Vodič za najbolje poklone za Dan majki

Nema sumnje da nam mame pomažu da prođemo kroz život. Oni su tu za nas sa ljubavlju i savetima kada se osećamo zbunjeno i potišteno, i oni su prvi koji nam čestitaju na dobro obavljenom poslu. Još neverovatnija stvar je to što oni sve to rade bez obzira na to kako se osećaju. Iako ove dame zaslužuju našu zahvalnost tokom cele godine, Dan majki je dan kada treba da se potrudite da pokažete svoju ljubav kroz promišljene gestove i poklone.


Koji je najbolji poklon za Dan majki?

Onaj koji šaljete s ljubavlju. Naravno, poželećete da pošaljete cveće za Majčin dan. Ali takođe možete odabrati poklon ili dva koji će se slagati sa svojim cvetovima. Napravili smo listu nekih od naših omiljenih poklona za Majčin dan. Pronaći ćete predmete za samostalnu negu koji će vam olakšati izazov da budete mama, poslastice koje će učiniti vreme kod kuće prijatnijim i neke proizvode koji su jednostavno zabavni.
Ulepšajte dom i baštu

Svi smo ove godine proveli više vremena kod kuće, uključujući i mame. Čak i ako je vaša majka provela vreme čineći svoj prostor prijatnijim i prijatnijim, mislimo da uvek ima prostora za poboljšanje. Ovi predmeti će njenom domu dati dodatni poseban dodir koji mu je potreban i pomoći da se pripremi za leto.
Novi prijatelj u saksiji

Biljka anturijuma u ​​saksiji sa živim crvenim cvetovima.

Nećemo se tući oko grma. Naše mame vole biljke. Ako tražite odličan poklon za mamu ove godine, ne možete pogrešiti sa novim drugarom u saksiji za mamu. Naš izbor? Probajte ovaj prelepi anturijum. Takođe se zove cvet flaminga ili čipkasti list, neka se mama pomeša sa našim Flamingle za Majčin dan.
Prekrasna vaza

Vaza sa cvećem na beloj pozadini.

Ništa ne komplimentira jedinstveno cveće za Majčin dan kao lepa vaza. Pošto najbolje poznajete svoju mamu, prepustićemo vama da odaberete nešto što odgovara njenom stilu. Ali takođe ćemo podeliti neke od naših favorita. Jednostavna, cilindrična staklena vaza savršena je za izlaganje cveća u modernom domu, a prenamenjeni starinski vrč za mleko će se uklopiti u rustičan dekor.
Personalizovani jastuci

Jastuk sa mapom SAD sa srcima na različitim lokacijama.

Čak i ako ne možete uvek da budete sa svojom mamom lično, možete je podsetiti da nikada niste predaleko. Prilagođeni jastuk za mapu pokazuje vašoj mami gde se nalaze svi delovi njenog srca. Ako više voli reči nego geografiju, možete se odlučiti za jastuk koji uključuje sva imena njene dece. Kada ne može da ih zagrli lično, uvek može dobro stisnuti svoj jastuk.
A Flover Subscription

Prolećni buket cveća na stolu u dnevnoj sobi.

Slanje cveća na Majčin dan savršeno je za mamu koja voli sveže cvetove. Ali ako želite da ljubav teče tokom cele godine, dajte joj pretplatu na buket! Svakog meseca će dobijati svež buket sa farme da ulepša svoj dom i podseti je na vašu zahvalnost. Osim toga, sve što treba da uradite je da naručite jednom! Sada je to nešto što oboje možete proslaviti.
Reci da tehnologiji

Iako se slažemo da je važno isključiti, dobro osmišljena tehnologija može učiniti život mnogo lakšim.
Pratite Tile Mate

privezak za ključeve sa pločicom

Mame su zauzete sa decom za jurnjanje ili prijavom, prijateljima sa kojima treba da ostanu u kontaktu, sastancima i događajima koje treba da prisustvuju. I iako je napravila posebno mesto za svoje ključeve, to ne znači uvek da se tamo nalaze. Da biste joj pomogli da prati svoje predmete, dajte joj Tile Mate. Sve što treba da uradi je da ga poveže sa svojim ključevima ili drugom često izgubljenom predmetom i upotrebi aplikaciju da zazvoni izgubljeni predmet!
Bolja veb kamera

