Vodič za najbolje cveće za ozdravljenje

Kada dobijete vest da je član porodice bolestan ili da je vaš prijatelj slomio ruku, poželite da učinite sve što možete da mu poželite brz oporavak. To može izgledati kao da im kuvate obrok ili im pomažete u obavljanju zadataka. Međutim, nemamo uvek vremena ili mogućnosti da nekome pomognemo lično. AKO je to slučaj, podignite im raspoloženje prelepim cvećem za ozdravljenje.

Cveće daje do znanja drugima da mislite na njih, što pomaže da im se podigne raspoloženje i poboljšaju šanse za brzi oporavak. Međutim, nije svako cveće sjajan poklon za ozdravljenje. Pogledajte sledeće savete pre nego što naručite dostavu cveća za bolesnu voljenu osobu.

Kako odabrati cveće za zdravlje

Kada nekome pošaljete cveće da se oporavi, želite da vam cvetovi pošalju poruku ohrabrenja, podrške ili navijanja. Ako je neko bio zaglavljen u bolničkoj sobi nekoliko dana, verovatno se umorio od prigušenih zidova i dugih dana. Svetao buket će vam pomoći da oživite njihov prostor i donesete malo sreće.

Druga opcija je da izaberete umirujuću mešavinu belog cveća i prigušenih boja. Ako se vaša voljena osoba suočava sa mentalnim borbama ili je preplavljena granicama slomljene ruke, pokoreno cveće za brzo ozdravljenje može biti savršen izbor.
Koje cveće poslati da kaže ozdravi uskoro

Ozdravi Buket cveća sa karticom na kojoj piše ozdravi uskoro

Najbolji cvet koji možete poslati nekome ko se oseća loše je cvet koji im ulepšava dan. Ako znate nečiji omiljeni cvet, pošaljite mu ga! Ako niste sigurni koji su favoriti primaoca, pogledajte ovo sjajno cveće za ozdravljenje.
Suncokreti

Ima li vedrijeg cveta od suncokreta? Ako nekome pošaljete buket cveća ispunjen ovim svetlim cvećem, sigurno ćete ulepšati dan voljenoj osobi i učiniti da se oseća bolje.

Iako su suncokreti prekrasni, oni sadrže veliku količinu iritantnog polena. Pre nego što nekome pošaljete suncokret, proverite da li ima alergija. Ako su alergični na polen ili ostaju u bolnici, izaberite drugu vrstu cveća.
Orhideje

Ako tražite alternativu cvetnom aranžmanu, izaberite orhideju u saksiji. Orhideje su prelepi cvetovi sa lepljivim polenom koji ostaje u cvetu. To znači da neće izazvati curenje iz nosa.

Pošto biljke orhideja žive godinama, a njihovo cveće traje mesecima, one su savršen izbor da pošaljete nekoga sa hroničnom bolešću ili dugim oporavkom.
Hortenzije

Sa velikim bujastim cvetovima, teško je ne nasmejati se kada vidite hortenziju. Sa cvećem u rasponu od roze preko plave do bele, možete pronaći nijansu koja odgovara svima. Dok su cvetovi hortenzije veliki, lepljivi polen ostaje u cvetu umesto da začepljuje vazduh.
lale

Ko ne voli lale? Ovo klasično cveće dolazi u gotovo svim bojama, što znači da možete mešati i kombinovati boje za savršen buket cveća. Tulipani takođe imaju malo mirisa, što znači da neće izazvati nikakvu iritaciju onima koji uživaju u njima.
Sukulenti

Iako sukulenti možda nisu cveće, oni su i dalje odlični pokloni za ozdravljenje. Ove biljke dolaze u velikom broju boja i oblika tako da možete pronaći jednu za svakoga. Još jedna sjajna stvar u vezi sa sukulentima je da su dugotrajni i ne zahtevaju malo održavanja. Zahtevaju vrlo malo vode, tako da su savršeni za nekoga ko nema energije da se brine o biljci.
Saveti za slanje cveća za zdravlje u bolnicu

Ako je vaša voljena osoba u bolnici, cveće će im ulepšati dan. Međutim, slanje pogrešne vrste cveća može im pogoršati dane. Pogledajte ove savete u vezi sa slanjem cveća u bolnice.
Uverite se da bolnica prihvata isporuku cveća

Pre nego što pošaljete cveće u nečiju bolničku sobu, uverite se da ustanova prihvata isporuku cveća.
Izaberite dugotrajno cveće koje ne zahteva mnogo održavanja

Kada je neko u bolnici, verovatno neće imati energije ili želje da se bavi brigom o cveću. To znači da treba da pošaljete cveće koje ne pije puno vode niti zahteva čestu rezidbu.

Odabirom cveća koje traje danima, primalac će moći da uživa u njima što duže. Dok neko cveće traje duže od drugog, ključ za dugotrajno cvetanje je nabavka svežeg cveća.
Potražite cveće bez alergena

Čak i ako osoba u bolnici nema alergije, medicinske sestre, doktori ili posetioci bi mogli. Zbog toga bi trebalo da izaberete cveće koje ima malo polena i mirisa. Poslednja stvar koju želite da uradite je da dodate curenje iz nosa i svrab u očima nekome ko se već oseća pod lošim vremenom.

Neki sjajni izbori uključuju orhideje, hortenzije i ruže slabog mirisa. Najbolje je izbegavati suncokrete, dalije i tratinčice.
Izaberite manji buket

Iako neki ljudi kažu da je veće bolje, to nije uvek tačno. Bolničke sobe su često male, što znači da će veliki buketi cveća biti neodoljivi. Odlučite se za manji aranžman ispunjen visokokvalitetnim cvetovima.
Uključite Durab

Pored slanja cveća nekome, želite da uključite vazu ili drugu posudu. Na ovaj način, bolničko osoblje ne mora da traži vazu ili da koristi šolju za piće. Takođe bi trebalo da izaberete čvrstu posudu koja će izdržati sve slučajne udarce.
FAK
Da li je dostava cveća ozdravi promišljen poklon?

Da! Ako ne možete da budete sa nekim lično, slanje cveća je odlična opcija. Uparite lepu notu sa svojim cvećem i vaša voljena osoba će sigurno znati da mislite na njih.
Šta cveće simbolizuje želje za ozdravljenje?

Tradicionalno, svetlo cveće šalje poruku da ćete uskoro ozdraviti. Žute ruže, suncokreti i ružičasti tulipani su odličan izbor za slanje lepih želja.
Šta ide dobro uz Get Vell Flovers?

Cveće je lep poklon za slanje samostalno. Međutim, ako želite da pošaljete nešto sa svojim cvećem, možete birati između korpi sa poklonima za ozdravljenje, korpi za grickalice ili slatkih plišanih medvedića.