Kada je Dan baka i deka postao praznik

Mnogi ljudi pretpostavljaju da Dan baka i deka nije pravi praznik. Ali je! I s pravom. Počelo je 1978. godine u SAD, kada je predsednik Džimi Karter odredio datum kao prvu nedelju posle Praznika rada u Sjedinjenim Državama. I svest o ovom posebnom prazniku od tada raste na nacionalnom nivou. Pitate se kada je ove godine? Pada 4. oktobar – tako da ima dovoljno vremena za kupovinu presa!

Cveće i biljke za babu i dedu

Birate cveće za rođendan ili zahvalnicu za baku i dedu? Isprobajte naš najprodavaniji Harper buket. Pun je lepih la belle ruža, koje imaju ombre latice. A ružičaste ruže simbolizuju zahvalnost i divljenje, tako da su savršen izbor da pokažete koliko cenite svoje bake i deke! Više o značenju ruža možete saznati u našem vodiču za simboliku.

Biljke koje su savršeni pokloni

Tražite nešto što će trajati malo duže? Isprobajte našu kolekciju biljaka i sukulenata (od kojih se mnogi pametno uklapaju u poštansko sanduče). Kada je u pitanju avv-faktor, naši sukulenti u obliku srca su najslađi način da podelimo ljubav. A naše sušeno cveće će im ulepšavati dom godinama koje dolaze!

Ručno vezani buketi za bake i deke

Želite da napravite veliku pometnju zbog svojih baka i deda? Naši ručno vezani buketi se šalju lepo unapred sređeni do njihovih vrata, prepuni radosnog cveća kako bi im osvetlili dan i ispunili svoj dom bojom.

I ne zaboravite, sada imamo rođendanske čestitke dostupne za prekretnice – sve do 100! Tako da svoj poklon možete učiniti zaista ličnim.

Pokloni za bake i deke godišnjice

Želite nešto veliko da proslavite posebnu godišnjicu? Poznati po svojoj romantici, ne možete pogrešiti sa ružama.

Naše šaljemo u pupoljak da cvetaju danima i danima. U stvari, toliko volimo ruže, da smo ih ušunjali u većinu buketa! Sve što treba da uradite je da izaberete svoj favorit iz naše kolekcije poštanskih sandučića. I, ako zaista želite da ih pokvarite, zašto ne biste uključili kutiju čokolade u svoju porudžbinu? Samo ih stavite u svoju korpu na odlasku!

Kupujete za još jedan datum u dnevniku? Pronađite savršeno cveće za slanje uz naše vodiče za posebne cvetne prilike.