Crna veb kamera

Bez obzira da li su majke u vašem životu profesionalci za video ćaskanje ili početnici, visokokvalitetna veb kamera će virtuelne sastanke učiniti prijatnijim. Čak i nakon što možete da se vidite lično, dobra kamera će učiniti virtuelna druženja nešto što želite da pratite. Naš savet je da pošaljete ovaj poklon nekoliko dana pre velikog dana kako bi ga vaša mama imala na vreme za vašu virtuelnu proslavu Majčinog dana!
Slušalice za poništavanje buke

Žena sa slušalicama na laptopu.

Koliko god mama voli da bude deo svega što se dešava oko nje, ponekad joj samo treba malo vremena za sebe! Slušalice za poništavanje buke joj omogućavaju da uživa u nekim melodijama dok radi od kuće ili da sluša podkast dok obavlja poslove. Bluetooth tehnologija takođe eliminiše potrebu za kablovima, tako da može lako da se kreće dok sluša.
Karte i knjige

Ko kaže da neki listovi papira moraju biti dosadni? Sa toliko kreativnih ljudi na svetu, lako je pronaći karticu koja mami nasmeje i knjigu koja je nasmeje ili zaplače.
Memorijska traka za okretanje

Mama drži knjigu sa decom.

Dok internet i mobilni telefoni olakšavaju deljenje fotografija sa našim najmilijima, ništa u potpunosti ne zamenjuje osećaj prelistavanja foto albuma. Ovaj Majčin dan, pošaljite mami podsetnik na sve trenutke za koje ste zahvalni što ste ih podelili sa prilagođenim foto-albumom. Ili joj pošaljite knjigu vaše prošle godine da je uradi pogled na trenutke koje je propustila.
Planer koji će zapravo koristiti

Izbor različitih planera.

Sa poslom i školom i obrocima koje treba planirati, može biti teško održati sve zajedno. Iako planeri mogu pomoći, njihovo korišćenje ponekad može biti teško. Da biste doneli malo organizovanog mira i sreće u mamin dan, dajte joj moderan planer. Postoji mnogo sjajnih opcija, ali mi zaista obožavamo planere Erin Condren.
Kartica za snimanje

Mama čita domaću čestitku za Dan majki sa ćerkom.

Umesto da joj date karticu sa generičkom porukom, dajte joj jednu koju će želeti da zadrži zauvek. Kartice za snimanje vam omogućavaju da uključite audio poruku, tako da ona može da čuje vaš glas kad god želi. Pošaljite joj poruku koja joj daje do znanja koliko je cenite ili podelite smešan trenutak iz prošlosti. Ova uspomena na vašu naklonost će ove godine biti veoma posebna i jedinstvena.
Posuđe i oprema za pečenje za kućnog kuvara

Ako je vaša mama tip dame koja se povlači u kuhinju kako bi otapala dnevni stres, pogledajte sledeće ideje.
Laka friteza

Žena u kecelji sa laptopom koristeći fritezu

Ko ne voli hrskavu, hrskavu dobrotu pržene hrane? Dok pomfrit i kolutovi luka ponekad dobiju loš glas, mislimo da je mamama potrebna udobna hrana. Uz to, tiganj sa vrelim uljem može biti dosta posla. Tu dolazi friteza. Ako niste čuli za ovaj čarobni aparat, on koristi samo malo ulja da dobije teksturu i ukus pržene hrane za kojim svi žudimo. Osim toga, jednostavan je za upotrebu i ne zahteva stalno praćenje! Tako da mama može da stavi pomfrit i okupa se dok kuvaju.
Zabavna kecelja

