Najbolji pokloni za brzo ozdravljenje

Kada se neko u vašem životu razboli ili povredi, želite da učinite sve što možete da mu date do znanja da ste tu za njega. Telefonski pozivi i rukom pisane kartice su dobra mesta za početak, ali pažljivo odabrani pokloni za ozdravljenje mogu im zaista ulepšati dan.

Pre nego što uzmete korpu sa voćem ili meki povez, razmislite kroz šta ta osoba prolazi. Da li će imati energije da pročitaju knjigu? Da li žele da se odmore od TV-a nakon što su gledali dva dana Netflik-a nakon operacije kolena? Imaju li nekoga kod kuće da im spremi obrok?

Odgovarajući na pitanja poput ovih, moći ćete da izaberete poklon koji će olakšati njihov proces oporavka. Sakupili smo listu nekih od najboljih poklona za ozdravljenje za vašu nećaku, komšiju, najboljeg prijatelja i bilo koga drugog do koga vam je stalo.

Ozdravite cveće i biljke

Nije slučajno da je svež buket ili biljka u saksiji jedan od najpopularnijih poklona za ozdravljenje. Ovi prirodni elementi daju dašak lepote i života prostorima, podižući raspoloženje vaše voljene osobe. Pošto MojaCvecara nabavlja sve naše cveće sa održivih farmi, možete biti sigurni da je ovo cveće dugotrajno i ekološki prihvatljivo.
Tulip Boukuet

narandžasti, roze, žuti buket cveća

Smeo i lep, ovaj otmeni buket lala ulepšaće svaku sobu. Pošto su lale sveže sa farme i isečene da traju, vaš primalac će moći da uživa u cvetanju oko nedelju dana. Kao bonus, lale su pogodne za alergije i bez mirisa, što ih čini odličnim izborom za bolnice i druga mesta sa puno ljudi.
Hoia Hearts

dva hoja sukulenta u obliku srca u sivim saksijama

Ove slatke male hoje će nekome dati do znanja da ih volite, bez obzira kroz šta prolaze. Pošto sukulenti ne zahtevaju mnogo nege, oni su idealni pokloni za biljke kada se vaša voljena osoba oseća pod vremenskim uslovima. A pošto će živeti mesecima, odličan su poklon za nekoga ko ima dugotrajnu bolest.
Cvetna pretplata

Ako se neko koga volite oporavlja od velike operacije ili prolazi kroz bolest poput raka, ceniće vašu podršku više od nekoliko dana. Pretplatnička kutija za cveće pružiće vašoj voljenoj osobi redovnu dozu svežeg cveća sa farme. Možete birati između učestalosti isporuke koje se kreću od sedmične do dvomesečne.
Dobijte dobro poklone za decu

Kada je neko dete u vašem životu bolesno ili povređeno, želite da učinite sve što možete da mu izmamite osmeh na lice. Ovi pokloni će pomoći da deca budu zaokupljena i podsetiće ih da su u vašim mislima.
Paint Bi Sticker Book

slika po nalepnici sa geometrijski dizajniranom ribom klovnom

Ova zabavna knjiga kombinuje dva favorita: nalepnice i boje po brojevima. Pričvršćivanjem nalepnica na obeleženi obris, deca će moći da naprave desetak šarenih remek-dela. A pošto je postavljanje nalepnice lakše nego držanje četkice ili bojice, ova knjiga će pomoći da se poboljša raspoloženje dece bez mnogo energije.
DII Dinosaur jastučnica

Ako će mališan provoditi mnogo vremena u krevetu, možete ga učiniti zabavnim! Ovaj komplet dolazi sa svime što im je potrebno za bojenje sopstvene jastučnice sa temom dinosaurusa. Kada žele da svojim praistorijskim prijateljima daju svež izgled, samo zalepite jastučnicu u pranje i imaćete novo platno!
I Spi Book

