Prilagodjeni „uradi sam kvadratni venac sa svežim cvećem

Uradi sam kvadratni venac sa svežim cvećem

Prilagodite svoj kvadratni venac sa svežim cvećem za bilo koji praznik ili godišnje doba! Koliko god da je venac sam po sebi zadivljujući, iskoristili smo priliku da dodamo neke od naših sveže isečenih favorita kako bi se naš praznični venac po meri zaista istakao.

Nešto što je važno zapamtiti kada dodajete sveže cveće na svoj venac, proces se ne razlikuje od kreiranja aranžmana za „uradi sam“ događaj. U zavisnosti od sorti cveća koje izaberete, trebalo bi da očekujete samo da će cveće dodato vašem vencu trajati nekoliko dana – a ne celu prazničnu sezonu! Trikovi koje preporučujemo koji će produžiti život cveća koje izaberete i vašeg venca uključuju:

– Raspršite vodom svakodnevno ili, kada je vaš „uradi sam“ venac završen, poprskajte Crovning Glori da bi latice bile hidratizovane i zaštitile ih od posmeđivanja
Takođe možete dodati cevi za vodu u svoje cveće i punila kako biste ih održali hidriranima. Redovno ih proveravajte i svakodnevno uklanjajte da biste ih zamenili čistom vodom.

Korak 2 – Uključite svoje žarišno cveće u venac i pričvrstite ih za okvir.

Korak 3 – Ponovite postupak (korak 1) sa Brunia srebrnim cvetom. Obavezno podignite svoj venac i malo ga protresite kada mislite da ste gotovi kako biste bili sigurni da je sve bezbedno na mestu. Poprskajte svoj gotov proizvod Crovning Glori sprejom kako biste pomogli da cveće i zelenilo traju duže. (Crovning Glori sprej produžava vek rezanog cveća za oko 25 %!)

Korak 4 – Da biste ga okačili trakom, pričvrstite ga iza četvrtastog venca sa cvetnom žicom. Pažljivo okačite da se svi vaši gosti dive!