rodjendanskih želja i poruka za pisanje savršene rodjendanske čestitke

Rođendanske želje za prijatelje

Prijatelji su tu za vas kroz sve to. Zajedno se smejete, podržavate jedni druge, poveravate se jedni drugima i stvarate divne uspomene. Zato, naravno, treba da im kažete koliko cenite njihovo prijateljstvo sa cvećem i lepom porukom na njihov rođendan!

Nikada se ne menjajte! Ostani neverovatan kao što jesi, prijatelju.
Srećan rođendan jednom od mojih najboljih prijatelja. Evo još jedne godine da se smejemo sopstvenim šalama i držimo jedni druge pri razumu! Volim te i srećan rođendan!

Što se tiče prijatelja, ti nisi jedan od najboljih… Ti si najbolji! Srećan rođendan!

Prijatelj je neko ko razume vašu prošlost, veruje u vašu budućnost i prihvata vas takvog kakav jeste – čak i ako starite. Hvala ti što si taj prijatelj i srećan rođendan.
Možda ne razgovaramo svaki dan i možda živimo miljama odvojeno, ali samo želim da znaš da ćeš uvek biti moj najbolji prijatelj, srećan rođendan!
Rođendani dolaze jednom godišnje, ali prijatelji poput tebe dolaze samo jednom u životu. Najlepše želje od vašeg najboljeg prijatelja za vaš rođendan.
Srećan rođendan mom najboljem prijatelju, onom koji se smeje mojim glupim šalama i još uvek stoji pored mene čak i kada radim gluposti i gluposti!
Hvala vam što ste uvek tu da slušate. Tako sam srećna što si mi najbolji prijatelj. Uživajte u svom rođendanu!
Srećan, srećan rođendan! Zaslužuješ sve kolače, ljubav, zagrljaje i sreću danas. Uživajte u danu prijatelju!
Nadam se da je vaš rođendan zabavan kao i vi, ali to postavlja veoma visok standard.

Rođendanske želje za sestre

Možda će vas naterati da počupate kosu, mogu vas beskrajno iritirati, ali ništa nije slično sestrinskoj vezi i znamo da je ne biste promenili za ceo svet! Dakle, učinite njen rođendanski poklon posebnim sa iskrenom ili smešnom porukom.

Želim da ti se zahvalim, sestro moja, što si sestra koja najviše voli i brine na ovom svetu. Niko me ne razume bolje od tebe. Poželim srećan rođendan.
Srećan rođendan najboljoj sestri ikad! Uvek znaš kako da me oraspoložiš i da mi ulepšaš dan, volim te!
Želim veoma posebnu rođendansku želju najneverovatnijem prijatelju i neverovatnoj, divnoj sestri. Srećan rođendan.
Podelili smo toliko magičnih trenutaka našeg života. Zajedno smo se smejali i plakali i mamili osmehe iz mrštenja. Želim vam srećan rođendan.
Samo za danas možete da pozajmite bilo koju odeću koju želite. Srećan rođendan sestro!
Sestro, bila si mi prva najbolja prijateljica u životu i zauvek ćeš ostati moja drugarica. Želim vam srećan rođendan.
Moje detinjstvo bi bilo nepotpuno i nesavršeno bez sestre poput tebe. Srećan rođendan.
Srećan rođendan mojoj omiljenoj sestri! Hvala Bogu da postaješ manje dosadan kako stariš. Samo se šalim. Ti si najbolji!
Čak i kada niko drugi ne pokazuje brigu ili brigu, sestra je neko ko će uvek biti tu. Srećan rođendan.
Uvek si bio moj partner u zločinu, ali ćeš morati da uradiš ovo starenje sasvim sam. Srećan rođendan.

Rođendanske želje za mamu

Mame zaslužuju samo najbolje na svojim rođendanima, pa neka žena koja vas je dovela na ovaj svet zna koliko vam je stalo i cenite sve što je uradila za vas tokom godina uz prelepe cveće za poštansko sanduče i savršenu rođendansku poruku!

Kako budete stariji godinu dana, želim vam radost i sreću kao nikada do sada. Neka vam se ostvare svi snovi. Srećan rođendan majka.
Na ovaj poseban dan, voleo bih da znaš da bez tebe ne bih bio ništa. Uz tebe kraj sebe, otkrio sam ono najbolje u sebi. Hvala ti i srećan rođendan mama.
Biti tvoj sin/ćerka je neverovatno. Vodio si me pravim putem i pobrinuo se da se na putu zabavljam. Srećan rođendan najboljoj mami!
Bez tebe u mom životu, ne znam gde bih bio danas. Naučio si me svim važnim lekcijama: naporno raditi, poštovati druge, nikada ne odustajati i zabavljati se bez obzira na sve. Ja sam ono što jesam zbog tebe. Na tvoj rođendan, želim da ti se zahvalim za sve što si uradio. Srećan rođendan, mama!
Danas je dan kada obećavam da neću izazvati nikakve nevolje koje sam prouzrokovao ostatak godine. Uživajte u mirnom rođendanu jer nikad ne znate šta bih mogao da radim sutra. Samo se šalim. Ti si neverovatna! Biću dobar, obećavam.
Ove godine smo vam napravili tortu, ne očekujte da će biti ni blizu tako dobra kao ona koju pravite! Srećan rođendan!
Imam toliko sećanja da sam kao dete slavio svoj rođendan sa tobom. Sada mi je velika čast što planiram proslavu za vas. Zaslužili ste!
Srećan rođendan, mama. Nadam se da imate dan u kome je sve o vama i da ne morate da brinete ni za koga drugog. Volim te.
Mojoj mami na njen rođendan: Hvala ti što si me doveo na svet i što se brineš za mene celog života. Neka vam predstoji divan dan i srećna godina.