Sa klasikom nema rasprave! Ova knjiga „Špijun“ će zaokupiti mlade oči kada više nema šta da se radi. Sa stranicama vizuelnih potraga za blagom, oni će moći da provedu dan istražujući različite svetove.
Punjena alpaka

tri bele punjene alpake na crvenoj pozadini

Dok vaše omiljeno dete možda već ima plišanog medu i plišanog psa, šta je sa alpakom? Ova plišana životinja je izuzetno meka jer je napravljena od pravog krzna alpake. Svako dete će voleti da grli ovog mekog prijatelja kada se oseća uplašeno ili zabrinuto.
Dobijte dobro poklone za porodicu

Želite da razveselite svoju bolesnu sestru ili podržite svog tatu dok se oporavlja od operacije? Zatim izaberite jedan od ovih poklona za ozdravljenje i pošaljite im osmeh.
Slipper Socks

Znaš one bolničke čarape koje ne klize? Zamislite ove papuče čarape kao novi i poboljšani dodatak. Održavaće noge toplim i prijatnim dok se izležavaju po kući, ali će sprečiti klizanje kada dođe vreme da ustanete na supu ili čaj.
Biljni paket za grejanje

Bez obzira da li vaš tata želi da zaledi bolno koleno ili vaša sestra želi malo toplote za ta bolna leđa, svideće im se ovi biljni jastučići za grejanje. Pošto su punjeni lanom, kao i začinskim biljem, uključujući lavandu, pepermintu i kamilicu, ove jastučiće možete zagrejati u mikrotalasnoj pećnici ili staviti u zamrzivač. A sa raznim opcijama tkanine, postoji opcija za svakoga.
Komplet za filcanje

pingvin, medved i kolibri napravljeni od kompleta za filcanje

Nakon dana provedenog u zatvorenom kod kuće, član vaše porodice može biti zainteresovan za učenje nove veštine. Ovaj komplet za filcanje igala dolazi sa svime što će im trebati da naprave nekoliko divnih ježeva od filca. Kao bonus, član vaše porodice će imati nekoliko novih prijatelja koji će im praviti društvo oporavljaju se.
Poklon kartica restorana

Bez obzira da li je član vaše porodice bolestan ili povređen, verovatno im se ne da da kuvaju. Poklon kartica za lokalni restoran koji dostavlja hranu će ukloniti pritisak tokom obroka i omogućiti im da se opuste. Iako će svi ceniti ovaj poklon, roditeljima sa malom decom će biti od velike pomoći.
Mašina za beli šum

Znate onaj osećaj kada ste jako umorni, a ne možete da zaspite? Da, to je najgore. Mašina za belu buku će pomoći vašem članu porodice da odspava preko potrebno, kako bi mogao da bude na putu da se oseća bolje.
Tea Kit

Ništa ne umiruje bol u grlu kao šolja toplog čaja. Ovaj komplet za čaj dolazi sa tri vrste zelenog čaja i šest vrsta biljnog čaja, tako da vaš primalac može da kreira šolju iz snova. Komplet takođe dolazi sa biorazgradivim kesicama čaja koje mogu da koriste za natapanje svojih prilagođenih mešavina
Nova činija za supu

zanatska činija za supu u tirkiznoj i tamnocrvenoj boji

Nakon što popijete svoju osmu činiju supe, čak i najutešnija hrana može postati pomalo dosadna. Donesite malo pice u njihove dnevne obroke uz novu činiju. I lep i siguran u mikrotalasnu, ovaj poklon će im ulepšati dan.
Dobijte dobro poklone za prijatelje

Ako otkrijete da se neko od vaših prijatelja bori sa gripom ili prolazi kroz tešku mentalnu zakrpu, učinite im život lakšim uz jedan od ovih poklona.
Bojanka

U slučaju da niste čuli, bojenje nije samo za decu. Dok je nekoliko dana lepo ležati u krevetu ili sklupčati se na kauču, posle nekog vremena stari. Pomozite svom prijatelju da proširi okvire svog doma uz ovu bojanku. Svaka stranica sadrži scenu ispunjenu čudnim biljkama i životinjama.
Supa

