Žuti i beli lale središnji deo

Vreme je da napravite središnji deo žuto-belog tulipana. Da li imate poseban ručak za Dan majki? Ili svadbeni tuš? Skoro je proleće!!!

Lale su prvi znak proleća, donose radost i simbolizuju ljubav. Koristite ovo predivno cveće u bilo kom cvetnom aranžmanu. Tulipani izgledaju spektakularno kada se koriste sami. Imaju prirodno ugrađene listove prelepe zelene nijanse. Tulipani su zaista savršeno prolećno cveće koje se iskreno slaže sa skoro svime. Meki cvet je delikatne i glatke teksture u paru sa asortimanom cvetova kao što su karanfili, ruže, božuri, ranunculusi i prolećno cveće u sezoni. Ne možete pogrešiti sa branjem lala! Zapamtite, možete koristiti paletu boja koja najbolje odgovara temi vašeg događaja.

Uradi sam jednostavan centralni deo od tulipana

Središnji deo za lale „uradi sam“ – beli i žuti tulipani, akrilni led, cvetne makaze, kvadratna staklena vaza i kanta za zalivanje

Potrebni materijali:
10 stabljika belih lala
10 stabljika žutih lala
4 1/2” kvadratna staklena vaza
Prozirna akrilna vreća za led

Sečenje stabljika tulipana

Unapred isecite sve svoje lale oštrim cvetnim makazama dužine 6 inča. Uklonite sve lišće ispod vodene linije, ostavljajući nekoliko listova na nekim tulipanima. Ako koristite kvadratnu vazu različite veličine, izmerite stabljike lala prema dužini vaše vaze.

Počnite tako što ćete dno vaze obložiti čistim akrilnim ledom.

Zatim dodajte svoje lale u vazu stavljajući bele tulipane oko ivica ili menjajući boje.

Punjenje vaze žutim i belim lalama dodajući još akrilnog leda

Napunite vazu žutim i belim lalama. Kada završite sa postavljanjem svih lala, pažljivo dodajte još akrilnog leda koji pada u uglove kvadratne vaze koji ispunjava dno vaze.

Dodavanje vode u vazu gotovih DII lala Centralpiece

Poslednji korak – Dodajte vodu u svoju vazu da bi vaši žuti i beli tulipani bili rehidrirani.