jedinstvenih cvetova za deveruše trendovi dizajna za svako godišnje doba

Bez obzira da li imate prolećno ili zimsko venčanje, buketi deveruša će biti značajan deo vašeg posebnog dana. Od sukulenata do cvetnih kruna, postoje beskrajne opcije koje će pojačati vašu svadbenu igru.

Sastavili smo listu od 20 najunikatnijih cveća za deveruše za vašu proslavu. Bez obzira koje je godišnje doba dana vašeg venčanja, postoji nešto zapanjujuće za vas i vašu svadbenu zabavu.

Prolećni buketi cveća

Sa svim vrstama raskošnog cveća koje cveta u prolećnoj sezoni, sigurno ćete pronaći savršen aranžman za svoju proslavu. U nastavku pogledajte neke od naših favorita!

1. Lepo u božurima

Božuri su suštinski prolećni cvet i obavezni su na svakom venčanju! Ovi prekrasni ružičasti cvetovi cvetaju u rano proleće, što ih čini savršenim dodatkom vašoj sezonskoj proslavi. Ako ružičasta ne odgovara vašoj paleti boja, božuri takođe rastu u širokom spektru nijansi u rasponu od crvene i narandžaste do krem i žute.

Razmotrite uparivanje ovih cvetova sa drugim svetlim sortama za vrhunski buket deveruše, uključujući:

Ružičaste ruže
Slatki grašak
Gardenije

2. Cvetne krune

Ko je rekao da deveruše moraju da drže svoje cvetne aranžmane? Odličan način da svom prolećnom venčanju dodate jedinstveni obrt je da vaše dame nose prelepu cvetnu krunu. Ovo dodaje nivo kohezivnosti vašim fotografijama sa venčanja i predstavlja divan način da uskočite u prolećnu sezonu!

Ostale preporuke za cvetnu krunu uključuju:

Bebin dah
Eukaliptus
Daisies

3. Imitirajte nevestu

Ako želite da vaše venčanje bude jednostavno, ali elegantno, razmislite o nabavci odgovarajućih buketa sa svojim deverušama. Ne samo da ovo izgleda zapanjujuće na slikama, već je i odličan način da ostanete na temi vašeg venčanja i omogućava vam da se zabavite kada birate sorte cveća.

Neke sjajne opcije koje treba razmotriti uključuju:

Roses
Peonies
Dalije

4. Vezite trake

Želite da dodate još jedan poseban element u bukete? Vezivanje traka sa cvećem će izdvojiti vaše deveruše od drugih venčanja i imaćete ushićene goste nad buketima ceo dan i noć. Izaberite trake koje dopunjuju cveće i pustite ih da teku na vetru dok ceremonija počne.

Dodajte neke trake ovim sortama cveća:

Hortenzije
Roses
Suncokreti

5. Sve za orhideje

Odmaknite se od tradicionalnih ruža i idite na jedinstvenu lepotu orhideja. Ovo nežno i elegantno cveće je prelep omaž proleću i izgledaće zapanjujuće u rukama vaših deveruša. Birajte cveće koje se dobro slaže sa klasičnom mekom ljubičastom bojom orhideja ili uzmite belu ili roze sortu.

Ostali predlozi uključuju:

Ljubičasta anemona
Ranunculus
Dalije

Letnji buketi cveća

Pokažite svoju ljubav prema letnjem suncu tako što ćete u bukete deveruša ubaciti neke sjajne cvetove i zelenilo. U nastavku pročitajte više o tome kako da začinite svoje aranžmane jedinstvenim biljkama kao što su sukulenti i divlje cveće.

6. Sukulenti

Nega soka je postala popularna tema poslednjih godina, a sada su ove slatke biljke ušle u industriju venčanja! Iako tehnički nisu cveće, ove jedinstvene biljke stvaraju prelepe letnje bukete i dobro se slažu sa bilo kojim cvetnim aranžmanom po vašem izboru. Razmislite o dodavanju nijansi narandžaste i crvene kako biste upotpunili hladne zelene tonove sukulenata.

7. Tropikal

Donesite raj na svoju svadbenu proslavu i uključite neke tropske biljke u svoj poseban dan. Dodavanje velikih, bujnih listova ili smelog cveća vašim buketima deveruša je letnja obaveza i učiniće da se vaši gosti osećaju kao da su na ostrvu.

Preporučujemo da dodate:

Monstera ostavlja
Rajske ptice
Cveće hibiskusa

8. Vildflovers

Dodajte dašak magije svojim buketima djeveruša sa ljupkim aranžmanom poljskog cvijeća. Ovo nisu vaši tipični buketi – divlje cveće su hiroviti cvetovi koji svaki put dolaze u različitim aranžmanima. Ovi sanjivi buketi su posebno odlični za baštenska, boemska ili seoska venčanja.

Neke od naših omiljenih sorti divljeg cveća su:

Poppies
Daisies
Bellflovers

9. Budite hrabri

Iskoristite svoje letnje venčanje sa najsjajnijim i najsmelijim bojama koje možete pronaći. Sa bojama kao što su jarko ružičasta, narandžasta, crvena ili ljubičasta, vaši buketi deveruša će se isticati kao niko drugi. Ovo je savršen način da proslavite leto i učiniće da vaše fotografije sa venčanja popišu!

Dodajte malo boje svom venčanju sa ovim smelim cvetovima:

10. Odlučite se za žute i zlatne nijanse

Donesite sunce na svoje venčanje sa svetlim buketom žutog cveća. Proslavite uz širok izbor zapanjujućih nijansi koje će savršeno obuhvatiti radost i sreću koju osećate na vaš poseban dan.

