Prihvatanje minimalizma sa potpuno belim trendom venčanja

Minimalistički kućni dekor je prisutan, a znamo da će trend biti popularan i za venčanja. Nismo mogli smisliti savršeniji način da proslavimo trend od potpuno bele palete boja. Uglavnom, potpuno bela paleta boja može biti modernija i minimalnija, ali želite da budete sigurni da izbegavate da stvari izgledaju previše sterilno. Prikupili smo nekoliko saveta i trikova o tome kako da izvedete zapanjujuće venčanje u potpuno belo.

Mešanje tekstura je ključno. Kada imate potpuno belu paletu boja, lako može pasti ako ne obraćate pažnju na teksture. Razmislite ne samo o svom izboru cveća, već io sopstvenoj odeći i stonom posteljini. Kada je u pitanju posteljina, možete napraviti organzu, suptilnu prugu sa satenskim i mat tkaninama ili lepu čipku za teksturu.

Kada je u pitanju aranžiranje cvetanja, odlazak na organskiji izgled slobodne forme će takođe dodati vizuelni interes. Kontrastirajte romantične puhaste baštenske ruže i ranunculus sa izbeljenim suvim cvećem za moderan izgled ili idite u klasiku sa hortenzijama i božurima.

Takođe želite da razmišljate o tonovima. Ako ste se ikada našli u prodavnici hardvera pokušavajući da pronađete savršenu belu boju za svoj dom, znate da to nije tako lako kao što zvuči. Postoji mnogo različitih nijansi koje možete izabrati, u rasponu od više žute preko zelene do čak ružičaste. Uparivanje različitih tonova zajedno stvara manje mat izgled i daje vašem dizajnu dodatno interesovanje.