Alternative ružama za Dan zaljubljenih

Znamo da bi reči „alternative ruže“ mogle da pokrenu pitanje, zašto se mučiti? Dakle, prvo hajde da priznamo da je klasičan izraz romantike i NAJKOLIČNIJI cvet svih vremena ruža. To je odlično za njih, ali nisu uvek svačija šolja čaja. Dakle, u sledećoj posebnoj prilici u kojoj su pozvani, zašto ne biste malo začinili i razmislili šta da pošaljete umesto ruža?

Možda je to rođendan vašeg partnera, vaša godišnjica, Dan zaljubljenih ili samo dan kada želite da kažete da te volim sa nekim fantastičnim svežim cvećem kao alternativom ružama. Krajnje je vreme da svojoj drugoj osobi nabavite nešto promišljenije i malo personalizovanije od uobičajene gomile crvenih ruža. I da, naravno, Bon Jovi želi nekoga da položi „na krevet od ruža“, ali će morati da počne da se trudi malo više. Može da pročita ovaj članak za početak, sledeći put kada odluči da povuče bilo šta romantično. Takođe je dobro za njega da nauči zašto je broj ruža (ili cveća) bitan. Ali šta poslati umesto ruža?

Vi (i Bon Jovi) možete početi da postajete kreativni tako što ćete izabrati jedno od sledećih predivnih cveća koje čine savršenu alternativu ruža za vašu voljenu osobu. S jedne strane, cveće govori sve. Ali s druge strane, pogrešno cveće takođe mnogo govori. Dan zaljubljenih je dan kada želite da dobijete pravu poruku. Zato naučite nešto o sjajnom cveću za Dan zaljubljenih koje nisu ruže i ove godine budite kreativni sa njim!

Alternative ruža za vašu voljenu osobu
Božur

Božur je možda jedan od najčešće fotografisanih cvetova i to ne bez razloga. Božur – cvetni simbol Kine – može da živi i do 100 godina i upravo je tamo kao jedno od najpopularnijih venčanih cveća. Kaže se da donosi sreću i sreću; ključni sastojci za uspešnu vezu. Nemoguće je odoleti upečatljivom šarmu božura u eksplozivnim nijansama fuksije, roze, ljubičaste i žute.
Samo budite sigurni da ste barem odabrali boju koju voli.
Orhideja

Ženstvene i nežne, poput one posebne dame u vašem životu, orhideje su izuzetan i dugotrajan izbor, savršena alternativa ružama na Dan zaljubljenih. Sa svojim senzualnim linijama i tropskom lepotom, uhvatiće njen pogled svaki put kada prođe, nadamo se da će je naterati da misli na vas.
Anemone

Divlja u srcu, divlja u cvetu, anemona na starogrčkom znači ćerka vetra. Ovo uzbudljivo prolećno cvetanje savršeno je za voljenu osobu sa jakom ličnošću ili za novu i divlju romantičnu vezu. Osim toga, dolazi u širokom spektru boja, od kremastih do ružičastih, crvenih, ljubičastih i pravih plavih.

Ipak, pazite, latice anemone su izuzetno tanke i papirnate, pa budite nežni kada s njima rukujete.
Suncokret

Svojim prepoznatljivim izgledom, ovaj izvanredni cvet će sigurno ulepšati dosadan dan vašoj boljoj polovini. Razmislite o tome da impresionirate ljubimca vašeg oka jednim suncokretom koji će sakriti vašu strastvenu ljubav kroz svoju sjajnu lepotu širom otvorenih očiju. Suncokreti za Dan zaljubljenih ulepšaju nečiji dan na jedinstven način. Razmislite o buketu suncokreta ove godine da biste oduševili i iznenadili svoje Valentinovo.
lale

Promišljena, da ne spominjemo pristupačniju alternativu ružama, lale u celini simbolizuju strast i mladost. Ljubičaste se često povezuju sa kraljevstvom, dok se beli tulipani pojavljuju u scenariju više izvinjenja. Izaberite impresivan buket crvenih lala da biste dali moćnu izjavu o tome koliko vam vaša posebna osoba znači. Ljubičasti buket za Valentinovo će funkcionisati jednako dobro ako je dama kraljica. Savršen poklon za dugogodišnji par, pokušajte da ih pronađete u sezoni (kraj marta do sredine maja) po boljoj ceni.
Ranunculus

Takođe poznat kao „prolećna ruža“, ranunculus čini savršenu alternativu klišeu crvene ruže. U viktorijansko doba, ako ste nekome poklonili buket ranunculusa, to je značilo da kažete „Osećam da imate mnogo čari. Romantična gomila ranunkulusa biće savršena za onu osobu koja vas je najviše očarala.
hrizantema

Popularan jesenji cvet, povezan sa tratinčicom, hrizanteme simbolizuju optimizam i sreću. U određenim delovima Azije hrizanteme se koriste za pravljenje slatkog čaja koji se koristi u medicinske svrhe. Ako ste tek upoznali novu simpatiju ili želite novi početak, istaknite se tako što ćete pokloniti svoj jedinstveni Bouk crvenih mama koji predstavljaju svež predlog i poziv na avanturističku novu vezu.
Gilliflovers

Gilliflovers su se zvanično vratili. Ne govorimo o stočnoj hrani iz 80-ih, govorimo o raskošnom, bujnom cvetanju u najbogatijim nijansama.
Mini Calla Lilies

Ruže su crvene, ljubičice plave, ali buketi kala su za elegantne vas. Ima nešto u njihovim hipnotičkim oblinama što nas očarava. Verujte im da će uigrati bilo koje šik okruženje, posebno one u Virtue.
Lisianthus

Ovi obimni cvetovi takođe znaju

Nije li to na kraju ono što je ljubav? (Nadamo se!). Zgrabite uzor i uživajte u ružičastim i ljubičastim bojama koje će ulepšati svaku dnevnu sobu ili kabinu.
Kako pronaći svoje ruže alternative za Dan zaljubljenih

Pre nego što odaberete jednu od gore navedenih ruža alternativa da napravite veličanstven, promišljen gest, pokušajte da saznate šta vaš voljeni zapravo više voli. Pitajte njihovog najboljeg prijatelja ili majku ili možda nasumično uzmite „Koji cvet odgovara vašoj ličnosti?“ kviz zajedno i saznajte sami. Ako ovo ne funkcioniše, nabavite im buket koji ima njihovu omiljenu boju (to morate barem znati!) Uvek možete samo pitati naše stručne cvećare; znaju rezultat. Zapamtite, nemojte se plašiti da budete drugačiji i da se ističete.

Kada je u pitanju cveće i pokloni za Dan zaljubljenih, misao i izvršenje su ono što se računa. Suočimo se s tim, nisu svi ljudi od crvenih ruža. Ponekad je teško izabrati pravo cveće za svoju voljenu osobu koje će savršeno reći šta osećate. Ali, bliži se dan ljubavi i mi smo tu da ponudimo našu stručnost kako biste mogli da ostavite trajan utisak na nju ovog Dana zaljubljenih. Nudimo i ograničena izdanja, luksuzne bukete i cvetne aranžmane sa popustom za Dan zaljubljenih.