Ako ne možete da stignete do kuće svog prijatelja da odnesete domaću supu, uradite sledeću najbolju stvar: pošaljite neka jela koja se lako pripremaju pravo na njihova vrata! Ove supe se prave od zdravih sastojaka i ne zahtevaju nikakvo hlađenje. Možete birati između divnih ukusa uključujući ćufte od crvene paprike i čedar od brokolija.
Parobrodi za tuširanje

trake cvetova geranijuma lavande

Dugo sedenje može učiniti da se bilo ko oseća pomalo neraspoloženo. Pomozite svom prijatelju da se oseća osveženo uz ove parne mašine za tuširanje. Sve što treba da urade je da ih dodaju u svoju tuš kabinu, a njihovo kupatilo će biti pretvoreno u kućnu banju.
Pover Bank

Iako ustajanje da biste uključili telefon može zvučati kao jednostavan zadatak, može biti teško ako ste zaglavljeni u krevetu. Prenosivi pover bank će omogućiti vašem prijatelju da održava svoje uređaje uključenim, tako da mogu da nastave da gledaju svoje omiljene video snimke i ćaskaju sa svojim voljenima. Ovo je posebno pažljiv poklon ako vaš prijatelj provodi vreme u bolnici.
Časopisi

Bez obzira kroz šta prolazi vaš prijatelj, TV će ostariti nakon nekoliko dana. Iako knjige mogu biti lepe, često je teško usredsrediti se na priču kada vam se glava vrti ili se nosite sa bolom. Cue magazini. Ne zahtevaju mnogo fokusa, ali pružaju lep odmor od ekrana.
Maska za oči

Ako vaš prijatelj pokušava da se naspava tokom dana ili uhvati nekoliko z-ova u svetloj bolničkoj sobi, pošaljite mu masku za oči. Ovaj je napravljen od dudove svile, što mu daje mekan i luksuzan osećaj.
Cosi Robe

Da biste pomogli svom prijatelju da prigrli njihovu lenju stranu, dajte im super mekani ogrtač. Ne samo da će im biti prijatno, već će im pomoći i da se osećaju malo luksuznije.
Dobijte poklone za saradnike

Kada je neko od vaših saradnika van kancelarije, nesumnjivo prepoznajete njihovo odsustvo. Da biste im dali do znanja da mislite na njih, pošaljite im jedan od ovih poklona.
Nova flaša za vodu

Kada se osećate loše, važno je da ostanete hidrirani. Međutim, lako je proliti vodu ili sok po sebi! Izolovana boca za vodu drži piće hladnim ceo dan i koristi funkciju automatskog zatvaranja kako bi se sprečilo neželjeno prosipanje.
Fleece Blanket

Mnogi pokrivači od flisa imaju dve različite strane: meko runo i debelu, udobnu šerpu. Dovoljno je veliko da vaš kolega može da ugura svoja stopala i privuče ga ispod brade za krajnju udobnost. Izaberite njihovu omiljenu boju za dodatne poene.
Chappingstick

Bilo da se vaš kolega bori protiv prehlade ili je samo zatvoren u suvom domu, ispucale usne su verovatno. Pošaljite im pakovanje balzama za usne od pčelinjeg voska da im pružite olakšanje.
Stočić-poslužavnik

tacni sto veličine za doručak u krevetu sa tanjirom grickalica, kafe i držačem za pametni telefon i tablet

Ako će vaš kolega provoditi mnogo vremena u krevetu ili na kauču, sto za poslužavnik će mu olakšati dane. Bilo da uživaju u doručku ili pokušavaju da zabeleže, oni će ceniti čvrstu površinu. Sviđa nam se ovaj sto jer ima utor za držanje telefona ili tableta, kao i prostor za tanjire i blokove.
Poželi im dobro

Suočimo se s tim, niko ne voli da bude bolestan. Kada se prijatelj ili član porodice oseća loše, odvojite trenutak da im ulepšate dan raskošnim cvećem ili nekim drugim poklonom za brzo ozdravljenje.

Naravno, možete slati i poklone kada se vaši najmiliji osećaju odlično! Ako tražite još ideja, pogledajte ove ideje za poklone zahvalnosti i neke od najboljih poklona za penziju.