Prilagođene kecelje u ormaru

Pošto brašno leti i radoznale ruke izazivaju prolivanje, gotovo je nemoguće za mame da održe svoju odeću čistom dok kuvaju i peku. Zato kecelje postoje! Za mamu koja voli da kuva, držite je zaštićenom i elegantnom u kuhinji, izaberite kecelju sa zabavnim printom. Na taj način, ona će želeti da dohvati to svaki put kada nešto napravi u kuhinji.
Hrana i piće za sve

Bez obzira na to kako se vaša mama oseća u vezi sa kuvanjem, svaka majka može s vremena na vreme da iskoristi odmor od kuhinje. Ova hrana će joj pružiti odmor koji zaslužuje i pomoći joj da se leči.
Odvojite vreme za čaj

Čorba sa cvećem sa posudama za začine punjene različitim začinskim biljem.

Jedna od sjajnih stvari u vezi sa čajem je da postoje sorte i mešavine za svaku priliku. Ako svojoj mami poklonite korpu sa svim vrstama čaja, ona će moći da natopi šoljicu crnog ili zelenog čaja koja daje energiju, kao i da se opusti nakon dugog dana uz opuštajuću biljnu mešavinu. Da biste ovaj poklon učinili još posebnim, uključite obećanje da ćete zajedno uživati u čaju jednom nedeljno ili mesečno. Profesionalni savet: Isprobajte The Art of Tea za neke sjajne poklone za čaj.
Poklon kartica za poneti

Tezga sa jelima od gluposti uključujući voće, sendviče i peciva.

Naravno, mama će uživati u čokoladama i vinu, ali ono što možda želi više od svega je odmor od planiranja obroka i kuvanja. Da biste ovaj san ostvarili, dajte joj poklon karticu lokalnom restoranu! Možda će ceniti izgovor da priredi večeru pice za celu porodicu ili razlog da se počasti u tom novom kafeu koji je želela da proba.
Vino koje ne bi kupila

Vinske boce sa crvenim i belim čašama vina

Ako vaša mama uživa da se opušta uz čašu vina, olakšajte joj ovo sa flašom ili dve! Umesto da joj donesete flašu njenog isprobanog i istinskog favorita, odlučite se za nešto u istom stilu, ali ipak malo posebnije. Znamo da je nekim mamama teško da se leče, pa joj dajte nagradu koju zaslužuje!
Nakit divan kao ona

Iako hvatanje ogrlice kao poklona u poslednjem trenutku može izgledati pomalo nepristojno, pažljivo odabrani nakit će pokazati majkama da ih cenite. Evo nekoliko ideja za poklon za mamu koja voli nakit.
Kamena narukvica ili ogrlica

Ogrlica sa različitim poludragim kamenjem.

Znamo da mame vole svoju decu više od svega. Ali, deca nisu uvek blizu kuće. Kamena narukvica će podsetiti mamu da su njena deca prirasla njenom srcu bez obzira koliko daleko putuju. Osim toga, kamen za svako dete ilustruje posebnu vezu koju deli sa svakim od svoje dece.
Jednostavne minđuše

Dijamantske minđuše.

Odabir nakita svaki dan može biti težak … posebno za zaposlene nove mame. Jednostavne minđuše se dobro slažu sa bilo kojom odećom i manje su primamljive za male ruke od visećih minđuša. Sterling srebro, ružičasto zlato, dijamanti ili biseri su sjajne opcije.
Šansa za opuštanje

Bez obzira na svu magiju koju donosi majka, to može biti potpuno iscrpljujuće. Ohrabrite mamu da odvoji malo vremena za sebe uz neke opuštajuće poklone.
Sveet Like Sugar

svetao i veseo buket sa crvenim, roze, žutim cvećem sa zelenilom.

Pošaljite buket koji je sladak kao mamina limunada u leto. Ako tražite jedinstveni buket za svoju mamu, nemojte se zadovoljiti nečim običnim, pošaljite joj Sugar Rush. Ovaj privlačan buket daje svežinu tradicionalnoj majci.

