Koje je vaše najbolje cveće tokom hladnije nedelje u nedelju? Oni na koje uvek idete zbog svojih svakodnevnih dizajna, buketa i pogrebnih poslova? Evo liste naših izbora, pogledajte da li se poklapamo. Ako ne, recite nam u komentarima ispod kojih je vaših 10 najboljih cveća!

10 najboljih cveća = manje stresa u vašoj cvećari

Zašto imate svoju listu „Top 10“ cveća? Pomaže u planiranju. Ako naručite unapred, možete uštedeti novac tako što ćete uštedeti na troškovima isporuke u poslednjem trenutku i šansi za kvalitet cveća ispod nivoa „to je sve što imamo na lageru“. Razgovarajte sa svojim dobavljačem o prijavi za program trajnih naloga. Na raspolaganju je mnogo različitih tipova planova trajnih naloga, pa razgovarajte o onom koji bi najbolje odgovarao vašoj cvećari.

Kada držite zalihu od 10 vrsta cveća u svom hladnjaku svake nedelje, definitivno ćete smanjiti nivo stresa. Više ne morate da brinete o tome da li ćete imati cveće na zalihama kada primite porudžbine u poslednjem trenutku ili pogrebne radove. Imate cveće i spremni ste za dizajn!
10 najboljih cveća za vašu cvećaru

Evo naše liste 10 najvažnijih cveća koje možete imati u svojoj radnji od najmanjeg do najvažnijeg.

karanfili10. Karanfili, dodajte miris, imaju začinski prelep miris. Da, možda su „staromodni“, ali kada su pravilno postavljeni u aranžman, izgledaju prelepo, dugotrajni su i dodaju mekoću dizajnu. Pokušajte da držite osnovne boje na zalihama, uključujući crvenu, belu i roze. Postoji toliko mnogo različitih boja karanfila da biste možda želeli da probate i neke sezonske sorte. Ne zaboravite na mini karanfile, još jedan idealan dugotrajan cvet koji dodaje interes za dizajn.

Kazablanka ljiljan9. Ljiljani Kazablanke zaista mogu uticati na bilo koji dizajn i dobro rade sa ružama. Najbolji deo je da vam je potrebno samo nekoliko da date izjavu! Bela je sjajna boja za držanje pri ruci.

mums8. Fudbalske mame mogu biti odličan jeftin način da dodate dramu na sahranu. Ovi veliki cvetovi nalik na jastuke donose udarac svakom komadu. Držite belo na zalihama za sve prilike.

alstro7. Alstromerije su jeftine i odlično rade kao punilo. Imajte pri ruci sezonsku mešavinu da biste uneli boju i dugovečnost u svoj rad na dizajnu. Pokušajte da ne dobijete bele alstromerije, lako pokazuju habanje putovanja.

mums6. Kermit “Button” hrizanteme u zelenoj boji unose malo VOV-a u bilo koji dizajn. Dugotrajan cvet koji treba imati pri ruci i često ga koristiti da dodate boju i dimenziju svakom aranžmanu.

asters5. Matsumoto Asters su još jedan savršeni cvet u boji za sve aranžmane. Unesite vruće roze i ljubičaste da upotpunite i uzbudite svoje nedeljne dizajne.

4. Snapdragons – Ovi cvetovi dodaju dimenziju svakom aranžmanu. Divne varijacije boja i dodajte visinu svim vašim aranžmanima za ugodan simetričan dizajn. Obezbedite hladnu boju i uravnotežite drugo cveće srednje veličine

tratinčice3. Tratinčice vam daju sjajnu boju i masu jeftino. Zabavno je menjati boju u zavisnosti od sezone, ali bela i žuta su obavezne tokom cele godine!

gerberi

2. Gerberi su omiljeni kod kupaca i odličan dodatak vašem dizajnu. Dodavanjem gerbera povećavate cenu. Crvena i ružičasta su višegodišnji favoriti.

ruže1. Ruže su osnovni proizvod u cvećari. Veličine 40 i 50 centimetara najčešće se mogu kupiti po povoljnim cenama. Imajući ih u standardnim bojama crvene, bele i roze, svideće se svima i oni će klasificirati svaki dizajn ili buket.