Inspiracija za venčani buket

Uzbudljivi deo venčanja je branje venčanog buketa. Možete provesti sate listajući fotografije venčanih buketa na mreži, pokušavajući da izaberete savršenu boju, stil i kombinaciju cveća i zelenila. Da se ​​razumemo, dugo ste sanjali o ovom danu i želite da bude savršen. Dakle, ovde delim inspiraciju za buket za dan vašeg venčanja. Ostvarite svoj buket iz snova svojim stilom i ostvarite svoj san.

Ovaj romantični buket bi bio savršen za jesenje venčanje. Nikada nećete pogrešiti sa nijansama breskve i roze na bilo kom cveću koje ste izabrali. Ovaj buket se sastoji od tifani ruža, vrtnih ruža Julije, narandžastih mini karanfila, eukaliptusa, ruža od breskve i ranunculusa breskve.

Misti Blue Limonium i čičak čine prelep dodatak venčanom buketu ove nevesti. To je neverovatno opušten rustikalni svadbeni buket sa belim cvećem i mešanim zelenilom.

Obožavam ovaj svečani svadbeni buket sa mojim omiljenim bobicama hiperikuma koji dopunjuje ruže boje bobica i eukaliptus sa semenom.

Izaberite zelenilo maslinovih grana da upotpunite bordo-crvene cvetove i dodajte dašak belih ruža u buket za dramatičan kontrast.

Holli chic! Ovaj organski prirodni izgled ima neobičan i intiman osećaj. Postoje bukvalno stotine prekrasnih opcija zelenila. Ovaj svadbeni buket sastoji se od zelenila maslinovih grančica, eukaliptusa iz semena, bebinog daha, belog ranunculusa.

Postoje bukvalno stotine prelepih venčanih buketa koje možete izabrati. Mogućnosti su beskonačne! Ako ste mlada sa ograničenim budžetom, razmislite o tome da bukete deveruše napravite sa više zelenila i nekoliko cveća. Sačuvajte skupo cveće za buket neveste i povežite izgled vašeg venčanog buketa i deveruša bojom.