Majčin dan je savršena prilika da svojoj mami pokažete koliko vam znači i učinite njen dan zaista posebnim. Znamo da može biti teško pronaći savršen poklon, pa smo sastavili ovaj vodič kako bismo vam pomogli da pronađete nešto što će joj se svideti.

Cveće

Buketi su klasika za Majčin dan – nema boljeg načina da joj ulepšate dan od prelepih cvetova koji se isporučuju direktno na njena vrata.

Bez obzira da li više voli rajske mirisne ljiljane, svetle i vesele ruže ili divne karanfile, sigurno ćete pronaći nešto savršeno iz naše izuzetne kolekcije buketa. Za istinski luksuzni poklon, istražite našu Butik kolekciju – ove bukete su pripremili i dizajnirali naši stručni cvećari, i sigurno će se izdvojiti iz gomile.

Koje cveće je najbolje poslati za Majčin dan?

Mučite se da odlučite koje cveće da pošaljete? Sumirali smo naše najpopularnije sorte za Dan majki.

Ruže za majčin dan

Omiljene za sva vremena, ruže su idealne za Majčin dan. Mi zaista volimo ružičaste i bele ruže za Majčin dan. Ružičaste ruže su divan način da pokažete šta ona znači za vas, simbolizujući zahvalnost i uvažavanje, dok bele ruže označavaju istinu i čistotu.

Proleće je vreme novih početaka, obnove i ponovnog rađanja, što svaki prolećni buket čini prikladnim izborom za Dan majki. Lale, zumbuli i narcisi su uvek cenjeni, a mi imamo izbor buketa za Majčin dan koji sadrže ove prolećne favorite.

Ako tražite preokret u klasičnom prolećnom izgledu, naš cvet trešnje će sigurno impresionirati, svojim obilatim prskanjem pravih cvetova trešnje, smeštenim među nizom cveća u engleskom baštenskom stilu.

Ljiljani su klasičan simbol majčinstva, kao i lepote i čistoće. Svojim mirisnim mirisom i prelepim cvetovima ističu se u svakom cvetnom aranžmanu. Imamo veliki broj boja i sorti ljiljana posebno odabranih za Majčin dan.

Orhideje za Dan majki

Orhideja je elegantan, ženstven cvet koji šalje odgovarajuću poruku ljubavi, milosti i divljenja. Sa svojim egzotičnim i privlačnim cvetovima, orhideje su izvanredno cveće u buketu za Majčin dan.

Hortenzije za majčin dan

Sa svojim velikim cvetovima i čipkastim laticama, hortenzije su neodoljivi dodatak svakom buketu. Oni simbolizuju ljubav, iskrenost i iskrene emocije i divan su način da joj pokažete koliko vam je stalo.

Cvetna pretplata za Majčin dan

Pretplata na cveće je savršen poklon za Dan majki da pokažete svojoj mami da je cenjena tokom cele godine. Nasmejte je svežim cvećem svakog meseca.

Neka popodnevni čajevi i kokteli budu isporučeni do njenih vrata za ovaj Majčin dan. Odredili smo najbolju hranu i piće za naše majstore, da bismo napravili zaista raskošan poklon za Dan majki.

Naše korpe za Dan majki su prepune svih vaših omiljenih popodnevnih čajeva, uključujući tradicionalni engleski čaj, slatke poslastice i primamljive slatke jela, zajedno sa izborom vina, šampanjca i koktela. Savršen način da proslavite sa stilom, čak i tokom zaključavanja.

Biljke za majčin dan

Kućne biljke su divna alternativa tradicionalnom buketu. Naš izbor biljaka za Majčin dan uključuje prelepe orhideje u saksiji, kao i druge cvetne biljke poput ljiljana, hortenzija i ruža u raznim bojama. Trajaće duže od buketa i nedeljama ispuniti njen dom cvetovima. Ako vaša mama voli baštovanstvo ili voli da ima kućne biljke u kući, ovo je savršen izbor.

Poklon setovi za majčin dan

Otkrijte naše izuzetne parove čokolade, cveća, vina i šampanjca i učinite joj prvi dan za pamćenje ovog Majčinog dana.

Počastite je luksuznom flašom Moet šampanjca i zadivljujućim couture buketom ili pošaljite kutiju naših zanatskih čokolada sa flašom primamljivog prošeka. Sigurno ćete pronaći nešto što će joj se svideti u našoj kolekciji.