prelepih buketa deveruše

Tražite inspiraciju za bukete deveruša? Želite da ulovite najbolje cvetove za svoje prelepe devojke? Gledati na budućnost. Imamo prelepe ideje za buket deveruše koje odgovaraju svakoj temi venčanja, šemi boja i budžetu.


INSPIRACIJA ZA BUKET DEVERUJE

Ovi ružičasti buketi deveruša su tako lepi da će ih vaše devojke jednostavno obožavati. Stvoreni po uzoru na nevestin sopstveni buket, oni su nešto manje veličine, ali prepuni isto toliko prelepih sorti cveća. Kombinacija božura, baštenskih ruža i delikatne astilbe daje ovim buketima moderan tek ubrani izgled – savršen za opušteno letnje venčanje. Sviđa nam se kako je mlada dala svom sopstvenom buketu da se dodatno istakne vezivanjem traka za stabljike.

Postoji nešto zaista šik u tome da koristite samo jednu sortu cveća u vašim buketima djeveruše i da je pokažete do savršenstva. Ruže su idealan izbor i donose pravi osećaj romantike u ovu priliku. Izaberite jednu boju za upečatljiv monohromatski izgled ili kombinujte slične nijanse za dodatnu dubinu. Ostalo cveće koje deluje posebno dobro kada se aranžira masovno su božuri, hortenzija i gipsofilija.

prelepih buketa deveruše

prelepih buketa deveruše

prelepih buketa deveruše

prelepih buketa deveruše

prelepih buketa deveruše

prelepih buketa deveruše

prelepih buketa deveruše

Venčanje je razlog za pravu proslavu i ništa ne postavlja ton bolje od cvetova jarkih boja. Ovaj prelepi buket deveruše je pun smelih, sukobljenih boja od ljupke jorgovane do bebe roze i rumene breskve. Dodavanje finih dugmadi daje pravi ljupki osećaj.

Trend neusklađenih haljina za deveruše ne pokazuje znake usporavanja, ali da li ste razmišljali o tome da svojim ‘sluškinjama date neusklađene bukete da ih nose niz prolaz? To je sjajan način da proslavite pojedinačno svaku djeverušu – posebno ako nose istu haljinu – a možete čak i dizajn zasnovati na njihovom omiljenom cvijetu. Odaberite boje koje se toniraju zajedno za prelepo uklopljen izgled ili, ako se osećate hrabro, dajte svakoj devojci drugu boju duge.

Evo karakteristične ideje za buket za mladu koja se usuđuje da bude drugačija. Ova kompaktna gomila žutog cveća kraspedija je na vrhu prelepe Vanda orhideje i uokvirena kragnom od ‘Green Trick’ dianthusa. Pun je blistave boje i teksture, a dodatak koordinirajuće manžetne za zglob zaista upotpunjuje izgled.

Ovaj tropski buket djeveruše bi bio savršen za plažu ili egzotično vjenčanje. Odličan izbor cvetova uključuje Calla ljiljan, nerine i leucospermum sa izborom gerbera jarkih boja za dobru meru. To je hrabar i lep izgled – idealan za svadbenu zabavu koja želi da bude zapamćena.

Sive haljine za deveruše ne samo da prevazilaze godišnja doba, već pružaju i neutralnu pozadinu koja će pokazati vaše venčano cveće do zadivljujućeg efekta. Tamno ružičaste boje imaju divan starinski kvalitet kada se kombinuju sa sivim, ali živopisnijim nijansama rade podjednako dobro, posebno za jesenje venčanje. Imajte na umu da je mlada takođe odlučila da istakne svoju deverušu, dajući joj odgovarajuće cveće da nosi u kosi. Mali detalji poput ovih čine da se vaše služavke osećaju posebno, a vaše fotografije sa venčanja dostojne trenutka!

Tražite alternativu tradicionalnom buketu deveruše? Pomander bi mogao biti odgovor! Lopta cveća, raspoređena u cvetnu penu i okačena na ukrasnu traku, svadbeni pomanderi su popularan izbor za mlađe deveruše i cvećare, ali nema razloga zašto ih ne bi volele i vaše odrasle služavke.

VRHUNSKI SAVETI ZA BUKETE DEVERUJE

Potrebna vam je pomoć pri odabiru buketa za deveruše? Evo nekoliko najboljih saveta i stvari koje treba uzeti u obzir pri izboru buketa za deveruše.

Mnogo je lakše odabrati bukete za svoje deveruše kada sami odlučite, jer se oni često oslanjaju na buket neveste.
Uzmite inspiraciju iz sopstvenog buketa i odlučite da li želite da napravite njegove manje verzije za svoje ‘sluškinje, ili želite da imaju kontrastnu boju ili raznovrsnost cveća.

Ako ste ograničeni budžetom, rezervišite skuplje sorte cveća za sopstveni buket i zamolite svog cvećara da kreira kompletan dizajn koristeći jeftinije cveće za vaše „sluškinje“. Uz malo kreativne dozvole, iznenadićete se koliko dobro ovo može da izgleda!

Ako želite da vaše deveruše imaju isti sadržaj cveća kao i vi, zamolite svog cvećara da im malo smanji bukete – na kraju krajeva, to je vaš dan i važno je da se izdvojite.

Više djeveruša znači više cvjetanja, tako da ako imate samo ograničen budžet, potražite pametne načine da uštedite novac na svom vjenčanom cvijeću. Smanjite troškove tako što ćete deverušama dati prelepu cvetnu kosu ili ručni zglob korsaž za nošenje umesto buketa. Ako ne želite da prekršite tradiciju, onda dajte svojim ‘sluškinjama jednu stabljiku da nose niz prolaz. Orhideje i Calla ljiljani su savršeni za ovu svrhu i zaista mogu dati izjavu.