Boje za jesenje venčanje

Boje jesenjeg venčanja će izgledati predivno na vašim venčanim fotografijama. Iskoristite boje na otvorenom i impresionirajte svoje goste dramatičnim cvetnim aranžmanima. Bilo da je tema venčanja boho, rustikalna, klasična ili nešto između, jesenje cveće i boje će igrati značajnu ulogu u vašem venčanju. Biranje boja je važno, koliko i pravo cveće! Dodajte teksturu svojim središnjim delovima i buketima koristeći grane, bundeve, hrastovo lišće, žir i jabuke od rakova. Najpopularnije kombinacije boja za jesenje venčanje su bogate crvene, vatrene narandže i prelepe žute pomešane sa smeđom, zlatnom, zelenom, ćilibarom i crvenkastim bojama.

Zašto birati baštenske ruže? Pa, baštenske ruže imaju elegantan oblik i romantične, delikatne naborane latice bez obzira u koje doba godine se venčavate. Ruže su suštinski venčani cvet. Ove prirodne lepote će vam ukrasti srce i doći u mnogo boja!

Dalije su sofisticirani cvetovi sa složenim laticama. Postoji mnogo vrsta dalija, od kojih se svaka razlikuje po boji, obliku i veličini. Pozdravite svog gosta sa prikazom dalija u raznim bojama uparenih sa bobicama hiperikuma, čipkom kraljice Ane i mešanim zelenilom. Ili prikažite venac za sto inspirisan prirodnim organskim okruženjem sa privlačnim jesenjim dalijama dubokih boja smeštenim između zelenila.

Pampas Grass je visoka čupava boja pšenice u trendu u ružičastim, sivim i žutim bojama! Koristite ovo za svoje velike cvetne aranžmane ili centralne delove. Pampas trava je savršena za jednostavna moderna venčanja do boho-šik dekora.

Calla Lilies su klasični koliko možete! Ove moderne lepotice izgledaju neverovatno u bilo koje doba godine. Najbolji deo ovog cvetanja je što ih možete koristiti uparene sa cvećem ili ih pustiti da „govore sami za sebe“. Kala pruža elegantan, čist, sofisticiran izgled.

Niste sigurni koji oblik i veličinu vašeg venčanog buketa želite? Pročitajte više o šest vrsta svadbenih buketa od kojih mlada može da bira.