Planiranje venčanja nije lako i može biti teško znati odakle početi!

Od boja do haljina i cveća do hrane, postoji toliko izbora koji stvari mogu učiniti malo zbunjujućim. Da vam pomognemo, evo kombinacije tabla raspoloženja zasnovanih na bojama koje će vam dati malo inspiracije za letnje venčanje koja će vam pomoći pri planiranju savršenog dana.

Breskve i krema

Breskva je prelepa letnja boja i daje svež, ali romantičan osećaj u dan. Za flertujući osećaj odlučite se za lagane i lepršave cvetove kao što su božuri i baštenske ruže, a alternativno, izaberite ruže boje breskve sa više strukturiranim laticama za klasičnu, ali romantičnu auru koja označava ljubav, savršenu za svaki dan venčanja. Kupite naše nijanse breskve ovde.

Color Pop!

Leto je savršeno vreme za smelo i svetlo venčanje! Možete uvesti toliko boja na toliko načina. Izaberite 3 ili 4 smele boje i održite ih doslednim u cveću, dekoraciji stola i temi venčanja. Dodavanje boja vašim pozivnicama, raspored sedenja i kolač su savršen način da povežete svoju temu jarkih boja i zaista će vam postaviti lepo letnje raspoloženje tokom celog dana. Kupujte naše svetle bukete ovde.

Perfekt Pastel

Pastele su savršene nijanse za prolećna i letnja venčanja. Od pastelnih ružičastih, ljubičastih, plavih i žutih, postoji mnogo toga da birate i izgledate lepo sami ili u kombinaciji i zaista daju zabavan osećaj danu. Kupujte naše cvetove pastelnih boja ovde.

Leto ne mora da se sastoji od smelih boja, lep letnji dan je lepo upotpunjen svetlim i prozračnim ukrasima. Neka stvari budu jednostavne sa svojim omiljenim cvećem u belim ili kremastim bojama. Ako želite da unesete neke naglaske u boji, odlučite se za bleđe nijanse, koje će se harmonično uklopiti. Bebin dah kao što se vidi u buketu i svadbenom luku iznad, je prelep cvet koji treba razmisliti o upotrebi za ovo. Relativno je jeftin i može se koristiti sam ili pored drugih cvetova. Njihov izgled poput oblaka stvara lagan i prozračan osećaj na dan vašeg venčanja. Kupite odgovarajuće cveće ovde.