Cveće na pretplatu, ili pretplate na cveće, obuhvataju razne usluge gde kupci mogu da isporuče cveće na mesto po njihovom izboru. U zavisnosti od usluge, kupci mogu da izaberu bukete koji se šalju ili dobiju nasumični buket sezonskog cveća.

Neke usluge takođe dozvoljavaju slanje cveća na određene datume ili praznike (npr. Majčin dan ili godišnjice). Iako je uobičajeno da kupci šalju cveće kako bi obeležili posebnu priliku, opšti razlog zašto pretplate na cveće danas postaju sve popularnije je sve veća zahvalnost za svakodnevno cveće u blizini.

Prirodne lepote cveća koje svakodnevno donose u domove i kancelarije okrepljuju i smiruju okolinu. Osim toga, pogodnost čestog slanja cveća bez muke da ga prethodno naručite je glavna prodajna tačka.

Ko nudi cveće na pretplatu?

Treba napomenuti da ne samo da cvećari nude usluge pretplate, već i specijalisti za rezano cveće. Pretplate na cveće su rastuće tržište i takođe mogu pomoći u vašem inventaru.

Ove avansne porudžbine vam omogućavaju da planirate unapred i naručite jedinstveno cveće i skladištiti samo ono što je potrebno dok smanjujete otpad. Možete čak koristiti i višak cveća iz drugih porudžbina kao deo buketa, još više upravljajući otpadom.

Prednosti cvetnih pretplata

Kao bonus, usluge pretplate na cveće mogu vam omogućiti da i klijentima pružite bolje cveće. Korišćenjem sezonskog cveća, vaši buketi će biti višeg kvaliteta, što će vaši kupci svakako ceniti.

Naravno, s obzirom na prirodu pretplate, možete razviti dugoročne odnose sa svojim klijentima. Možete saznati o preferencijama svojih klijenata dok komunicirate sa njima u svakoj isporuci i možete prilagoditi njihove buduće bukete tako da odgovaraju tim preferencijama. Ovo vam definitivno može omogućiti da steknete njihovu naklonost i na kraju poboljšate svoju vezu.

Toliko je prednosti cvetnih pretplata da se može osećati kao da propuštate čitavu industriju koja ne prati trend. Ako vas to opisuje, pokušajte da ponudite plan pretplate i pogledajte kako funkcionišu!

Cvećari, da li nudite cvetne pretplate kupcima? Koje stvari rade ili ne rade za vas? Molimo vas da podelite svoje komentare ispod!