšati zimski dan i podsetiti je na vašu ljubav. Samo dodajte vazu i dobićete poklon za Valentinovo koji pripada filmovima.
Neke ideje za sastanke

Idejne karte za izlazak za noć sa kolačićima, svećama, zanatima u obliku srca

U redu, ovo bi mogao biti poklon koji koristi vama i vašem partneru, ali u tome nema ništa loše. Ako vaš partner često želi da provodi vreme zajedno, ali vam ponestaje ideja, svideće joj se pomoć.

Ova kutija sa idejama za izlaske sadrži 35 kartica ispunjenih idejama za izlaske. Međutim, svaka ideja je prekrivena premazom za ogrebotine. To znači da kada odaberete kartu, nikada nećete znati šta vas čeka. Kartice dolaze sa nekim korisnim naznakama kao što su dužina vremena i da li je aktivnost u zatvorenom ili na otvorenom.
Osušeni buket

Osušeni buket u roze, bronzanoj, tamnoljubičastoj i pšeničnoj boji

Iako je sveže cveće lepo, ono ne traje večno (osim ako ga ne sačuvate). Ako je vaš partner nešto što teško otpušta stvari – čak i kada je prošlo vreme za to – imamo rešenje. Suvo cveće!

Naš Vildberri Bouk je napravljen od asortimana suvog cveća i trava. Iako su ove stabljike osušene, i dalje su pune boje! Ružičasti zob i svetloljubičasta kraspedija mešaju se sa bebinim dahom i asterom, stvarajući buket koji pršti od teksture.

Ako niste upoznati sa sušenim rođacima svežih buketa, dozvolite nam da vam ispričamo nešto o njima. Zadržavaju boju i teksturu najmanje godinu dana i ne zahtevaju vodu. To znači da ih možete staviti u suvu vazu, ugnijezditi u usku korpu ili čak okačiti na zid.
Orchid

ljubičasta orhideja u neutralno sivoj saksiji

Ako vaša devojka voli kućne biljke i cveće, ne morate da se zadovoljite jednim ili drugim. Biljka tropske orhideje pružiće joj zapanjujuće cvetanje i praviti joj društvo godinama koje dolaze. Pošto ove biljke ponovo cvetaju svake godine, ona će uvek imati čemu da se raduje.

Iako orhideje

Imaju reputaciju da se o njima teško brine, to nije nužno tačno. Sve dok vaša devojka pruža svojoj biljci polovinu ljubavi koju vam pokazuje, ona će završiti sa biljkom koja živi dugo u budućnosti.
Izaberite poklon za Dan zaljubljenih koji će im se svideti

Dajući svom drugom partneru promišljen poklon, sigurno ćete izmamiti osmeh na njegovo lice i učiniti Kupidona ponosnim. Ako se odlučite za cveće, ne zaboravite da izaberete sveže cveće sa farme koje pokazuje ljubav poljoprivrednicima i životnoj sredini! Sa ovako lepim cvećem, ljubav će cvetati tokom cele godine.