Rustikalni buket sa akcentima od suvog cveća

Naučite „Kako da napravite ovaj rustikalni buket sa akcentima od suvog cveća pomoću ovih jednostavnih koraka. Možete uštedeti dosta dolara tako što ćete izabrati „uradi sam“ cveće za venčanje. Ušteda u budžetu je odličan osećaj, a pravljenje „uradi sam“ buketa je zabavan način da dodate poseban, lični pečat. To svakako možete učiniti! Napravite prelepe bukete i UŠTEDITE!

Šta će vam trebati da napravite „uradi sam“ svadbeni buket
Zalihe za pravljenje rustičnog buketa sa akcentima od suvog cveća
Kada primite cveće, pripremite ga i stavite u kantu vode za rehidraciju. Za ovaj buket dodala sam svoje omiljene akcente suvog cveća. Izaberite sušeno cveće koje želite da koristite u svom buketu.

Zalihe koje će vam trebati:

3 stabljike velikih belih hortenzija
5-6 stabljika žutih pompona dugmadi
5-8 stabljika eukaliptusa Silver Dollar
Floral Tape
Floral makaze
Omiljena traka (koristio sam beli saten)
4-5 stabljika vašeg Suvog cveća Accents

Kutija za suvo cveće

Bloom’s prodaje kutiju za sušeno cveće sa odličnim artiklima koje možete izabrati! Možete koristiti dodatne stabljike za cveće za ceremoniju i njima ukrasiti prijem. Umešajte ih u ukrase za vrata, vence, znak dobrodošlice ili delove izjave.

Pogledajte našu priču o suvom cveću na Pinterestu za više ideja za aranžmane!

Kako sastaviti venčani buket “uradi sam”“.

Napravite svoj buket dan pre venčanja. Pre nego što složite svoj buket, brzo proverite kvalitet svakog cveta, uklonite smeđe latice i skinite stabljike sa svih nepotrebnih listova.

Korak 1 – Rasporedite svoj buket iznutra ka spolja. Počnite sa dodavanjem hortenzije, zatim dodajte žute dugmad sa pomponima, dodajte stabljiku zelenila dok ne dobijete otprilike pet stabljika zajedno. Dodajte akcenat suvog cveća.

Korak 2 – Nastavite da dodajete belo cveće, čvrsto držite buket i gledajte ga u ogledalo da biste videli sve strane. Uverite se da su grančice zelenila eukaliptusa od srebrnog dolara raspršene po buketu između cveća. Biti ispred ogledala pomaže vam da vidite buket dok ga kreirate i podešavate cveće da biste proverili napredak.

Korak 3 – Završite svoj buket grančicama zelenila od srebrnog dolara oko ivice.

Pre nego što umotate stabljike, važno je da stanete ispred ogledala, držeći buket nisko da vidite kako će izgledati kada mlada ide niz prolaz. Možete nežno povući cvetove i podesiti ih pre nego što stabljike čvrsto omotate trakom.

Korak 5 – Omotajte stabljike buketa preko cvetne trake svojom trakom. Zakačite je na vrhu i počnite da omotate traku oko cvetne trake nekoliko puta, pazeći da je potpuno pokrivena. Za poslednji korak, odrežite stabljike iste dužine, tako da su vam stabljike ujednačene. Stavite svoj gotov buket u vazu sa svežom čistom vodom i čuvajte ga na hladnom mestu da se rehidrira preko noći bez namakanja trake.

Profesionalni savet * Takođe možete staviti traku na svoje bukete nekoliko sati pre ceremonije.

Takođe imamo više saveta i trendova o tome kako „uraditi“ svoje cvetne aranžmane.