Sa stotinama sorte koje možete izabrati, u nastavku smo izabrali naše favorite:

Suncokreti
Dalije
Nevena

Jesenji buketi cveća

Fall Vedding Flover Moodboard

Kako vreme počinje da se hladi i lišće počinje da menja boju, sastavili smo neke jedinstvene ideje za bukete koje će savršeno uslikati lepotu jeseni.
11. Naglasak sa pampas travom

Možda ste čuli za postavljanje pampas trave u svoj dom, ali šta je sa buketima za deveruše? Ova zapanjujuća neutralna biljka je zapravo odličan akcenat za bukete i daće vašem jesenjem venčanju boemski osećaj. Pošto je trava osušena, trebalo bi da traje dugo – savršeno ako planirate da zadržite svoj buket nakon venčanja.

Uparite svoju pampas travu sa ovim cvetnim preporukama:

Krem ruže
Bele hortenzije
Suncokreti

12. Rustik

Dajte izjavu na svom jesenjem venčanju tako što ćete deveruše ljuljati rustične bukete. Držite se neutralnih boja i toplih tonova kako biste svom seoskom venčanju dali ugodan jesenski osećaj. Preporučujemo korišćenje tamnih cvetnih boja kao što je kestenjasta sa svetlim krem nijansama.

Neke od naših omiljenih rustičnih biljaka uključuju:

Baštenske ruže
Dusti Miller
Vazdušne biljke

13. Dodajte maslinove grančice

Korišćenje prelepog cveća će uvek biti u stilu, ali uključivanje zelenila poput maslinovih grančica je jedinstvena alternativa koja ostavlja mnogo prostora za kreativnost. Uparivanje ovog lišća sa svežim belim ružama ostaviće vašim deverušama zapanjujući jesenji buket o kojem će se sigurno pričati u gradu.

Preporučujemo da ovom cveću i biljkama dodate grančice masline:

Bele ruže
Eukaliptus
Peonies

14. Nahranjene bobice

Da li ste ikada razmišljali o korišćenju voća u svom buketu? Ovo je jedinstven i zabavan način da svoje jesenje venčanje izdvojite od ostalih, a da pritom ostanete otmeni i šik. Bez obzira na to kakvu ukusnu bobicu odlučite da uključite u svoje aranžmane, vaši svadbeni buketi će biti samo za knjige!

Neke od naših omiljenih bobica uključuju:

Brusnice
Grožđe
Kupine

15. Ubacite zemljane tonove

Usmjerite svoju ljubav prema majci prirodi unosom zemljanih nijansi i tekstura u vaše vjenčanje. Ovi uglađeni, neutralni tonovi dodaju toplinu i romantiku i savršen su način da proslavite venčanje na otvorenom u jesen. Vaši gosti će odmah osetiti sjaj vaše ljubavi čim uđu na ceremoniju!

Pokušajte da koristite sledeće cveće u svojim buketima za deveruše:

Ranunculus
Tulipani
Crvene ili smeđe ruže

Zimski buketi cveća

Moodboard za zimsko venčanje

Donesite zimsku magiju na svoje venčanje sa ovim ledenim idejama i trendovima za buket deveruša. Nema boljeg načina da proslavite nove početke nego sa nekim prekrasnim zimskim nijansama i zadivljujućim cvećem.
16. Go Green

Pomešajte ga sa zadivljujućim aranžmanom zelenila! Neka vaše deveruše prave bukete različitih tekstura i oblika lišća kako biste proslavili vaš veliki dan. Takođe možete razmisliti o dodavanju belog cveća kako biste lepo upotpunili zelene biljke.

Još nekoliko predloga:

Zeleni suncokreti
Dusti Miller
Eukaliptus

17. Korsaži

Proslavite svoje venčanje i prazničnu sezonu uz zadivljujuće korsaže. Ovaj stil je jedinstven i svestran, ali unosi nivo klase i sofisticiranosti svakom zimskom venčanju. Zabavite se sa dizajnom i pustite svoju kreativnost na slobodu uz ovu uzbudljivu ideju za buket.

Preporučujemo da koristite:

Ranunculus
Magnolija
Daisies

18. Hladni tonovi

Ako želite da se držite plave, sive i ljubičaste na svom zimskom venčanju, pobrinite se da dodate te iste boje i u svoje bukete deveruša! Hortenzije su odlična opcija jer dolaze u velikom broju hladnih tonova i izgledaju apsolutno predivno na fotografijama. Ako želite da se poboljšate, pokušajte da dodate lavandu i ljubičice za dimenziju.

Neki drugi hladni ton cveća uključuju:

Irises
Delphiniums
Perivinkles

19. Sve belo

Držite se tradicionalne potpuno bele teme venčanja (i oponašajte oštar sneg) tako što će vaše deveruše razmetati belo cveće u svojim buketima. Možete ga učiniti jednostavnim sa belim ružama ili dodati akcente pampasne trave i lišća za puniji buket.

Takođe volimo da dodamo:

Calla lilies
Orhideje
Snovdrops

20. Osušena lavanda

Lavanda ima mnogo namena, ali jedan neobičan način da uključite lavandu u svoj život je dodavanje lavande u svoje bukete deveruša. Ne samo da će mirisati neverovatno, već će dodati stil vašoj proslavi.

Preporučujemo da uključite:

Bebin dah
Ljubičaste ruže
Eukaliptus

Bez obzira kakav jedinstveni cvetni buket izaberete za svoje deveruše, sigurno ćete imati prelep dan koji ćete vi i vaš partner zauvek ceniti. Za više inspiracije za venčanje, pogledajte naš vodič o etiketi poklona.