Učinite ovaj Dan zaljubljenih nezaboravnim uz naš izbor luksuznih poklona. Potrebna vam je pomoć pri odabiru? Pogledajte naš vodič za poklone.

Valentinovo cveće

Cveće je definitivno popularan izbor za Dan zaljubljenih, ali sa Appleiard-om ćete dobiti nešto mnogo uzbudljivije od standardne gomile. Dizajnirali smo zadivljujući asortiman buketa, koji su svi dizajnirani sa luksuzom i romantikom na umu da zaista razmazimo tu posebnu osobu ove godine.

Crvene ruže

Da li bilo šta kaže na Dan zaljubljenih kao crvene ruže? Možda izgledaju kao kliše, ali njihov status simbola ljubavi je dobro zaslužen. Oni su vekovima predstavljali ljubav, romansu i strast, pa ako niste sigurni šta da pošaljete, zaista ne možete pogrešiti sa gomilom crvenih ruža.

Imamo širok izbor crvenih ruža za ispraćaj ovog Dana zaljubljenih, od poklona jedne crvene ruže do raskošnih buketa do dve stotine baršunastih cvetova. Postoji mnogo različitih sorti koje možete izabrati, u rasponu od naših lepih i sitnih Calipso dragih ruža do naših ogromnih i luksuznih Ever Red ruža. Pogledajte naš vodič za crvene ruže da biste saznali više o različitim dostupnim vrstama.

Alternative Crvenim ružama

Crvene ruže nisu za svakoga, tako da imamo i nekoliko prelepih buketa ruža u alternativnim bojama poput breskve, žute, roze i lavande. Naše Vintage ruže su odličan izbor za Valentinovo, sa šarmantnim mekim breskvicama, roze, jorgovanim i belim ružama završenim lepom belom astrancijom i ružičastom zlatnom papratom. Za svetliji odabir, pogledajte našu ružu za Valentinovo – savršen za ljubitelje živih boja, ovaj buket uključuje vruće narandžaste, cerise, breskve i bledo ružičaste ruže.

Takođe imamo mnogo buketa sa različitim alternativnim romantičnim cvetovima, od kala i orhideja, do ranunculusa i lala. Ako želite da pošaljete nešto malo drugačije, buketi poput Sveet Melodi ili Berri Burst sigurno će vam pomoći!

Naša Couture kolekcija je definitivno pravi put ako zaista želite da razmazite nekoga ovog Dana zaljubljenih. Ovo je naš prepoznatljiv asortiman, koji sadrži naše najfinije stabljike i najraskošnije aranžmane. Sigurno ćete ih zaista oduševiti ovim buketima. Neki sjajni izbori uključuju našu lepu u roze zaista zapanjujuću i naš veličanstveni Shov Stopper, zadivljujući prikaz kraljevskih ljubičastih vanda orhideja i crvenih ruža Visočanstva.

Ko kaže da se romansa mora završiti na Dan zaljubljenih? Učinite svaki mesec posebnim uz našu pretplatu na cveće. Prijavite se i mi ćemo svakog meseca slati ekskluzivne sezonske bukete na njihova vrata. Da bismo obeležili ovu priliku, naša pretplata za Valentinovo počinje klasičnim poklonom od desetak baršunasto crvenih ruža.

Poklon setovi za Valentinovo

Tražite poklon koji zaista ispunjava sve okvire ove godine? Naši poklon setovi imaju sve što vam je potrebno da dan bude zaista romantičan, kombinujući naše zapanjujuće bukete sa izborom vina, šampanjca, mirisnih sveća i čokolade.

Cveće i šampanjac

Proslavite Dan zaljubljenih sa stilom uz luksuzni buket uparen sa izvrsnom bocom šampanjca. Pomoću našeg alata za pravljenje poklona možete kreirati sopstveni personalizovani poklon za Valentinovo – jednostavno izaberite njihov omiljeni šampanjac, a zatim i buket koji će ga pratiti. Naš izbor uključuje flaše iz legendarnih kuća šampanjca kao što su Veuve Clickuot, Moet & Chandon i Dom Perignon.

Očuvani poklon setovi ruža

Volite cveće, ali želite da traje duže? Imamo odgovor! Naše očuvane ruže su prave crvene ruže, stručno očuvane kako bi zadržale svoju prirodnu živost i teksturu. Zahtevaju vrlo malo nege i predstavljaju lepe romantične uspomene koje će trajati godinu dana ili duže.

Možete ga poslati samostalno kao poklon za izjavu ili im priuštiti poklon set. Uparili smo naše očuvane ruže sa izborom ukusnih poslastica, uključujući čokolade, proseccos, vina i šampanjce.

Napravite savršenu noć zaljubljenih uz naše luksuzne zanatske korpe. Imamo širok asortiman za sve ukuse i budžete, od ukusnih korpi za popodnevni čaj (u kompletu sa šampanjcem!), do ukusnih čokolada i ukusnih tanjira za ispašu. Savršeno za deljenje!

Valentinovo biljke

Tražite nešto dugotrajnije za Dan zaljubljenih? Biljka bi mogla biti savršen izbor! Prave odlične alternativne poklone (posebno za one koji nemaju dovoljno kućnih biljaka!), a vaš partner će moći da uživa u njihovom cvetanju nedeljama ili mesecima.

Naša biljka orhideja srca je očigledan izbor za ovu priliku, a takođe imamo prelepe minijaturne biljke ruža i standardne orhideje u raznim bojama.