Vodič za poklone za Valentinovo

Još jedan Galentin dan je pred vratima, a to znači da je skoro vreme da proslavite svoje najdraže prijateljice. Tako je, februar je više od romantike. Bez obzira da li ćete provesti Galentin dan uživajući u virtuelnom ručku ili ćaskati sa prijateljima o tome kako ste zajedno osvojili prošlu godinu, promišljen poklon pokazuje da cenite.

Treba vam pomoć pri odabiru savršenog poklona? Nema problema – naš vodič za poklone za Galentinov dan 2021. uključuje ponešto za svakoga, od vašeg dugogodišnjeg najboljeg prijatelja do vaše nove drugarice iz susedstva. Čitajte dalje da biste videli naše izbore nekih od najboljih cveća za Dan zaljubljenih i nekoliko drugih predmeta koje će svaka dama sigurno voleti.


Šta je Galentin dan?

Ono što je počelo kao izmišljeni praznik na Parks and Rec-u pretvorilo se u stvarnu proslavu ženskog prijateljstva i samoljublja. Jer, bilo da krstarite životom samac ili sa partnerom, ne biste mogli bez svojih prijatelja!

Leslie Knope preporučuje da se dan proslavi uz ručak sa vaflima i mimozama, ali to ne znači da je to potrebno. Najvažnija stvar o Galentinu? Neka vaše devojke znaju koliko cenite njihovo prijateljstvo i podršku jer uvek ima mesta za više ljubaznosti.
Kada je Galentin dan?

Ovo je lako zapamtiti! Dan zaljubljenih pada 13. februara, tako da ima dovoljno vremena da proslavite sa svojim prijateljicama i uživate u Danu zaljubljenih.
Cveće za Valentinovo

Tako je, februarsko cvetanje ima mnogo više od tradicionalnih ruža za Dan zaljubljenih. Nudimo cveće za Galentin dan koje varira od šarenog i živopisnog do prefinjenog i elegantnog, tako da možete pronaći savršen poklon za Galentin dan za sve devojke u vašem životu.

Ako se ustručavate da pošaljete cveće prijateljima, nemojte! Ne postoji takva stvar kao što je previše ljubavi. Zato pošaljite cveće (i osmehe) svojoj mami, koleginici, prijatelju, sestrama, komšinici i svim ostalim devojkama bez kojih ne biste mogli da živite.
Sveet Emotions

Za prijatelja koji je sladak koliko god može, pošaljite savršenu kombinaciju cveća i čokolade. Mešavina ljubičastih irisa i crvenih i ružičastih lala ulepšaće joj dane, a slatkiši Vogeza oduševiti njene sladokusce.

Učinite to još slađim sa beleškom koja vašem Galentinu govori sve stvari koje cenite kod njih. I ne plašite se da postanete malo sokovi.
Zdravica za prijateljstvo

Ako ove godine nećete lično nazdravljati, pošaljite svojoj prijateljici buket koji je podseća na savršenu čašu vina. Ona će piti lepotu ovog zadivljujućeg buketa ispunjenog bordo ljiljanima i zmajevima. Uparite sa picom, igricama i video ćaskanjem i imaćete savršenu noć.
Vaša veza će se nastaviti

Za poklon koji može trajati koliko i vaše prijateljstvo, pošaljite sveže cveće sa dozom sukulenata. Ovaj šareni aranžman uključuje alstromeriju koja počinje da cveta nakon što se isporuče i pustinjske sukulente koje vaš prijatelj može ponovo posaditi i uživati u njima godinama koje dolaze. Ko to ne bi voleo?

Ako vaš Galent ne može da se zasiti zelenila u svom domu, pošaljite jednu od naših biljaka za Dan zaljubljenih. Uz orhideje, hoje, potos i još mnogo toga, moći ćete da pronađete biljku koja je u njenom stilu. Pored toga, uključujemo i super slatke lonce!
Pokažite neku klasu

Za elegantan zaokret u modernom izgledu, ne možete pogrešiti sa Bukom ruža mekih boja uparen sa ljiljanima, anemonom i bobicama hiperikuma. To je šik i graciozan, a da nije ni malo dosadan.

Možete odabrati buket koji je umirujući kao šolja njihovog omiljenog čaja i sladak kao kolačić koji ide uz njega. Dakle, da, to je odličan izbor za vašeg prijatelja koji je pod stresom.
Ulepšajte im dan

Da biste dodali malo sunca u njihov dan, ne možete učiniti mnogo bolje od buketa veselih suncokreta! Svetle latice će svakome izmamiti osmeh, bez obzira koliko je tmurno vreme napolju.

Ako želite da pošaljete svetao buket različitih boja, pogledajte ove šarene lale. Sa crvenom, ružičastom, žutom, narandžastom i belom, oni donose dugu pravo u dom.
Darovi za Dan Galenata

Tražite drugi način da zahvalite svom Galentinu za njihovo beskrajno prijateljstvo? Odabrali smo neke poklone koji će vašim damama dati do znanja koliko ih cenite.
Ogledalce ogledalce

Dan Galenta je sve o proslavljanju i osnaživanju svih žena u vašem životu. Podsetite svoje dame koliko su ljupke sa šik ogledalom! Ne samo da će izgledati predivno u njihovom domu, već će poslužiti i kao podsetnik da mislite da su lepi, iznutra i spolja. Da biste ga učinili posebno posebnim, uključite neke motivacione beleške (ili šale) kada se osećaju malo loše.
Tretirajte sebe

Ko ne zaslužuje malo samozadovoljavanja? Olakšajte svojim devojkama da se počastite vrhunskim kuhinjskim aparatom: aparatom za vafle u obliku srca. Taman kada pomislite da vafli ne mogu biti bolji, ovaj mali dečko dokazuje da niste u pravu.

Vaša najbolja prijateljica će moći da usavrši svoj vafel game kod kuće, tako da će biti spremna da vas pozove kada dođe vreme. Još jedan bonus? To je savršen poklon za početak tradicije ručka za Dan Galenata. Leslie Knope bi bila ponosna.
Uvek tu za tebe

Odlična stvar kod prijateljstva je to što može preživeti razdaljinu i vreme odvojeno. Ipak, teško je nemoći da grlimo naše devojke redovno.

Da biste svojim damama pokazali da uvek mislite na njih, naručite par hoja u obliku srca koje su uključene u našu kolekciju biljaka za Dan zaljubljenih. Možete zadržati jednu za sebe (zapamtite, samoljublje), a drugu dati svom prijatelju. Svaki put kada pogleda u slatko zeleno srce, podsetiće se da ste udaljeni samo jedan telefonski poziv.

A pošto su ove biljke sukulenti, lako se brinu o njima. To ih čini savršenim za sve, uključujući mame koje prvi put posećuju biljke i česte putnike.