Uradi sam buket za venčanje

Uradi sam svadbeni buketi za vaše deveruše, cvetne devojke ili kao zidne dekoracije. To je osvežavajuća alternativa klasičnom svadbenom buketu. Buket obruča je lagan za nošenje, delikatan i asimetričan. Koristite ih kao pozadinu za ceremoniju ili ih preuredite na svom mestu kao zidnu dekoraciju ili ih okačite na vrata recepcije da dočekate goste. To je savršen opušteni izgled, ultra svestran za svadbu u bilo koje doba godine. Ovi lepi obruči će ukrasiti vaše mesto klasičnim romantičnim izgledom. Najbolji deo ovog „uradi sam“ je to što im je potrebno minimalno vreme za izradu i što će se uklopiti u svaki budžet za venčanje.

Pribor za buket za svadbene obruče „uradi sam“ – Vendela krem ruža, beli lisiantus, tamnoplavi delfinijum, plavi čičak, bela veronika, eukaliptus od srebrnog dolara, makaze, prašnjavi mlin i žica.

Koraci za „Kako da“ napravite buket od obruča

Korak 1 – Počnite tako što ćete polovinu zelenila rasporediti oko obruča.

Korak 2 – Pričvrstite zelenilo na obruč tako što ga cvjetna žica čvrsto uvije. Odrežite stabljike nakon što ih pričvrstite za obruč sa cvetnom žicom.

Korak 3 – Isecite prašnjavi mlin i zalepite nekoliko stabljika trakom. Pričvrstite za obruč žicom sa cvetnom žicom koja čvrsto uvija za obruč. Dodajte prašnjavi mlin na oba kraja eukaliptusa od srebrnog dolara.

Korak 4 – Dodajte 2-3 stabljike čička koji preklapaju eukaliptus od srebrnog dolara. Napomena: koristite cvetnu traku pre ožičenja na obruč.

Korak 5 – Odrežite stabljiku ruže oko 1 inč od cvetanja. Izrežite cvjetnu žicu cca. 4-5 inča. Umetnite žicu kroz bazu stabljike. Ožičenje ruže dodaje stabilnost prilikom pričvršćivanja na obruč.

Korak 6 – Dodajte beli lisianthus na srebrni dolar i čičak na svakom kraju obruča sa zelenilom.

Korak 7- Dodajte delfinijum tamnoplave u sredini zelenila. Žičane Vendela krem ruže u centru zelenila, čvrsto spojene nagore. Pričvrstite cveće na obruč stvarajući asimetričan izgled. Spojite Vendela krem ružu uspravno na metalni obruč.

Prekrasan buket cveća!

Ta-da! Vidite kako je to bilo jednostavno napraviti? Završili ste svoj buket cveća. Cvetni obruč je prelep alternativni buket. Napravite bukete od obruča za svoje deveruše, cvetne devojke ili savršene kao zidnu pozadinu.