Kako uštedeti vreme i novac na cveću za venčanje

Kada je u pitanju venčano cveće, profesionalci u Blooms Bi the Bok znaju nešto o tome kako da vaše venčano cveće učine zabavnim, lakim, pa čak i pristupačnim! Evo 5 saveta kako da uštedite vreme i novac na cveću za venčanje.

Nema smisla da bismo preporučili da uradite svoje venčano cveće, ali uvek ćemo upozoriti da to nije za svakoga. Ako je pravljenje cveća na vašem radaru i niste sigurni odakle da počnete, kontaktirajte nas danas i mi ćemo vas provesti kroz proces i obavestiti vas koliko lako može biti! Pregledajte naše „uradi sam“ tutorijale ovde da biste započeli.

Izaberite unapred napravljeni paket

Uklanjamo sve nagađanja oko DII vašeg cveća pomoću naših unapred napravljenih pakovanja. Dolaze u širokom spektru boja i stilova i ima ponešto za svakoga. Imamo čak i pakete divljeg cveća za rustikalniji osećaj. Ne vidite ono što tražite? Kontaktirajte nas danas i možemo vam pomoći da izaberete svoje cveće i sastavite svoj sopstveni „paket“. Sa našim paketima, mi vam tačno kažemo koliko buketa i aranžmana možete da dobijete iz njih, kao i odabir cveća, punila i zelenila koji se lepo slažu.

Teži deo prepustite nama

Naši stručnjaci za cveće su tu da vam pomognu da sve shvatite. Od onoga što vam je potrebno u pogledu snabdevanja, do toga koliko cveća vam je potrebno da napravite buket iz snova. Tu smo i spremni da pomognemo! Dostupan putem e-pošte, telefona i ćaskanja uživo za sve vaše potrebe podrške za cveće. Možemo čak i da uzmemo vaše fotografije za inspiraciju i pretvorimo ih u listu cveća, sve što treba da uradite je da dodate u korpu i proverite! Ovo će garantovano uštedeti vreme i novac na vašem venčanom cveću.

Koristite zelenilo

Ako želite da uredite svoju ceremoniju i/ili prijem, ali ne želite da koristite cveće, zelenilo je divna opcija. Zelenilo se uklapa u toliko različitih stilskih mesta i svih vrsta pejzaža. Volimo zelenilo sa industrijskom atmosferom u stilu potkrovlja. Tropsko zelenilo odlično funkcioniše za venčanja na plaži i destinaciji. Meko, tekuće zelenilo, kao što su vijenci i venci, može dodati romantiku rustičnom, vintage, mjestu. Zelenilo je lakše raditi, ispunjava više i naravno košta manje od cveća.

Zamenite skupe cvetove

Toliko našeg skupog cveća ima jeftinije alternative. Ako ste fleksibilni u pogledu tačnog cveta, možemo još više povećati vaš budžet! Na primer, karanfili mogu dati isti efekat kao i božuri. Neke sorte ruža dele sličnosti sa baštenskim ružama. Zamena hrizantema ili prskanih ruža za ranunculus može biti još jedan način da uštedite novac. Ako vam je potrebna pomoć oko ovoga, ne ustručavajte se da nas kontaktirate kako bismo vas mogli provesti kroz to!