Inspiracija u boji cveća za zimsko venčanje

Začinite svoje zimsko belo svadbeno cveće bojom! Belo cveće je klasičan izbor za zimska venčanja. Završite godinu sa praskom! Ulepšajte raspoloženje svojih gostiju dodavanjem boje i teksture svom belom cveću. Napravite svoje venčane cvetne aranžmane tako da budu manje formalni i učinite ih srećnijim, prijatnijim i ćudljivijim dodavanjem boja. Ova godina je bila izazovna, implementacija socijalnog distanciranja u naše životne događaje. Želimo da vas inspirišemo i da vam pomognemo da preispitate svoje kreativne ideje i zabavite se! Evo nekoliko zabavnih, stilizovanih inspirativnih ideja i trikova kada uradite svoje cveće za zimsko venčanje.

Začinite zimsko venčano cveće

1. Tekstura: Dodajte punila i zelenilo sa jedinstvenom teksturom da biste razbili belo zimsko venčano cveće.
2. Boja: Budite smeli; dodajte slojeve boja ili nijanse zimskih boja pomešanih sa belim zimskim cvećem. Želite da dodate metalik? Evo saveta, lagano pošpricajte zlatnom ili srebrnom bojom na vašim cvetnim punilima ili zelenilu za sjaj.
3. Elementi okruženja: Koristite posteljinu, vaze i trake da dodate teksturu i vizuelni interes buketima, centralnim delovima i gumbima.

Uključite mnogo teksture i dubine kada dizajnirate svoje cvetne aranžmane. Pomešajte cvetove koristeći različite teksture kao što su hortenzije i bele paukove mame uparene sa malim cvetovima i cvetnim punilima. Naravno, dodajte zelenilo sa zimskim akcentima, kao što se vidi na slici ispod. Šišarke su savršen izbor sa plavim cvetovima delfinijuma. Stvaranje dubine sa teksturom održava aranžman toplim i privlačnim.

Baštenske ruže, standardne ruže, bobice hiperikuma i prašnjavi mlin zajedno stvaraju prelep, dimenzionalni svadbeni buket sa puno uzbudljivih tekstura. Okolni elementi i nijanse krem, breskve, crvene, prašnjavo zelene i bele trake stvaraju dubinu. Okolni detalji su savršena mešavina; zimska bela bunda i tamno sivo odelo upotpunjuju ambijent zimskog venčanja.

Dve osobe drže buket sa ružičastim cvećem. Fotografija Nicka Karvounisa

Možete baciti bilo koje pravilo pravo kroz prozor i smisliti potpuno originalnu ideju koja govori o vašoj ličnosti kao para. Volimo ovu desertnu tortu koja uključuje boju, teksturu i vizuelne karakteristike u dizajnu. Raznobojne boje kolača dopunjuju ruže uvučene u dizajn uz bljesak plavog čička i zelenila koje teče oko torte posutog šećerom. Savršenstvo za oko, zar se ne slažete?

Budžetske, ali fantastične ideje

Znamo da ste sve vi, novopečene dame, u blaženstvu zaruka, spremate se da počnete da planirate i oživite te Pinterest table! Pa, ne možete mnogo da pripremite a da ne odredite datum venčanja. Dakle, sastavili smo naše omiljene razloge za zimsko venčanje da bismo vam pomogli da planirate i zaštitite svoj budžet!

Venčanja van sezone

Održavanje venčanja van sezone je povoljno za budžet jer možete uštedeti hiljade tako što ćete izabrati venčanje van sezone (decembar – mart). Zimski meseci su obično niska sezona za prostore, što je dobra vest za vaš budžet. Cena po grlu biće niža nego što bi bila u junu ili septembru. Dajte sebi priliku da se razbacite u oblastima koje ne bi bile moguće tokom te vrhunske sezone (maj-septembar) ili ostanite daleko ispod budžeta.

Zimsko zelenilo

Zimsko zelenilo je savršeno rešenje za dekoraciju zimskog venčanja! Zelenilo je lako dostupno u ovo doba godine i jeftino! Vijenci, venci, centralni elementi – sve možete! Duboka zelena boja se može koristiti kao samostalna ili uparena sa akcentnom bojom po vašem izboru.

Zimsko zelenilo sivo plavo cveće

Žičana svetla mogu biti jedan od najromantičnijih aspekata dekoracije ikada. Koriste se tokom cele godine za venčanja, ali ne postoji vreme kada su prikladnije nego zimi! Ništa nije slično ambijentu praznične rasvete!

Par koji stoji na šetalištu okružen drvećem obavijenim svetlima

Trebamo li reći više? Najsavršenije čista pozadina sa snežnim pokrivačem.

Par u šumi sa kišobranom koji ih štiti od snega

Da li ste već uvereni da je zimsko venčanje pravo za vas? Ako ne, evo još nekoliko glavnih razloga; izostavili smo stvari kao što su topla čokoladica, tema medenjaka, svečane usluge i još mnogo toga!