Da li ste uzbuđeni što ćete proslaviti Kiki festival, ali niste sigurni šta da poklonite svom partneru ovom posebnom prilikom? U ovom vodiču ćemo vam, nadamo se, pružiti neke korisne savete u vezi sa izborom Kiki cveća i poklona za vašu ženu ili devojku.

Počnimo sa malim uvodom u Kiki.

Festival Ćiksi, takođe poznat kao Dvostruki sedmi festival, obeležava se svake godine sedmog dana sedmog meseca u Kini, a svake godine 16. avgusta.

Biti kineski Dan zaljubljenih znači da ljudi obično slave poklanjajući cveće i poklone svom supružniku ili devojci.

Priča iza Kiki festivala je veoma zanimljiva. Zasnovan je na drevnoj kineskoj mitologiji o devojci po imenu Niulang i dečaku pastir sa druge strane reke. Umesto da idete beznadežno u dubinu mitologije.

Da skratim priču, sve je u ljubavi! Ne samo romantična ljubav već i drugi duhovni oblici ljubavi.

Svi volimo i želimo da budemo voljeni, a praktikovanje ljubavi i razmena poklona u tu svrhu je nešto što podržava svaka religija i svaka filozofija.

Dakle, ako ćete samo da proslavite Kiksi, trebalo bi da razmotrite sledeće ideje za poklon za svoju ženu ili devojku.

1. Cveće

Naravno, ovde smo malo pristrasni, ali moć davanja cveća se nikada ne može poreći, posebno kada je u pitanju izražavanje vaše ljubavi. Međutim, takođe je važno da odvojite vreme da kreirate smislenu poruku pre nego što naručite. Vaša žena ili devojka će vam dati mnogo dodatnih poena za smislenu poruku!

Cveće je uobičajen romantični poklon jer simbolizuje ljubav, rast i lepotu. Oni su više nego samo lepi, oni su simboli kako život i ljubav cvetaju kada se o njima pravilno brine. Neke od popularnijih sorti cveća koje se daju za Kiki uključuju:

Crvene ružeCrvene ruže na Mase za Kiki

– Beli ljiljani Beli ljiljan Kiki

– Ljubičaste irise
Ljubičasto cveće irisa Kiki

Cveće je tradicionalni poklon za Kiksija, ali muškarci često nisu baš sigurni šta da kupe da obeleže posebnu priliku nečim dodatnim.

 

Ništa ne može biti romantičnije nego da svom partneru poklonite sveže cveće. Jedinstveni cvetni aranžmani upakovani u kutiju sa cvetovima neodoljivi su poklon za svaku ženu.

Međutim, ako želite da izađete van okvira i tražite netradicionalne ideje za poklone za svoju ženu ili devojku, evo nekih drugih opcija koje smo smislili za vas.

2. Domaće čokolade

Domaće čokolade sa tamnom pozadinom

Asocijacija slatkiša na ljubav nije nova. Međutim, trend deljenja čokolada možete učiniti jedinstvenim tako što ćete ih sami napraviti.

Sasvim je moguće da ste potpuno novi u šporetu, ali pravljenje domaće čokolade može biti odlična zabavna aktivnost koja je jednostavna i prilično laka ako želite da naučite.

Ako niste dobri u pravljenju bilo čega u svom domu, možete jednostavno unajmiti neke članove porodice ili uzeti pomoć profesionalnog kuvara u stvaranju nečeg jedinstvenog za svog partnera.

3. Personalizovani nakit

Nakit na masi

Žene vole da nose nakit, a kada su u pitanju personalizovani predmeti, poklon nakita svakako podiže letvicu. Trend darivanja nakita za romantičnu priliku nikada neće izbledeti.

Ako zaista želite da pokažete svoju ljubav, možda biste želeli da poklonite prilagođenu dijamantsku ogrlicu sa imenom vašeg ljubavnog partnera. Ona će ga sigurno koristiti kao izjavu za događaj Kiksija i reći će njenim prijateljima o vašoj ljubavi.

4. Praznik helikoptera

Unutrašnjost luksuznog helikoptera

Ako budžet dozvoljava, onda je vođenje vaše supruge ili devojke na noćne izlete helikopterom nešto što će dan Kiki učiniti izuzetno nezaboravnim događajem u njenom životu. Zamislite iskustvo ispijanja šampanjca u helikopteru dok uživate u neverovatno lepom pejzažu dok ste na putu do svog luksuznog smeštaja za noć.

5. Personalizovana kožna torba

Krupni plan ručke luksuzne kožne torbe

Poklanjanje kožne torbe vašoj devojci ili ženi može biti veoma elegantan i nezaboravan poklon. To je nešto što će joj dugo ostati. Dodavanje prilagođenih detalja na kožnoj torbi učiniće je još nezaboravnijom.

Međutim, moraćete da dobro razmislite o ovome jer ćete morati da unapred naručite ovu stavku unapred. Takođe razmislite o tome da suptilno pitate svoju devojku ili ženu koju marku torbi vole u ​​ovom trenutku ili proverite njihovu garderobu za tragove.

6. Parfem

Parfem sa cvećem u pozadini

Parfem je mnogima prepoznat kao romantičan poklon. Nije tajna da svi volimo mirise i parfeme igraju vitalnu ulogu u našim životima. Jednostavno ne možete pogrešiti u pogledu romantičnog poklona za svoju ženu kada je u pitanju odličan miris.

Vredi napomenuti da izbor parfema treba izvršiti uzimajući u obzir starost i pol primaoca.

Poklon parfema je nešto što je odličan način da izrazite svoju ljubav. Dakle, prilikom odabira parfema vodite računa da on bude prilično otkrivajući i da miris parfema odražava ličnost vaše voljene osobe.

7. Doručak u krevetu

Stavke za doručak postavljene na krevet

Ako su neke od gore navedenih stvari van vašeg budžeta, stari dobri doručak u krevetu je uvek pobednik za početak dana.

Dok doručak u krevetu može biti prilično standardna stvar, imate puno prostora da dodate malo kič kreativnosti kao što je,

Možete razbiti jaje u obliku srca
Dodajte malo cveća
Sečenje voća i povrća na način da oblici dobiju značenje

8. Personalizovana knjiga

Devojka koja šeta šumom drži knjigu

Povodom Ćiksija morate da dokažete da je vaša žena ili devojka jedna od milion. Jedinstven način da to uradite je da izrazite svoju ljubav kreiranjem personalizovane knjige fotografija vaših zajedničkih života. U tu svrhu, možete se usredsrediti na njene najistaknutije kvalitete i druge pozitivne aspekte njene ličnosti što će stvoriti knjigu punu mnogo značajnih detalja.

Ovo je kreativan i lični način da joj kažete šta je čini tako posebnom za vas!

Možete istaći do 8-10 kvaliteta i sastaviti poglavlje za svaku. Takođe možda razmislite da joj ovo poklonite dok idete na piknik za poseban dodir.
Konačna presuda

Odabrati pravi cvet i ideje za poklon za svoju devojku ili ženu na Kiki-u nije uvek lako. Nadamo se da će vam naša lista pomoći sa nekim dodatnim idejama za poklon osim cveća. Ali, na sreću, uvek postoji sigurna opcija cveća koje je uvek pobednik!