Rođendanske želje za tatu

Tate su veoma važan deo naših života, nudeći podršku, smeh i glupost kad god je to potrebno. Pokažite im koliko su vam važni ovim lepim rođendanskim željama.

Dragi tata, ti si zaista bio najbolji primer za sledenje. Želim ti srećan rođendan tata!
Iskreno se nadam da ću jednog dana biti tako veliki Otac za svoju decu kao što ste vi bili za mene. Volim te tata i neka ti je divan i srećan rođendan!
Čvrsto verujem da veliki očevi treba da slave velike rođendane. Daću sve od sebe da ti tata napravim nezaboravnu rođendansku proslavu!
Uvek si bio tu za mene i želim da znaš da ću uvek biti tu za tebe. Želim vam najsrećniji od svih rođendana.
Ti si moj učitelj, moj prijatelj i moja svakodnevna inspiracija. Vi ste više nego sjajni! Srećan rođendan Tata.
Tata, ti si bio moj kompas sve ovo vreme. Hvala vam što ste mi pokazali pravi put i uputili me kada pogrešim. Srećan rođendan!
Hvala ti što si uvek bio tu za mene i nikad nisi odustao od mene, tata. Uvek ću te voleti i ceniti. Ti si najveći tata na svetu. Srećan rođendan.
Dao si mi život, ljubav i smeh. Šta drugo da poželim. Srećan rođendan najdražem tati na svetu!
Sve moje karakteristike sjajnosti i genijalnosti očigledno potiču od tebe, tata, uključujući i moju sposobnost da budem skroman. Nadam se da imate sjajan rođendan!
Srećan rođendan našem neverovatnom tati! Neka vam današnji dan donese mir, sreću i travnjak koji se sam kosi!

Rođendanske želje za braću

Odrasli ste uz vašeg brata koji vam je bio najbolji prijatelj u porodici, podelili s njim mnoga sećanja iz detinjstva i razumeli kada su bila teška vremena. Sada mu je rođendan, pobrinite se da mu kažete koliko vam zaista znači ovim porukama.

Znaš li da si mi, osim što si brat, i najbolji prijatelj? Hvala što ste uvek bili tu za mene i što ste mi čuvali leđa. Imaj divan rođendan brate!
Možda se borimo, ali ja te volim svim srcem. Srećan ti rođendan, moj voljeni brate.
Budi mi zahvalan što te tolerišem još godinu dana. Srećan rođendan brat!
Ti si moj uzor. Hvala ti što si uvek uz mene. Želim ti srećan rođendan brate.
Najlepše rođendanske želje mom pametnom, smešnom, glupom i neverovatnom bratu!
Odrastanje sa tobom za brata nikada nije bilo dosadno, često opasno i obično urnebesno. Hvala na avanturi – i srećan rođendan!
Bez obzira koliko život postane ozbiljan, morate imati jednu osobu sa kojom možete biti potpuno glupi. Tako mi je drago što te imam brate! Neka ti bude sjajan rođendan!
Srećan rođendan! Jedva čekam da vidim sve avanture koje ćemo imati zajedno ove godine!
Srećan rođendan mom najboljem drugaru i bratu! Nadam se da imaš dobar.
Srećan rođendan najboljem bratu! Dan je svetliji i zabavniji kada ste u blizini.

Rođendanske želje za ljubav

Ako želite da rođendan vašeg partnera učinite malo posebnim, pošaljite mu romantično cveće i koristite ove ultra-romantične rođendanske poruke da savršeno izrazite svoju ljubav i obožavanje prema njima i garantovano ćete ih usrećiti.

Srećan rođendan mom najboljem prijatelju, mom najvećem kritičaru, mojoj najžešćoj podršci, mom saučesniku, mojoj srodnoj duši, mojoj ljubavi, mom svemu.
Srećan rođendan ljubavi. Misliću na tebe svakog minuta na tvoj rođendan. Kao i svaki drugi dan.
Neka vam ovaj rođendan donese apsolutnu sreću koja traje do kraja vremena. Moram vam reći da je naše zajedničko putovanje do sada bilo i neverovatno i prosvetljujuće. Evo nam još godina zajedno. Puno ljubavi.
Srećan rođendan posebnoj osobi koja mi donosi toliko radosti u srce. Zahvalan sam za svaki trenutak koji provedemo zajedno i želim da naša sreća nikada ne prestane
Volim te na tvoj rođendan, i svaki dan, sada i zauvek.
Želim ti lep dan! Svaki dan sa tobom u njemu je sjajan. Neverovatna si u svakom pogledu i osećam se tako srećno što provodim život sa tobom.
Sviđa mi se ideja da tvoj rođendan provedem sa tobom, šta radiš za sve ostale rođendane?
Srećan rođendan ljubavi. Nadam se da ćeš dobiti sve što ti srce želi, jer si mi upravo to dao.
Neka ovaj dan bude sunčan kao tvoj osmeh, a lep kao što si ti. Blistaš svaki dan, ali na ovaj dan ćeš sijati najsjajnije. Srećan rođendan
Nadam se da je tvoj rođendan lep i pun ljubavi kao i ti. Zaslužuješ samo najbolje i to ti želim. Najbolje želje, ljubavi.

Smešne rođendanske želje

Želite da bude zabavno i veselo? Bez obzira da li čestitate rođendan kolegi sa posla ili poznaniku, ili jednostavno niste sentimentalni tip, ove smešne rođendanske poruke će sigurno izmamiti osmeh na njihovo lice.