Ideje za božićne poklone za nju

Majkl Buble je konačno izašao iz svog skrovišta, reklame vam govore da se prepustite svim nestašnim stvarima (pre nego što se okrenete do Nove godine i preklinje vas da uđete u teretanu), a vi se još uvek pitate šta da ubacite tu posebnu ženu tvoj život.

Bilo da se radi o vašoj mami, vašoj baki, vašoj sestri ili devojci, znamo da tražite nešto što im govori da vam je stalo – i da definitivno niste napustili sadašnju kupovinu do poslednjeg trenutka.

U našem najnovijem vodiču zaokružili smo neke od najboljih ideja za božićne poklone za nju, od praktičnih preko jestivih (aka čokoladnih) do „samo zato“. Čitajte dalje da biste se osećali inspirisanim i napravili tu božićnu listu pesama.

Svetla gomila cveća

Preskočite čarape i udaljite se od kompleta za kupanje, za poklon koji mnogo govori ne možete nadmašiti prelepi, luksuzni buket. Cveće govori sve, zaista. ‘Volim te’, ‘hvala’, ‘ti si moj najbolji prijatelj’. Zato su savršen izbor kada su u pitanju božićni pokloni.

Pošaljite joj neočekivanu gomilu prazničnog cveća, isporučenog direktno na njena vrata da započne božićnu sezonu ili ih poklonite kao bonus iznenađenja tokom te zamene poklona.

Prelep buket je takođe idealan izbor ako živite daleko od srećnice za koju kupujete ili ako vas trenutne mere ograničavaju u poseti, jer se mogu isporučiti direktno uz uključenu srdačnu notu.

Alternativno, možete poslati svečanu biljku koja može biti istaknuta na ponosnom mestu na stolu, idealno ako joj se nećete pridružiti na dan za svinje u ćebadima i ćurku.

Konačno, ako vas je deda Dejvid Atenboro ubedio da ove godine dočekate Božić bez plastike, onda je cveće idealan poklon, a odabir sezonskog cveća osigurava da postoji niži ugljenični otisak o kome treba da brinete! Pobeda za planetu, poklonika i za vas.

Planer i dopisnica za 2022

U redu, znači ova godina je propala, ali sledeća mora biti bolja, zar ne? Jel tako?

Uhvatite ovaj pozitivan način razmišljanja obema rukama i uzmite toj vodećoj dami u svom životu planer kako bi mogla da zakaže sve te važne sastanke, sastanke i zabavne aktivnosti za sledeću godinu.

Filo-faks je uvek vredna investicija ili možete da izaberete razigrani stil koji odgovara njenoj ličnosti i koji će uživati da koristi svaki dan. Odaberite odgovarajuću kancelariju i imaćete poklon u kome će ona moći da uživa dugo nakon što se ostaci ćuretine popije i skinu ukrasi.

Kutija za pretplatu

Kutija za pretplatu održava čaroliju Božića dugo nakon što se dan završi. Odlučite se za 3 ili 6 meseci pretplate na tematske kutije za koje znate da će joj se svideti. Postoji širok spektar dobavljača poklona za pretplatu, koji nude sve, od pretplata na knjige do noćnih kutija za kari do paketa koji isporučuju sjajne čarape na mesečnom nivou. Evo nekoliko tema koje treba razmotriti:

Hrana slavna hrana – To je ono što je Božić, zar ne? Pa, nastavite da poklanjate sjajnu hranu sa kutijom za pretplatu usredsređenu na hranu. Naći ćete sve vrste ovih dostupnih, od kutija do vrha ispunjenih gnjecavim, čokoladnim kolačićima do kompleta za pravljenje testenina za početnike kuvare do kutija za pečenje sa svim sastojcima potrebnim za pravljenje kolača i hleba koji bi mogli da pariraju onima iz Pola Holivuda.
Kutija crva za knjige – Pronaći ćete kutije za pretplatu koje šalju novu knjigu svakog meseca kako bi primaoci uživali i obično imaju zajednice kojima se mogu pridružiti kako bi razgovarali o zapletu i stekli prijatelje istomišljenika.

Kompleti za zanate – Ako je ona lukava, kutija sa novim kompletom za zanat svakog meseca će biti dobro prihvaćena. Ove kutije obično sadrže sve alate i materijale koji su vam potrebni, kao i detaljna uputstva, kako bi primaocu pružili degustaciju svih vrsta zanata.

Sobna biljka

Za one od nas koji smo samci i živimo u iznajmljenom smeštaju, biljke su postale naši najbolji prijatelji – posebno tokom 2020. Imajući to na umu, pokupite joj novog lisnatog drugara za njen dom sa božićnom temom ili onim u kome možete uživati put u Novu godinu.

Volimo božićnu zvezdu, sa svojim smelim crvenim i zelenim listovima koji se ističu u svakom životnom prostoru ili neobičan božićni kaktus, prikladno nazvan kako cveta u decembru. Za biljku koja je otporna na crni palac, odlučite se za biljku pauka. Ove lepotice sa šiljastim lišćem brinu o sebi, uz minimalno zalivanje i mnogo mogućnosti za razmnožavanje svojih beba tokom vremena.

Zvuči dobro? Ili dostavite svoju biljku direktno ili je sami zamotajte u ukrasni papir da biste im predstavili tog dana.

Dan iskustva

Ova godina nije imala mnogo iskustva, ali nadamo se da će 2022. dati rezultate. Dan iskustva je odlična ideja za božićni poklon za nju jer možete odabrati nešto potpuno lično i u čemu možete uživati zajedno.

Obilazak destilerije džina, dan na trkačkoj stazi, let balonom iznad njenog omiljenog grada, privatna sesija hranjenja egzotične životinje – postoji toliko neverovatnih iskustava koje možete izabrati. Osim toga, dani iskustva su sjajni, ne samo kao poklon koji stvara uspomene, već i za životnu sredinu jer nema papira ili otpada o kojima treba da brinete – idealno ako joj je stalo do održivog života. Preporučujemo vam da platite malo više za opciju poklona, pri čemu mnogi dobavljači iskustava šalju detalje o tome šta ste kupili u posebnoj koverti ili novčaniku koji se može umotati i otvoriti na Božić.