Dnevno cveće. Vaša mama neće morati da se pretvara da je srećna, videćete njenu iskrenu radost kada dobije ovaj poklon.
Parne mašine za tuširanje i bombe za kupanje

Bele, cvetne bombe za kupanje.

Kupatilo je jedino mesto gde mama može da se oseća kao da ima vremena i prostora za sebe. Učinite ovu palatu još više utočištem, a manje bekstvom uz poklone vredne banje. Bombe za kupanje ispunjavaju kadu opuštajućim mirisima i zabavnim bojama, podstičući je da uživa u lepom dugom namakanju. Ako ne voli kade, parne mašine za tuširanje su savršena alternativa. Kada ih voda udari, oni se gase i oslobađaju eterična ulja.
Letnji ogrtač

Žena u letnjoj haljini sa omotom za kosu drži sladoled u svakoj ruci.

Pahuljasti, topli ogrtači čine zimu prijatnom, ali kada dođe toplije vreme, ne odgovaraju. Uđite u letnje haljine. Da bi se mama osećala hladno i elegantno u proleće i leto, dajte joj mekan i lagan ogrtač. Frotir pamuk je udoban, ali prozračan, a svila dodaje dašak luksuza. A zabavni cvetni printovi pomažu joj da proslavi toplije sezone.
Bojanka

Osoba koja boji bojanku olovkama.

Ko je rekao da je bojenje samo za decu? Pomozite svojoj mami da se uključi u ovu opuštajuću aktivnost pomoću bojanke samo za nju. Sa toliko dostupnih opcija, lako možete pronaći knjigu koju će ona ceniti. Neke ideje su njena omiljena TV emisija, prolećno cveće ili inspirativne poruke. Ne zaboravite da uključite zalihe kao što su markeri ili olovke u boji!
Pavsitivni pokloni za mame kućnih ljubimaca

Pronašli smo neke sjajne poklone za žene sa krznenim bebama. Ovi pokloni će pomoći da se briga o njihovoj krznenoj deci malo olakša i da se još više zaljube (ako je to moguće). Sada je to nešto o čemu se treba pomučiti.
Fanni Pack

Novi naramenica koju nosi žena koja radi.

Ova praktična dodatna oprema je u poslednjih nekoliko godina postala ladna, tako da se mama neće osećati glupo kada je nosi. A sa toliko stilova koje možete izabrati, moći ćete da pronađete boju i dizajn koji će joj se dopasti. Iako bi svaka mama mogla dobro iskoristiti torbu, oni su savršena oprema za mame pasa! Kada krene u šetnju, imaće jednostavan način da sakri ključeve, kese za izmet i ukusne poslastice.
Prilagođene oznake kućnih ljubimaca

Bela i narandžasta dugodlaka mačka sa personalizovanom etiketom sa imenom.

Nema sumnje da mame kućnih ljubimaca obožavaju svoju krznenu decu. Da biste zaštitili maminog psa ili mačku, dajte joj prilagođenu oznaku kućnog ljubimca koja uključuje njen broj telefona. Ali nemojte se odlučiti samo za jednostavnu pseću kost! Sa toliko dostupnih opcija oznaka, možete odabrati oznaku zabavnog oblika ili koja uključuje umetničko graviranje ili otiske.
Prilagođeni portret kućnog ljubimca

Prilagođeni portreti štenaca.

Iako je ljubav prema njenim kućnim ljubimcima beskrajna, mami će možda biti teško da se potroši na portret kućnog ljubimca po meri. Tu ulazite! Mnogi nezavisni umetnici mogu da rade od fotografije da bi proizveli umetničko delo koje može da ceni zauvek.
Pokloni za majčin dan koji će joj se svideti

Posle godinu dana brige o drugima, sve majke zaslužuju poklon koji im daje do znanja koliko je cenite. Odabirom jedne ili više od gore navedenih stavki ili uzimanjem inspiracije sa ove liste i pronalaženjem sopstvenog jedinstvenog poklona, pomoći ćete svojoj mami da zablista kao divna dama kakva jeste.