Naši omiljeni božićni pokloni u poslednjem trenutku

Bez obzira da li ste Deda Mraz sa tabelom ili kupac u poslednjem trenutku, čini se da uvek postoji jedan poklon koji vam pobegne. Zato je veoma zgodno imati poklon (ili tri) u poslednjem trenutku u rukavu. U stvari, u ovom trenutku je to neophodno. Sezona božićnih kupovina je kraća (i nažalost rizičnija) nego inače, a mehurići domaćinstava u Velikoj Britaniji znače kratak vremenski okvir za zamenu sadašnjih. Ovo je godina poklona koji se šalju u poslednjem trenutku. Da bismo vam pomogli da se pripremite, evo nekoliko naših favorita:

Cveće

Naši omiljeni božićni pokloni u poslednjem trenutku

Naš prelep asortiman božićnog cveća

Naravno, stavili bismo ove vrhove – ali naše praznično cveće zaista pobedjuje za Božić. Zašto? Pa, kao prvo, možete ih kupiti za svakoga, uključujući lukavog tog i tog koji ima sve. Drugo, oni su jedinstveni poklon, ručno izrađeni tako da nema dva ista. Treće, naručivanje kod nas podržava našu briljantnu britansku glavnu ulicu i pojedince koji to čine sjajnim (stvarno bi mogli s tim ove godine).

Najbolje od svega što možete da ih isporučite sve do Božića. Imate rok za naručivanje do 12 sati na Badnje veče.

Zašto nam se sviđa?

Dostava cveća sledećeg dana (i dostavljeno do Božića)
Prelep, jedinstven poklon
Podržava vašu lokalnu glavnu ulicu

Vaučeri

Vaučeri su dosadni samo ako im dozvolite. Razmislite o tome i oni mogu biti zaista poseban poklon (i mogu pomoći u podršci malom preduzeću). Da li vole viski ili džin? Većina nezavisnih pivara pravi poklon vaučere – pokažite svoju pažljivost odabirom mesta, pružite im radost izbora flaše. Jesu li oni knjiški moljac? Naručite National Book Token i predložite neke knjige ili knjižare koje bi mogli da probaju. I, uz ovogodišnje druženje uz čestitke, vaučeri za iskustva koja možete zajedno da ostvarite u budućnosti su takođe lepa ideja. Kažu: bićemo opet zajedno, nadamo se u banji!
Zašto nam se sviđa?

Trenutna isporuka putem e-pošte
Promišljeno (ako unesete misao!)
Podržava mala preduzeća

Biljke

Uzmite prekrasnu sadilicu

Biljke su dar koji nastavljaju da daju (čak i za one manje zelene među nama!). Od tradicionalnih božićnih zvezda do divnih sadilica (pazite na našu Rudolph sadilicu sa zadivljujućom ciklamenom crvenom kao njegov nos), naše božićne biljke čine sjajne dugotrajne ukrase, tako da praznični osećaji teče tokom cele zime.

Zašto nam se sviđa?

Dostavljeno do Badnje večeri
Unosi neku prazničnu boju u dom
Dugotrajan poklon u kojem se može uživati iz godine u godinu

Pretplate

Ako tražite poklon koji nastavlja da daje, onda je pretplata samo karta. A ovih dana to ne znači samo časopis ili novine. Postoje pretplate za sve vrste, od sira do džina, kancelarijskog materijala do cveća, čak i šminke! Svakog meseca dobiće divnu isporuku koja će ih naterati da misle na vas.
Zašto nam se sviđa?

Isporuke u toku
Širok izbor poklona za svaki ukus i budžet
Šansa za podršku nezavisnim preduzećima

Dakle, ako još uvek tražite taj savršen poklon, ne tražite dalje. Pogledajte naše božićne poklone za inspiraciju u poslednjem trenutku.