Poklon kompleta dekoracije za dom za praznike

Dok se bližimo kraju, čini se da je najduža godina ikada, želimo da vam donesemo malo praznične radosti sa našom podelom kompleta dekoracije za dom za praznike. Na kraju krajeva, zaista nikada nije prerano za ukrašavanje za prazničnu sezonu. Savršeno uparen da odgovara vašem drvetu, čarapama ili drugom kućnom dekoru, ovaj poklon paket donosi deo magije sezone u vaš dom baš na vreme za Božić.

Jedan srećni dobitnik poklona će dobiti:

Zlatni praznični buket:
Dizajnirano i bezbedno isporučeno od strane lokalnog cvećara. Ovaj buket sadrži svečanu mešavinu ruža, ljiljana, alstromerije, božićnog zelenila i još mnogo toga! Savršeno za unošenje radosti u vaš dom.
Crveni kala ljiljan:
Sa cvetovima u obliku trube, ova živahna biljka kala dodaje dramatičan izgled sezoni. To je prikladan dodatak kolekciji biljaka ili za dodavanje u vaš dekor ove sezone.
Rustični šarm venac:
Ovaj venac dolazi sa mirisnom mešavinom eukaliptusa i božićnog zelenila. Čini šarmantan akcenat na bilo kojim vratima ili zidu.

Evo kako ulazite:

Na našoj veb stranici, jednostavno unesite svoju e-poštu u iskačućem prozoru za darivanje. Ulaskom u nagradnu igru, takođe ćete se prijaviti za promotivne i marketinške e-poruke. Možete otkazati pretplatu u bilo kom trenutku.

Pobednik će dobiti e-poruku sa detaljima da iskoristi svoju porudžbinu. Buket će biti isporučen bezbedno i bez kontakta od lokalnog cvećara. Kala ljiljan i venac će takođe biti dostavljeni na vaša vrata bez kontakta. Zvanična pravila za nagradnu igru možete pronaći ovde.

Iako se ova predstojeća praznična sezona može razlikovati od većine, naša kolekcija svečanih aranžmana je tu da nastavi tradiciju i donese radost vašim najmilijima. Čak i ako naše proslave postaju virtuelne, i dalje možete biti tu za svoje prijatelje i članove porodice. Slanje buketa ili poklona svojim najmilijima je značajan gest koji ulepšava njihov dom i podseća ih koliko vam je stalo. Sa svežim cvećem, centralnim delovima, vencima, vencima, poklonima i još mnogo toga, imamo sve što vam je potrebno da praznike učinite posebnim. Naša praznična kolekcija je dizajnirana sa svečanim nijansama i jedinstvenom teksturom da unese magiju sezone u svaki dom.

Želimo vam bezbedne i srećne praznike i puno sreće u nagradnoj igri.