Jedinstven način korišćenja cveća na venčanju

Kada razmišljate o cveću na venčanju, uvek vam padnu na pamet buketi, centralni delovi za prijem i gumbijerke, ali postoje i drugi jedinstveni načini korišćenja cveća na vašem venčanju. Podelićemo sa vama neke od naših najboljih načina da uključite neko od vaših omiljenih cveća u vaše venčanje.

Uzmite svoje cveće na nove visine sa cvetnim lusterima. Ovo je savršen dodatak koji se može okačiti iznad plesnog podija ili u celom prostoru za prijem. Iako možda mislite da bi ovo bilo pomalo teško uraditi, zapravo je prilično lako! Možete kupiti zanatske obruče ili čak hula-obruče i pričvrstiti željene cvetove pomoću cvetne žice ili trake.

Pokažite svoje nove inicijale sa cvetnim monogramom. Jednostavno volimo njihov izgled kako bismo dodali dašak dekora i personalizacije vašem barskom stolu i/ili stolu za torte.

Iako su cvetne krune omiljene godinama, ako ne zamišljate boemsku aferu, ali biste i dalje želeli da imate nekoliko cvetova u kosi, cvetna ukosnica je savršeno rešenje. Ovo su takođe sjajni dodaci za najmanje članove vaše svadbene zabave – cvećare!

Vence

Vrata se često zanemaruju i jednostavno se ostavljaju jednostavnim kada se razmišlja o dekoraciji, ali to može biti lep način da pokažete svojim gostima gde treba da uđu ako im je dostupno više ulaza. Razmislite o korišćenju eukaliptusa, a za dodatnu boju možete staviti nekoliko cvetova kao što su hortenzije, ruže za prskanje i ranunculus.

Zavese za zavese

Zavese i zavese se mogu koristiti za omekšavanje ulaza ili transformaciju prostora. Umesto da ih ostavite da vise, možete dodati dašak dekoracije sa cvetnim i zelenim vezama.